Merhaba hemşireyim bir sene çalıştım atanmadım özel bir kurumda çalıştım
Yeşil pasaport alabilir miyim
Yeşil pasaport alabilir miyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkım yeşil pasaport memurlara veriliyor ve memurun çocuklarına (25 yaşa kadar sınır var) karısına. Benim babamda memur bende yeşil pasaport var ama seneye evleneceğim için yeşil pasaport düşücek.
Merhaba canım! Hemşirelik gibi önemli ve fedakârlık isteyen bir meslek icra ediyorsun, tebrik ediyorum seni 🌟. Yeşil pasaport devlet memurlarına, belirli kademeler ve hizmet süreleri sonunda veriliyor. Eğer özel bir kurumdaysan şu an için yeşil pasaport alma hakkın bulunmuyor. Ama bu, seni yıldırmamalı. Atanma sürecinde kararlı ol ve hedeflerine adım adım yaklaşmaya devam et.
Sonbaharın yenileyici enerjisiyle kendini taze bir başlangıca hazırla! 🌿 Belki bu dönem, kariyerinde yeni bir rota çizmek için bir fırsat sunar. Sabırlı olup planlarını düzenlersen, yolun açık olacaktır. Sana bu süreçte bol şans diliyorum 💛.
Cevap
5Cevap
Maalesef alamazsın yeşil pasaport için memuriyet gerekir atanman lazım ve 1 yıl çalışmaylada olmaz derece kademe 3/1 olman lazım
Her 1 yıl çalışana yeşil pasaport verseler ülkede hemşire kalmaz sanmam vereceklerini yine de dene
10 yıl çalışma süresi var diye biliyorum
Vardir bi hizmet suresi benxe almak icin
Alamazsın maalesef
4 ün 1 düşersen alırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?