Privet 🎈 Çoğu insan sevgilisini ailesiyle pek alakadar etmez taki bazı durumlar ciddiye girene kadar. Aile ile tanışma olunca artık bazı şeyler evliliğe doğru gider mi?Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz, söylesenize biraz...🎈
Sevgiliyi aile ile tanıştırmak, evlilik sürecine atılan bir adım mıdır?
Selam ted😊 Sevgilimi ailemle tanıştırdığım takdirde iş elbette ki ciddiye binmiştir. şu an için öyle biri yok fakat birini iyicene tanıdıktan sonra ailemle anca tanıştırırım. Aile ile tanıştıktan sonra zaten yavaştan evlilik sürecine adım atmış oluyorsun.
Çapkın bir arkadaşım vardı, her sevgilisini eve getirir ailesiyle tanıştırırdı. Onu tanıdıktan sonra bu işin ciddiyetine inanmam biraz zor. Gerçi şu an evli kendisi, sonunda karar aldı. 😕
Bana göre öyledir ciddiyeti temsil eder, tabi hep tanıştırıp her seferinde başka sevgili bulan bu durumu istismar eden de var ama genel olarak ciddi olunduğunu gösterir.
Çoğu kişi için öyle lakin benim için öyle değil. Hayatımdaki birçok kızı ailem tanır. Aynı masada oturup yemek yedikten sonra muhabbetimi kestiğim kızlar oldu.
Çok ciddi kararlar alınmışsa aileyle öyle tanistirilmali bence çünkü karşı taraf ciddi hevesine kapılıyor ama şimdi bakaiyorum biay olmuş sevgili hemen aileye tanışmaya gidiyorlar tlfnda konuşuyorlar falan bence gereksiz
Benim yetiştiğim aile ve benim de kendi içsel kurallarıma göre sevgili dediğim kişiyi ailem ile tanıştırıyorsam iş artık ciddidir ve evlilik için büyük bir ilk adım atılmış olur.
Ben eşimin ailesiyle tanıştığım günü unutamam bir koltuk ve kocaman aile gerim gerim gerilmiştim saolsunlar kaliteli insanlar çok hoş bir ortam oluşturdular ben rahat hissedeyim diye