18 yaşındayım hep ailem bana Pembe bir dünya gösterdi bana siz çocuklar pembe Bir dünya gösterilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

18 yaşındayım daha gencim hiç bir şey bilmiyorum aslında keşke ders çalış saydım diyorum hayatım boyunca hiç ders çalışmadım zeki olduğum için hep dersleri geçtim sürekli bazı şeyleri erteledim ailem
Zengin sonuçta dedim okumama ne gerek var diye düşünmüştüm takı ben zengin bile olsam o parayı yönetmek için ne yapılması gerektiği bilmiyorum
Nasıl insan ticaret yapar nasıl insan iş görüşmesine gider hayatımda hiç otobüse binmemistim hep babam bırakırdı okula veya gitcegim yere hiç otelde kalmadım hiç yemek yapmadım ailem başıma bir şey gelir diye dışarıya bile çıkmadım hiç diğer şehirden diğer sehire tek başıma gitmedim
Çünkü hep ailem benimle oldu insanları hep Kendi ailem gibi iyi kalpli düşündün ama arkadaşım amcam sevgilim dediğiniz insanlar bile size ihanet eder.
Artık okumaya bir kaç dil öğrenmeye karar verdim boş işleri bırakıp gelişmeye kendi ayaklarımin üzerinde durmaya karar verdim.
Çekingen tavrımı artık birakıcam
18 yaşındayım hep ailem bana Pembe bir dünya gösterdi bana siz çocuklar pembe Bir dünya gösterilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?