🤣🤣net aptalsın, ne konuştuğunu bilmiyon. Türküm senden de akıllıyım ne dediğimi biliyorum. Türkün tanrısı ne lan her devletin tanrısı mı var beyin, siz MÖ de kalan amip git o zamanlar da yaşa sen. Tanrı/Allah tektir tek olmuştur . Türküm İslâm a inanıyorum Senın gıbı canım ötede takılssın neye inanıyosan inan put a tap istersen🤣🤣
Ula nn canım ben bebe isem sen bu kafa ile kundakdan çıkmasın 🤣🤣salak sa lak konuşup MÖ ki inançlara sahipsin. Be aptal bi sen bılıyon gök tengri yi he 🤣🤣kimse bilmiyor başka beni ne Araplar ne başkası yozlaştırdı bi b o k bildiğin anladığın yok konuşma. Diyorum lan var mı puta tapma da vardı. Be ger zek senı yaptığın ne peki🤣sana göre olmayan. Varlığındsn haberdar olmamız bizim için yeterli senin sığ kafan o boş kafan almaz bunları işine bak. O her yerde, herkesi görür işitir seni de. Merak etme sen 🤣🤣geçerliliği, inananı olmayan uydurma inançlara tap inan sen. Ötede takıl cocuk
Arap kimler, hangi ülke devlet Araplar. Afrikalı kimler onu bilmezsiniz renginden ırkındsn herkesi aynı kefeye koyarsınız aptallar 🤣🤣güncellemesi de ayrı alakasız, canım O cümlenin bu soruyla ne ilgisi varsa. 🤣🤣bu kadar boş insan
Tahrif edilse o kadar inananı nasıl olacak ayrıca semevi dinlerden başka din mi yok tüm insanlığa islam insan sadece inanan ve inanmayan olurdu başka din kalmazdı
Koç bir din olması için illa kitap mı gerekiyor sana Türklerin dini Göktengri neyine yetmiyor hiç bir çelişki yok bana tapmazsan seni yakarım da demiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet olabilir kendi seçimleri
Arap dini ne ya 🤣🤣onların dini mi var mış. Tanrı Ülgen? :)))
Bu ne saçmalıklar. Akıl akıl bazılarında bir parça bile yok
Sorsan Türküm der daha türlerin tanrısını bilmiyor
🤣🤣🤣🤣
Erlik hanın kara ruhu senide saracak
🤣🤣net aptalsın, ne konuştuğunu bilmiyon. Türküm senden de akıllıyım ne dediğimi biliyorum. Türkün tanrısı ne lan her devletin tanrısı mı var beyin, siz MÖ de kalan amip git o zamanlar da yaşa sen.
Tanrı/Allah tektir tek olmuştur . Türküm İslâm a inanıyorum
Senın gıbı canım ötede takılssın neye inanıyosan inan put a tap istersen🤣🤣
Hiçbir Türk ün tanrısı yoktur Ülgen diye hiç yoktur.
Anladınmı zeka özürlü
🤣🤣bekle sarar
Daha Türk tarihinden haberin yok o derece yozlaştırmış araplar seni birde puta tap diyor görmediğin olmayan birşeyin önünde eğiliyorsun ya bebe :D
Çok cahilsin normal arap sevicilerinin hepsi aynı
Ula nn canım ben bebe isem sen bu kafa ile kundakdan çıkmasın 🤣🤣salak sa lak konuşup MÖ ki inançlara sahipsin. Be aptal bi sen bılıyon gök tengri yi he 🤣🤣kimse bilmiyor başka beni ne Araplar ne başkası yozlaştırdı bi b o k bildiğin anladığın yok konuşma.
Diyorum lan var mı puta tapma da vardı.
Be ger zek senı yaptığın ne peki🤣sana göre olmayan. Varlığındsn haberdar olmamız bizim için yeterli senin sığ kafan o boş kafan almaz bunları işine bak. O her yerde, herkesi görür işitir seni de.
Merak etme sen 🤣🤣geçerliliği, inananı olmayan uydurma inançlara tap inan sen.
Ötede takıl cocuk
Arap kimler, hangi ülke devlet Araplar.
Afrikalı kimler onu bilmezsiniz renginden ırkındsn herkesi aynı kefeye koyarsınız aptallar 🤣🤣güncellemesi de ayrı alakasız, canım
O cümlenin bu soruyla ne ilgisi varsa. 🤣🤣bu kadar boş insan
Din Arabın değil be canım, İslâm dini tüm insanlığa inmiş son dindir
Müslüman değilsiniz sanırım müslüman olsanız farklı toplumlara farklı dinler indirildiğinden haberiniz olurdu
Kafayımı yedin, İncil Tevrat Zebur tahrif edilmiş ve hükmü kalmamış artık son din olaraktan İslam geldi
Tahrif edilse o kadar inananı nasıl olacak ayrıca semevi dinlerden başka din mi yok tüm insanlığa islam insan sadece inanan ve inanmayan olurdu başka din kalmazdı
Okumadığın bilmediğin o kadar belliki kaç tane farklı incil var adamlar kafalarına göre yazmış değişmiş
Koç bir din olması için illa kitap mı gerekiyor sana Türklerin dini Göktengri neyine yetmiyor hiç bir çelişki yok bana tapmazsan seni yakarım da demiyor
arap veya leş gibi bir çöp konteyneri arasındaki fark nedir?
milyonlarca hem de
Onlar gerçek Türk değil araplaştırılmışlar
hayır
Öyle hiç bir gerçek Türk kendi dinini bırakıp arap dinine geçmez
Arap dini nedir?
İslam
Fakece malece de Arap