Ailem ilişkime karşı çıkıyor?

Arkadaşlar merhaba bundan 1.5 sene öncesine kadar ben okul zorunluluğuyla staj yaptığım bir otelde biriyle tanıştım. Ve bu kişiyle ilişkim şu anda devam ediyor 1 senden fazla oldu ilişkimiz devam edeli 1.5 seneye yaklaştık sayılır neredeyse. Annem ile ablam biliyor. Fakat bildikler halde karşı çıkıyorlar. Annem tipinden ve işinden dolayı istemiyor benim yanıma yakıştırmıyor. Ablam da evli olduğu halde beni anlayacağını düşünmüştüm çünkü o da bu yollardan geçti kolay değil o da biliyor bu işler. Fakat o da aynı şeyi düşünüyor. İkisi de aynı düşüncedeler. Ama biz birbirimizi çok seviyoruz, değer veriyoruz ve saygı duyuyoruz. İlerleyen zamanlarda bir değişiklik olur mu aile konusunda acaba böyle benim gibi bu durumu yaşayan var mı? Aileler neden böyleler? Anlamış değilim. Ve ayrıca yanıma Justin Bieber yakışacak hali yok. Bana bu muameleyi yapıyorlar. İkimizde ailelerin rızası olması halinde bu işi bir ciddiyete vardırmaya çalışacağız Allahın izniyle. Ayrıca ablam da sevgilimle tanıştı. Fakat bazı şeyler uymadı diye hemen kestirip atıyor kendisi. İkimiz de evliliğe hazır hissettiğimizde maddi anlamda vs. Kendimizi toparladığımızda ailelerin istememesi halinde yine de devam etmek istiyoruz? Bir fikir verin nasıl davranmalıyım? Aranızda bu konularda tecrübeli olan vardır illa ki
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim şu anda bir restoranda garson olarak çalışıyor geçici süreliğine para biriktirmek için ama birkaç seneye kendi işini yapmak için dükkan açmayı planlıyor (restoran cafe tarzı) ciddi düşündüğümüz için
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an zaten annem ve ablamla sağlıklı iletişim kuramıyorum psikolojik olarak çok kötü durumdayım diyebilirim :( iletişim kursam da eskisi gibi bakamıyorum ne yazık ki onlara ne yapacağım hiç bilmiyorum
Ailem ilişkime karşı çıkıyor?