Teşekkürler @Kizlarsoruyor
Evli çiftlerin anne babasının yanında eşlerine aşk ifadeleriyle hitap etmeleri uygun mudur?
Teşekkürler @Kizlarsoruyor

24 Şubat , 2024 Cumartesi 20.20
Evli değilim ama günlük hayatta da ben pek öyle aşkım, canım, cicim insanı değilimdir. Yanı hep sevgilim olduğu an ismi ile hitap ettim yüz yüze iken. Utanıyor muyum? Neyim? Sadece yazışırken kullanan biriyim ya da dedirtecek biri çıkmadı. 😂😂Yani blr gün eşime yüz yüze diyorsam ailemin yanında da derim gibi geliyor. Yine de evli olmadan bilemem. Düşünsene, yüz yüze aşkım... Ailemin yanında ben bu adama olan aşkımdan mu vazgeçeceğim? Ne alaka da demeyeyim?
Mesele o değil ki saygı
Saygı ile ilgisi ne? Eşime aşkım deyince ailesine veya aileme küfür mü ediyorum?
Anlamıyor musun? Babanın yanında aşkım hayatım demek çok mu normal
Nesi normal değil?
Senin annen baban birbirine dedenin yanında aşkım mı dedi
Evet, anlamıyorum. Babam bizim aranızı, mutlu olmamızı mı kıskanıyor? Niye evlendin ben bu adamla yani?
Tamam o zaman senin için normal
Evet, benim için normal.
Tamam
Benim annem babam demedi ama dese de kırmak karşılar idim. Benim ailem de ileride evlenince dersem bön bön bakacak insanlar değiller. Aksine, benim mutlu olmamdan onlar da mutlu olur.
Normal *
Tamam..
Ailelerimizin yanında eşimle birbirimize "aşkım" vs denmesi bana ayıp geliyor.
Aynı şekilde düşünüyorum
Rica ederim
İsim kullanmak daha doğru olur.
Sadece anne baba değil genel olarak toplum içinde bu tercihi yaparım.
İnsanların gözüne gözüne sokunca bir şeyleri hep birinin nazarı geliyor 🤪
Yani gerçekten bana da saçmalık geliyor yok böyle annenin babanın yanında aşkım hayatım bilmem ne kendi başına kendin ne yapıyorsan yap istersen seks yapalım
Ama anne babanın yanında uygun görmüyorum
Yani pek emin değilim İslami açıdan ama bence örfümüze ters. Erkek kadına Hanımım, kadın da erkeğe Beyim diye hitap etmeli. Biz Osmanlı torunuyuz.
Cevap
14Cevap
Hayır Uygun değil bana güre saygı her zaman önemli
Katılıyorum sana. Bi kaç kez misafirlikte başkalarının konuşmalarına şahit olmuştum. Ne yalan söyleyim duyunca ister istemez Ben utandım.
@Muratozer46 aynen öyle
@Nurvan Aynen öyle
@user83838384848 Harvard University mezunu arkadaş. Sen istersen Anne ve babanın yanında sevişebilirsin tutan yok seni.
Gençler engelledim onları keyfinize bakın
@KILICKİRAN Öyle gerek duyduysan saygı duyarım. Teşekkürler
Kardeşim bunlar fikir beyan etmek derdinde değil kavga ve polemik derdinde kimin ne okuduğu kimi ilgilendiriyor ki
Rica ediyorum
Uygun değil. Göz göze bakışmak bile çok ayıptı bir zamanlar şimdilerdeyse maşallah hiç alakası yok.
Ellerinde gelse sevişecek şimdikiler
Aynen
Benim ki elimi disarda ki etkinlik davet gezme gibi yerlerde ailesinin yanında tutmuyor o kadar çekingen.
Ama ben tutmasını istiyorum.
Sonuçta gizli liseli aşık değiliz ki
😀😃
Tamam ama saygı diye de bir şey var ne o cıvık vıcık
😂😂
Ben isterim sevildigimi bileyim
El tutmak çok zor bi sey değil ki.
Adımı dağlara yazsın demedim ki
Yahu baş başa iken istersen seviş ama anne babanın yanında da zor değil ki
Romantik erkek ruhu başka
Ne yaşıyorsan başbaşa yapacaksın. Saygısızlık demeyelimde ne bilim anne baba yanında seviyeli olucaksın.
Bende böyle düşünüyorum
Aynen
Uygundur. Hatta çocuklara da birbirini seven bir çift görecekleri için olumlu örnek olur. Benim kızıma eşi "aşkım, sevgilim" diye seslense ben mutlu olurum.
Benlik degil ama isteyen kullanabikir ben saygisizlik oalrak gormem. Ama tabii abartmamak lazim ya, bazi hitaplar ailenin yaninda garip duruyo
Güzel sözlerin hic bir yerde acabami denmesi olmaz.
Bravo bence de
@Güzelkardeşim90 Tskler hanim efendi, olmasi gerekeni söledim.
Sizde öyle mi
@Güzelkardeşim90 öylemi derken
Güzel sözler söyler misiniz ailede siz
@Güzelkardeşim90 sölerim tabi yahu neden cekneyim
Evli misin yani kaç yıllık
@Güzelkardeşim90 Ne enlisi yahu :D hayatimda sözlenmedim bile hic
Yani tamam
Canım'dan öte geçmemeli bence.
Bence de
Bana ayıp geliyor ya.
Bence de saygısızlık
Ne diyeceğiz başka? 🤔
Eskiden bey derlermiş
Hee doğru evet
Yani baş başa iken istediğini desinler ona itirazım yok ama büyüklerin yanında aşkım canım demek yok
Tamam 😄
😂😂😂
İsmi ile hitap edilmeli bence
Bana hoş gelmiyor.
Uygun bulmuyorum asla
Olabilir ama saygı da lazım
Bana göre uygun olmaz
Bence pek uygun değil
Uygundur aşırıya kaçmasın yeter
Uygundur ne olacak ki.
Olabilir, neden olmasın ki :)
Hayır uygun bulmuyorum saygı olmalı