Dün bi çocuk gördüm 7 yaşında, erkek. Babası saçını cırtlak kırmızıya boyamış 🤔

Dün bi çocuk gördüm 7 yaşında, erkek. Babası saçını cırtlak kırmızıya boyamış 🤔
Ben çok saçma buluyorum yani tamam ileride çocuk büyüdüğü zaman isterse boyar ama aileleri o yaşta izin vermesi ya da boyamasını doğru bulmuyorum ayrıca sağlıklı da değil bu renkleri kullanmak. yani kendi isteği ile yapmaları lazım o yaşta kimyasal boyalar sürmeleri doğru değil ya da bilmiyorum ben biraz fazla dikkatliyim sanırım ama benim kızım olsa mesela saçlarını küçük yaşta boyatmasını istemezdim. önce sağlığını düşünürdüm 18 den sonra da tabi ki de istediğini yapabilir ya da bilmiyorum yaş aralığını düşünmedim şimdilik..
Önemli olan çocuk kendi mı istedi yoksa ailesi mi yaptı. Bazı insanlar var nasıl anne baba oldukları belirsiz. Ki çocuk istese bile bence yapılmamalı büyüyünce ne isterse yapsın 😄😄
O yaşta bir çovuğun bunu istemesi, merak etmesi normal. Ama ailenin yapması normal değil. Farklı sonuçları olabilir. Sonradan istenmeyecek olan farklı sonuçlar.
En dikkatli olunacak yaşta bu yapılanlar hoş değil çocuk hiç olmayacakken farklı yönlere yönelebilir. Bence çocuk yapmak içinde belli şartlar olmalı malum durum ortada 😄
Teşekkür ederim efendim tekrar 🙏🙏
Rica ederim efenim
genelde şoparlar yapar onu😂
O kadarını bilmiyorum 😅
öğrenmiş oldun 🤣
Cevap
9Cevap
Madem yanlışlıkla oldun al sana demenin başka yolu mu bu?
Çocuk kendi isteğiyle yapsa neyse
Babada bi sıkıntı olduğu kesin yaa😂
Hee bir de babası yapmış 😂
Bu çocuğun sınavı çok büyük be 😂
Asıl sorun o zaten bence😅
ben çocuklarda bu tür şeylerden hoşlanmıyorum makyaj saç boyaması çok kadınıs ya da erkesi elbisler giydirilmesi
Şahsen doğru bulmuyorum hatta bu devirde insanların çocuk yetiştirme şekillerini bile anlamıyorum
Ozentilikte saçmalamaya çığır açmış insanlar onlar.
Normal değil Kore'de çok yaygın ama çocuklara yapılmaz.
Ben sevmiyorum cırtlak renkler kendi isteğiyle boyaması başka ama miss gibi saçı varkende boyatmazsın be
Sanki araba modifiye ediyor şerefsiz
Abarti olmamali..
Babası değil anası boyamıştır. Erkekler uğraşmaz böyle şeylerle.
Yoo sordum babası yapmış 🙄
Kime sordun çocuğa mı herife mi?
Çocuğa tabiki😂
Akıl işi değil 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?