Aile & Toplum İyi yemek yapan ve sporcu gacılar nerden bulunur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yemek bende yaparım yeri gelince ama bilsinn Güncellemeler+1 yıl Canım sıkıldı aw İyi yemek yapan ve sporcu gacılar nerden bulunur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi yemek yaparimda spor işi yok bende ama fizigim muq 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Spor yoksa fiziğinde müq ise o zaman Allah sana genetiği vermiş djmdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genetik bencede ama ben balık etli olmak istiyorum ne yapabilirim Yorumla Soran +1 yıl Yav yavrucum balık etli olma spor yaparak kilo al vücudun şekillensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylede hiç ugrasamam Yorumla Soran +1 yıl Ee o zaman obez olcan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yaa Yorumla Soran +1 yıl Evet balık et ne. ya obezin kibarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya benim boyum167 kilomda 55 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ben 60 olmak isitoyrum Yorumla Soran +1 yıl O zaman obez olmazsın İste problem yok ama senin yerinde olsam sporla alırdım dediğim gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yks sınavına hazirlaniyorum ben hiç ugrasamam Şu an Yorumla Soran +1 yıl Hedef ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınıf öğretmenliği ins Yorumla Soran +1 yıl İyy veletler çekilmez be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yaa seviyorum ben cocuklari Yorumla Soran +1 yıl Ufaklar iyidir ergenler iyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben sana bişey sorucam Yorumla Soran +1 yıl Sor tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biriyle fortlesiyodum foto gönder dedi gönderdim ama bisry demedi sence begenmedimi Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum beğenip belli etmek istememiş de olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanmıyorum ben daha önce bunu birine yapmıştım ilahi adalet oldu herslde Yorumla Soran +1 yıl Bilemiycemm artık djdjd Yorumla
Dnzdyol Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Spor salonuna bak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bulamadım buralara bakiniym djdkjd bide insanlari rahatsız etmek istemem jddjjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İyi yemek yaparimda spor işi yok bende ama fizigim muq
Spor yoksa fiziğinde müq ise o zaman Allah sana genetiği vermiş djmdkd
Genetik bencede ama ben balık etli olmak istiyorum ne yapabilirim
Yav yavrucum balık etli olma spor yaparak kilo al vücudun şekillensin
Öylede hiç ugrasamam
Ee o zaman obez olcan
Yok yaa
Evet balık et ne. ya obezin kibarı
Ya benim boyum167 kilomda 55
Ama ben 60 olmak isitoyrum
O zaman obez olmazsın İste problem yok ama senin yerinde olsam sporla alırdım dediğim gibi
Yks sınavına hazirlaniyorum ben hiç ugrasamam Şu an
Hedef ne
Sınıf öğretmenliği ins
İyy veletler çekilmez be
Yok yaa seviyorum ben cocuklari
Ufaklar iyidir ergenler iyy
Ben sana bişey sorucam
Sor tabi
Biriyle fortlesiyodum foto gönder dedi gönderdim ama bisry demedi sence begenmedimi
Bilmiyorum beğenip belli etmek istememiş de olabilir
Sanmıyorum ben daha önce bunu birine yapmıştım ilahi adalet oldu herslde
Bilemiycemm artık djdjd
Spor salonuna bak
Bulamadım buralara bakiniym djdkjd bide insanlari rahatsız etmek istemem jddjjd