Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim şu anda bir restoranda garson olarak çalışıyor geçici süreliğine para biriktirmek için ama birkaç seneye kendi işini yapmak için dükkan açmayı planlıyor (restoran cafe tarzı) ciddi düşündüğümüz için
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an zaten annem ve ablamla sağlıklı iletişim kuramıyorum psikolojik olarak çok kötü durumdayım diyebilirim :( iletişim kursam da eskisi gibi bakamıyorum ne yazık ki onlara ne yapacağım hiç bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu tür olaylarda son dönemlerde maddiyatta fazlaca gözletilir oldu maalesef Fakat daha farklı şeyler de var gibi hissettim daha farklı şeyler var mı Yoksa sizin genel hali ile bahsettiğiniz şey ekonomi mi
Farklı şeyler derken? Ne gibi mesela
Şu gibi şeyler anlamında demedim siz biraz üstü kapalı anlattığınız için öyle şeyler de var mı diye sordum ama olay genel anlamda maddiyatla alakalı sanırsam
Yani ben ne yaşadıysam onu anlattım ama yazdığım gibi yine de hem ekonomi hem iş güç para vs bunlar da önemli şeyler ama ben ailemin yaptığı şeyi doğru bulmuyorum sadece çünkü daha tanımıyorlar
Işte ben de onu demek istiyorum Yani olay maddi yetersizliğe bağlı olarak yakıştırmama ise ortada kötü huy gibi durumlar yok ise bu durumlar kesinlikle çözerebilir Çünkü son dönemde edinilebilecek en zor şey muhtemeldir ki mutluluk
Evet doğru yere parmak bastın aslında beni anlayan tek kişi olabilirsin bu durumda kötü huy vs hiç bişey yok ne onda ne bende tabi ki maddiyat da önemli ama biz şu an ilişki yaşıyoruz eğer ilerlerse ciddi düşünüyoruz çok da iyi anlaşıyoruz cidden bu aileleri anlayamıyorum bazen :((((
Aileler zannediyorum ki geçmişlerine bağlı kalarak olayları çok fazla Maddi yönden değerlendiriyorlar Bizim gördüğümüz zorluğu onlar görmesin düşüncesinde takılıyorlar haklı oldukları taraflarda vardır Fakat gerçekten devir öyle bir devir ki iki kişinin birbirine olan uyumu en önemli şey yani maddiyatı artık arayan biri değilse bi tarar Eğer huyunda yoksa bir kişinin önemli değil yani hiç
Yani evet orası öyle ben her şey güzellikle yoluyla yordamıyla olsun istiyorum. Sadece evdeki ciddiyetimi kimse anlamıyor. Düşüncelerim dikkate alınmıyor benim ne düşündüğüm önemsenmiyor. Fikirlerim sorulmuyor en ufak şeyde bile çok üzücü gerçekten maalesef ki ailelerde böyle bu tür durumları yaşayan çok var onlar anlıyordur beni eminim ki şu an
Evet bu durumun örneği Maalesef ki çok Yaşınız kaçtı belki yaşınıza bağlı Henüz bir dikkate alma olmuyordur Yani bir ihtimal olarak bu durumu da varsayıyorum
19
Yaştan dolayı da değil yani hep böyleydi küçüklükten beri bana hiç öyle gelmiyor bilmiyorum.
Yani Bu haliyle hiç mutlu olmayacağınızı farklı bir gelişme olması durumunda ve çok üzüleceğinizi net bir şekilde vurgulu vurgulu anlatmanız gerekiyor galiba Bir diğer ihtimal olarak
Çok denedim ama olmuyor maalesef kimse kale almıyor beni. Benim anlamadığım her insan sevdiği insanlar beraber oluyor örnek ablam da sevdiği kişiyle evlendi kaç yıl birlikte geçirerek fakat bana gelince bi sıkıntı oluyor nedense. Sırf yanıma yakıştırılmadı tipi beğenilmedi diye sevdiğim insandan ailem yüzünden vazgeçemem. Aile de bir yere kadar. Bu hayatı ben sürüp ben yaşayacağım. Ama onlar her zaman yanımda olamayacaklar benim. Sonsuza kadar benimle olamayacaklar ne yazık ki hayat arkadaşım kalacak yanımda onlar değil.
Ama biraz zamana bırakacağım artık bu konuyu belki o zaman daha iyi olur kendimi ifade etme vs belki daha anlayışlı olurlar diye umuyorum.
Konu dediğiniz gibi zamana bırakıldığında daha yumuşayacaktır daha farklı hallere gelme ihtimali oluşur yani güzel yönde söylüyorum bunu şu an böyle peş peşe diretirseniz kendi kendine kitlenmiş bir döngüye girer belki zamanla istediğiniz halde bürünecektir zaten evlenme kavramı içinde Bence yaşça erken bir durumdasınız
Sizin düşünceniz. Erken veya geç ben zaten şu an için evlilik düşünmüyorum. Sizin anlamadığınız kısım benim şu anda sadece ve sadece ilişkim hakkında ciddi düşündüğüm ve bunu ailemin göremeyişi.
Araya zaman girmesi daha doğru olacaktır sizin düşüncenizle.
ben olayı evliliğe bağladım biraz evet ama, kastım orada onu bahsetmiş olsam da, sizin ciddi olduğunuz söylemiydi. ciddiyeti ısrarlıyım bu konuda anlamında söylediniz tamam ama yolun sonu da hayat arkadaşlığı hayatı birleştirmek yani evlenmek. bu konunun da daha derinden maalesef ki patlama yani her türlü karşıya çıkma çalışma olası durumu, o seviyeye gelince daha çok olur, ondan bu izahım ve oraya bağlayışım, yani anlamadığım bir şey olduğunu düşünmüyorum, olası akışı değerlendirerek söyledim. en nihayetinde hayırlısı olsun, istediğiniz olsun inşallah önemli olan o.
Evet doğru söylüyorsunuz bu süreç biraz zorlu geçecek ama olsun. İnsan sevdiği için herşeye katlanıyor. Gelip geçici şeyler bunlar aileler zaten hep böyledir.
evet evet, gün gelip eğer tatlı sert arası bi şeyle de geçerse inşallah, gün gelip bol bol güleceğiniz eğleneceğiniz şeyler olur bunlar. meşakkatli yol bu yol, sabırlı ve uğraşıcı olmak lazım, hayırlısı tekrardan.
Siz böyle bişey yaşamış mıydınız özel değilse? Soruyorum ama
Bayağı doğru, bilgili, konuşuyorsunuz çok teşekkür ederim tekrardan.
yo yo sormanızda sakınca, problem yok. hayır, yaşamadım hiç bu tarzda olay. çok teşekkür ederim düşünceniz için, estağfurullah, sadece empati yapıp geleceğe yönelik düşünmeye çalıştım olabildiğince. ne demek rica ederim
Aileni dinle o zamn knk
İyi de daha tanımıyorlar ki sadece fotoğrafta gördüler o kadar niye dinleyeyim böyle bi konuda çok ön yargıyla yaklaşıyorlar daha anlayıp dinlemeden çok saçma değil mi
Sence tiple mi yargılanır bir insan tanınıp konuşulmadan?
Senin sevdiğin kızın ailesi sana aynı şekilde yaklaşsa nasıl karşılarsın? Hoş olur mu bi düşün bence