Evlilik üzerine konuştuğum bu kız söylediklerinde haklı mı haksız mı?

Ben stajyer doktorum. Ev hanımı bir kızla evlenmek istediğimi söyledim kıza, o da meslek sahibi biri olmak istediğini söyledi, bana ne kadar da eski çağ kafalı biri olmuşsun dedi bana. Ben evleneceğim kızın evime bakmasını bana, çocuğuma bakmasını bizimle ilgilenmesini istiyorum bu yüzden istiyorum ev hanımı bir kızı. Başka birilerinin evimi temizlemesini başka birinin çocuğuma bakmasını istemiyorum yemeğimi dışardan yemek istemiyorum, eve geldiğimde benimle ilgilenip beni her anlamda tatmin edebilecek iş yorgunu olmayan bir kız istiyorum. İşte bu sebeplerden ev hanımı bir kız istiyorum. Ama o kız bana gerici eski çağ kafalı biri olduğumu söyledi sizce haklı mı haksız mı o kız?
Haklı
Haksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Beni gerici bulan bazı arkadaşlara diyorum ki ben bu gericiliğimden gayet de memnunum tabi size göre gericilik yoksa bana göre gayet normal ve olağan bir şey. Bu bana eski çağ kafalı sın diyen kendini bilmez kızı da reddettim defettim başımdan. Bu kızla evlilik hakkında konuşurken ilk önce hayır eşitlik olmalı dedi ben normalde kabul etmiyordum ama hadi bir kabul edeyim dedim bakalım başka ne istekleri olacak dedim denedim onu.
Güncellemeler
+1 yıl
Sonra da dedi ki hanımcılık olacak benim dediklerim olacak diye. Düşünsenize hem erkek hem de doktor olan erkeğe bunları söylüyor. Erkekliğimize saygısı kalmamış mesleğe de saygısı kalmamış demek ki. Anlayacağı dilden küfür bile etmeden kırıcı sözlerle reddettim haddini aştığı için. Ben doğru bulduğum yolu seçeceğim herkes de kendi doğru bulduğu yolu seçsin.
Evlilik üzerine konuştuğum bu kız söylediklerinde haklı mı haksız mı?