Ailem ilişkimi onaylamıyor?

Başta her şey çok güzeldi taa ki abisi tanıdığımız birisine beni söyleyene kadar. O tanıdığımızın annesi bunu duyup yengeme her şeyi söylüyor yengemde bir gün anneme telefon açıp senin kızın falancanın oğluyla birlikteymiş haberin var mı diyor böylece olay büyüyor. Yengelerim dayılaeım herkes o çocuklar sevgili olduğumu öğreniyorlar ben de dayılarımdan babam duymasın diye gidiyorum bunu babama söylüyorum ilk önce oğlanı kabul ediyor daha sonra bir şey oluyor ve oğlanı kabul etmiyorlar sebebi ise annesinin kasabadaki adamlarla zamanında ilişkisinin olduğunu köydeki herkesle ilişki geçirdiğini sevdiğim çocuğun amcasına tıpkı benzediğini (yüz özellikleri benziyor) bu yüzden amcasından olduğunu kızlarının devamşı kocadan evlenip evlenip ayrıldıklaeını çok evlilik yaptıklarını eğer o aileye evlenirsem sırf benim yuvamı bozmak için eve erkek getirip sana suç atarlar seni o çocuktan ayırıp seni dul ederler seni dul ederlerse bu eve gelme git kendini as hem o çocuk senden çabuk bıkar seni bir evin bir kızı olduğu için seni istiyor karnına çocuğu soktuktan sonra senden sıkılırda kalkar seni bırakıyorum hadi ordan diyip İstanbul'a kaçıverir ben senin çocuğunla seninle mi uğraşıcam sanamı bakmak zorundayım sonsuza kadar diyor bunu gittim oğlanla konuştum oğlan bu ailevi meseleleri yalanlıyor ablalarının çok evlilik yapmasının neden benim başıma patlıyor diyor ortamda abisi zamanında kötülük yapmış bir kadına o neden benim başıma patlıyor ben allahın bir zavallısıyım yemin ediyorum bu şeyler doğru değil böyle dedikodu çıkaran kişileri gidip davaya vereceğim diyor eğer şayet gerçekten bu olanlar kanıtlanırsa o zaman ben aileme dava açıp soy ağaçlarından ayrılıp soy isimimi gerekirse de ismimi değiştireceğim diyor seni sen olduğun için seviyorum bir evin bir kızı olması seni değerli de kılmaz hepimiz insanız sende yanına bir kardeş isterdin ben de hayatta ailem tarafından değer görmek isterdim diyor (bana başlarında yok anne ile baba boşanmış kadın babaya da bakıyor ve baba biraz böyle sorumsuz bir tip ailesi kadını adamla evlendirmiş zorla) (ben de düşünüyorum ki bence kızlarının evlenip ayrılmasının sebepleri babalarının başlarında durmamasından kaynaklı olduğunu düşünmekteyim) ailede içlerinde tek evini düzenini kuran birisi var o da belli duvaklı kız çıkarıp düğün yapmış hep karısını korumuş her şeyini karısına adamış o yüzden ailede en saygın olarak tutulan kişi o abisi kasabada da herkes onu çok severmiş oğlan 1 sene içerisinde eve girip güzel bir iş sahibi olmak için çabalıyor hatta güzel bir iş buldu bile benim için çabalıyor zamanında okuldan da almışlar oğlanı liseyi bitirir misin dedim hemen gitti açıköpretime kayıt oldu onunla birlikte imkanlar dahilinde İngilizce çalıştıracağım. Çabalayan erkeği gerçekten severim ve tutarım. Çabalamak illaki bir insanın bir insana hediylere boğması değil geleceği için çabalaması olduğunu düşünüyorum. Ama böyle bir şey yaşamak aşırı can sıktı açıkçası... Benim bu durumda nasıl bir yol izlemem lazım?

Ailem ilişkimi onaylamıyor?