Sizce suçlu ben miyim? Ne yapmalıyım?

Annemle bu günlerde sürekli tartışıyoruz. Normalde inanılmaz güzel anlaşırız ama bu günlerde sık sık tartışıypruz. Annem ile babamın arası hiçbir zaman iyi olmadı. Hatta babam ben doğduğum zaman bile annemle kavga etmişler ve annem hastanede yalnızken babam kavga ettikleri için babam anneme bile sormadan ismimi babasının söylediği isim koymuş. Bu nedenle hep anneme koca olan konumdaki kişi bendim ve artık bu durum zoruma gidiyor. Annem ile aramızdaki ilişki hep benim olgun olmamı gerektiryordu üstümde saçma sapan bir eziklik vardı annemle babam sürekli kavga ediyorlardı ve ikisi de çocuk gibi. Annem hep benden çok ilgi istiyor ona sesim yükselmesin sürekli hesap vereyim her dediğini kabulleneyim çünkü ben onun isteklerini yapıyorum kafasında ama aşırı korumacı olarak beni baskıladığının farkında bile değil Geçen gün yine kavga ettik dershanede insanlar dış görünüşüm ile fazla ilgilendikleri için gergindim ve kıyafet konusunda da istediği kombinin güzel olmayacağını nazikçe söyledim o da bana değer vermiyorsun diye kırıldı. Bende kapıyı çarptım çıktım. Eve geldiğimde ergen çocuklar gibi telefonunu almadan dışarı çıkmış. Allah var çok korktum. Dışarı çıktım onu aradım bulamadım. Eve geldim 2 saat bekledim camda. Başına bir şey gelse arayıp haber de gelmez diye kendimi yedim. Kavgalı ayrılırız bişey olduysa diye ağladım. Eve geldi soğuk soğuk baktı geçti içeri. O günden beri hareketini yediremedim kırgınlığımı hala atamıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece sorun lorkmam da değil. Annem ona olan emeklerimi görmüyor diye çok üzülüyorum. O gün ona ne kadar değer veridğimi anlamadıpı için çok üzülüyorum. Annemi gecenin 11 inde aramaya çıkarken babamın umursamaz hallerine çok üzülüyorum. Bir ergen annesi gibi annemi aramak bana çok koyuyor. Ufak tefek tartışmalarda bile artık katlanamıyorum ve fazla tepki veriyorum. Yıllarca annemle aramda zar zor susup ağlayıp kurduğum ilişkiyi öfke uğruna kırmak da beni çok yoruyor.
Sizce suçlu ben miyim? Ne yapmalıyım?