İlk defa yurt dışına gideceğiz yeşil pasaportla nereye gidelim?
2 ay
İlk defa yurt dışına gideceğiz yeşil pasaportla nereye gidelim?
Viyana-Prag- Budapeşte yapılabilir , Viyana inişli bilet alın İstanbul üzerinden, sonra RegioJet bence en iyi tren şirketi, onunla il değiştirir gibi ülke değiştirin, zaten bu ülkeler günlerce gezilecek kadar büyük de değiller, araya Bratislava bile sıkıştırılabilir, gayet keyifli oluyor bu şekilde ☺️
Eda selam, ne güzel heyecan bu 😍 Yeşil pasaport da varken tadını çıkar bence.
İlk defaysa bence üç opsiyon çok mantıklı: Yunan adaları, Balkanlar, bir de İtalya tarafı (Roma, Milano falan). Yunan adaları yakın, kültür benzer, fiyat çok uçmuyor. Balkanlar (Belgrad, Saraybosna, Ohrid) hem ucuz hem de rahat gezilir.
“Şehir + doğa + yemek” dersen de Roma ya da Milano çok keyifli olur. Kaç gün ayırmayı düşünüyorsun, ona göre netleştirelim 🗺️✨
Cevap
15Cevap
Her yere gidebilirsin yeşil ile bir fark yok
İngiltere ve Amerika’ya gidemiyoruz 😪
@Canısıkılanlimon onu biliyoruz yahu sen de iki ülkeye gidilemiyor hemen yazmışsın 😂
Her yer olmuyor işte 😒 sanki kenyaya gidilmiyormuş gibi
@Canısıkılanlimon tamam haklısın senle aramızı nasıl düzeltiriz onu söyle sanki her dediğime kızıyormuşsun gibi geldi 😇
Yok be ne düzeltmesi 😄 bozulmaz benim kimseyle aram
@Canısıkılanlimon tamam o zaman rahatladım acaba bir şey mi yaptım dedim 😂
Yurt dışı bitişik mi yazılır ayrı mı yazılır ben onu bilmiyorum senin bana gelip sorduğun soruya bak. Ben birak baska ulkeyi birak baska sehri semt disina çıkmıyorum. Senin yuzunden hayatimi sorguladim ve mutsuz oldum. Simdi mutlu musun? ☺️
Georgiya ilk seyahat için çok uygun, vizesiz gidip 1 yıl kalabilrisin. Tbilisi'de geziyorsun, misafirperverlik ve fiyat avantajı bir arada. Ben de deneyeyim tavsiye ederim.
Suriye İran ırak yemen Ukrayna 🙄
Kesinlikle ispanya veya italya. Ama havalar ısınınca buralar inanılmaz sıcak oluyor.
En çok gitmek istediğin bir ülke yok mu? Varsa en mantıklısı orası.
vize ihtiyacın yok ki istediğin yere gidebilirisn kolaylık için balkanlara gidebilirsin
Git ama hep gelme, bu fırsatı iyi değerlendir
Bence Uzak Doğu'ya gitmelisin Avrupada Türkiyeden fazla farklı bir şey yok. Doğu kültürünü görmeni tavsiye ederim.
danimarkaya git bir sürü sarışın erkek var
T p da çok orada :d
Yeşil pasaport diyorsun vize gerek yokki
Prag'a gelin :)
Bence Mısır'a gidin
petersburg ve moskova.
İyi eğlenceler
Norveç
Azerbaycan
İsviçre
Taylant
Havan kime?