18 yaşındayım daha gencim hiç bir şey bilmiyorum aslında keşke ders çalış saydım diyorum hayatım boyunca hiç ders çalışmadım zeki olduğum için hep dersleri geçtim sürekli bazı şeyleri erteledim ailem
Zengin sonuçta dedim okumama ne gerek var diye düşünmüştüm takı ben zengin bile olsam o parayı yönetmek için ne yapılması gerektiği bilmiyorum
Nasıl insan ticaret yapar nasıl insan iş görüşmesine gider hayatımda hiç otobüse binmemistim hep babam bırakırdı okula veya gitcegim yere hiç otelde kalmadım hiç yemek yapmadım ailem başıma bir şey gelir diye dışarıya bile çıkmadım hiç diğer şehirden diğer sehire tek başıma gitmedim
Çünkü hep ailem benimle oldu insanları hep Kendi ailem gibi iyi kalpli düşündün ama arkadaşım amcam sevgilim dediğiniz insanlar bile size ihanet eder.
Artık okumaya bir kaç dil öğrenmeye karar verdim boş işleri bırakıp gelişmeye kendi ayaklarımin üzerinde durmaya karar verdim.
Çekingen tavrımı artık birakıcam
Zengin sonuçta dedim okumama ne gerek var diye düşünmüştüm takı ben zengin bile olsam o parayı yönetmek için ne yapılması gerektiği bilmiyorum
Nasıl insan ticaret yapar nasıl insan iş görüşmesine gider hayatımda hiç otobüse binmemistim hep babam bırakırdı okula veya gitcegim yere hiç otelde kalmadım hiç yemek yapmadım ailem başıma bir şey gelir diye dışarıya bile çıkmadım hiç diğer şehirden diğer sehire tek başıma gitmedim
Çünkü hep ailem benimle oldu insanları hep Kendi ailem gibi iyi kalpli düşündün ama arkadaşım amcam sevgilim dediğiniz insanlar bile size ihanet eder.
Artık okumaya bir kaç dil öğrenmeye karar verdim boş işleri bırakıp gelişmeye kendi ayaklarımin üzerinde durmaya karar verdim.
Çekingen tavrımı artık birakıcam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
aferim geç ama olması gereken bir farkındalık
ama kesinlikle bu amacından vazgeçme dirayet göster ve yılmadan devam et
Devam edicem keşke bu bakış açısı önceden kazansaydım diyorum hep ailem benim yanımda olucak zanederdim. Ama artık hayata tek başıma olduğum kafama dank Eti
bravo sana bu süreçte yardım almaktan kaçınma ama sürekli hazıra alıştığından tıkandığında yardım almaktan kaçınma
kacınmıyacam bu gün bir kızla tanışmıştım Mardinin bir köyünden geliyorlardı hastanesye gelmişlerdi annemden babamdan doktor benim kızla aynı yaştaydık o kadar güzeldiki anlatamam. Üstündeki kıyafetler çok eskiydi falan annesi ameliyat olmuştu o ile annesi hastahaneye gelmişlerdi kız o kadar saf o kadar temiz bir insandı fakat ailesi onu okutmamisti sadece ilk okul okumuştu. Kendimi o kızın yerine koydum. O kadar güzel nazik bir kız iki dağın arasındaki bir köyde heba olucak bide hiç bir yer gezmenisti aynıydık kızla bir tek maddi imkanımız farklıydı. Ben lise okudum bitirdim oda ilk okul okumuş bitirmiş.
ne güzel bir farkındalık seninle evladımmışşsın gibi gurur duydum şu anda
yanım olsan yanaklarını sıkmak isterdim :D
ne güzel elindekinin farkına varıp bunun için çaba göstermen çok güzel bir tepki
Evet keşke o kızda okusa dışardan orta okul liseyi bitre bilir istese üniversiteyede gide bilir görmesede umarım çok iyi bir insan ile evlenir hayatımda ilk kez bu kadar temiz bir insan gördüm
işte bu durumda sen ya da senin gibi insanların o kızın elinden tutması gerekiyor.
Sen bu konuyu ailene iletebilirsin çevrenizde bu konuda çalışan yardım dernekleri vs vardır bunlar devreye girebilirler. Senden bunu çevrendeki insanlarla paylaşmanı isterim
Ailem paylaşırım ailem yardım eder kıza bilgisayar ya da maddi yardım yapa biliriz amcamlarda yapar halamlarda dayımlarda fakat kızın ailesi bunu kabul ederlermi bilmiyorum sonuçta onlar okutmamiş ya korkuyorum bu yaştan sonra ne okuması diye bilirler yardım vakıfların ben bilmiyorum ama ailem biliyorum herhalde
tabi ailelerde okutmayabiliyor bu yüzden sen ailene ilet onlar da bu durumu bir vakıf aracılığıyla bunu yaparsa daha etkin bir yardım yapılabilir. sizin aileni vakıfa de destek olabilir ya da siz vakfa bağış yaparsınız vakıf kızı okutur destek olur vs. inşallah hayatına dokunuşunuzun etkisinide görebilirsiniz
İnşallah ailem elinde geleni yapar doktor olan arkadaşlarına asistanları na da söyler bence hepsi yardım eder çünkü çok iyi insanlar.
Kız okuması için internet bilgisayar. Kitaplar ihtiyacı var orta okuldan başlayacağı için kolay bence ama ona zor gele bilir oyuzden internet özel ders veren hoclarla ayrlana bilir
bunları sizin yapsanız bile kızın kendi talebi ya da ailesinin tavrı önemli sen ailenle görüş bakalım inşallah amacına ulaşırsın
İnşallah teşekürler benimle konuştugunuz için iyi geceler diliyorum
ne demek kendini geliştirmek isteyen her insana harcadığım zaman değer.
Amerikada mı yaşıyorsun sen maşallah ne zenginlik
Dedemler çok zengin anne babadan gelen bir şey değil
Doktorlar Zengin değil çok düşük maaş alıyorlar
Süpersin
yanlis yaptiklarini