Aile Konuları Hayatlar?

Arkadaşlar merhaba bi konuda bişey danışmak istiyorum rica etsem biraz ailesel bi konu ama yinede danışmak istiyorum üst katımızda babannem ve dedem oturuyor onun üstünde de amcam ve karısı var yeni evliler yani 2 yıl felan oluyo işte alt katımızda da dükkan var onun terzi dükkanı var amcamın karısının benim annem ondan 4_5 yaş felan büyük ne abla ne yenge hiç bişey demiyor abla yenge vs ismini bile demiyor biz de anneme sen de öyle de dedik işte annem de tamam dedi kız demiş annem de onun kardeşi de duymuş annemle ilgili işte neden o sana kız diyor felan demiş ben de onun dükkanına gidip napıyosunuz kız dedim bana bağırdı çıkın dukkanimdan felan dedi sen bana kız diyemezsin felan dedi o gün kendimi dışarı atıp ambulanslık olmuştum şu an konuşmuyoruz onunla babannem dedem de beni haklı buldular ama yine bi ortam olunca konuşuyolar onun dışında evimiz de 2+1 kız kardeşimle kullanıyorum kız kardeşim de taşınmak istiyo burdan 3+1 bi eve babannem de gitmeyin diyor ama böyle de hayat çok zor fikir verir misiniz acaba ne yapmalı?
Aile Konuları Hayatlar?