Kredi çektim ama ödeyemedim iş de bulamıyorum bu ay başka şehire gidicem çalışıcam ailemi arayıp duruyorlar evden bir şey alabilirler mi?
Ailem zengin insanlar değil orta halliden daha düşük bi hayatımız var ne olur
Ailem zengin insanlar değil orta halliden daha düşük bi hayatımız var ne olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
artık evden eşya alma işi çok zorlaştı. bence bir uzmana danışsan iyi olur. kolay kolay herşeyi alamazlar.
geçen ben de icralık oldum avukat tanıdığıma sordum evden mal alma olayı artık yokmuş maaşının bir kısmına haciz konarmış sadece
Maaşım yok ki hahaha hiçbir şeyim yok
o zaman sorun yok
da aileni niye arıyorlar ne alaka
Her şeyden 1 tane varsa alamiyirlar diye biliyorum.
Her şeyden bi tane var evde mal edecek tek şey abimin motoru o da sürmeyi bilmiyor iki sene önce yatırım için aldı odunlukta bekletiyo ona da hayret ediyorum zaten
Zannetmiyorum ama icra dairesine gidip bir sor istersen
Ne kadar borcun var?
150 bi banka 100 bi banka 🥲 şu an sadece 150 olan delirmiş durumda sürekli ailemi arıyorlar ailemin diğerinden haberi yok
100 çektim diğerinden 70 ve 70 olan faiz yapıp 140 yaptı diğeri 120 yaptı yanlış yazmışım doğrusu bu
Oo anlaşılan avkuta falan vermişler seni eğer üstünde mal varlığın yoksa banka hesaplarına bloke koyarlar eğer ileride çalışırsan maaşın bir kısmına bloke koyarlar eve haciz falan gelmez iş bul ve ödemeye bak olmazsa büyük şehirlere git iş bulursun hic olmazsa
Allah yardımcın olsun