Eşim sizce haklı mı?

Merhaba arkadaşlar, lütfen bana fikrinizi söyleyin son aylarda hiç iyi bir durumda değilim. Bundan bir sene önce kendimden 10 yaş büyük bir adamla evlendirildim. O dönem 18 yaşındaydım. Bu konuyu lütfen sormayın istemeden evlendirildik ikimizde çok özel bir konu yüzünden. Fakat o bana aşıkmış zaten evlendirilirken. Hatta bunun için kavga bile ettik. “Senin işine geldi demi evlenmek!” Diye ama benimle asla böyle evlenmek istemediğini ona aşık bir şekilde evlenmemi istediğini söyledi ve çok samimiydi. Ne olursa olsun bu evlilikte ikimizde mutsuzduk. Neyse ben ona bana asla dokunmasını istemediğimi söyledim. Yinede benim onu asla aldatmayacağımı ve onunda beni aldatmamasını çünkü gururumun incitilmemesini istedim. O da zaten aşık olduğu için hemen kabul etti. Zaten benden başka kimseyi istemiyormuş bu yüzden şartlarımı kabul etti ve bana bir sene boyunca hiç dokunmadı. Ama son zamanlarda bana yanaşmaya çalışıyor beni arzuladığını artık dayanamadığını söylüyor. Evliliğimizin gerçek olmasını istediğini söylüyor. Bende hiç istemesem bile korkumdan ona başka bir kadına gitmesini söyledim ve buna çok sinirlendi. “Sen benim karımsın ne olursa olsun ben böyle bişeyi nasıl yapayım? Hem ben başkasını değil seni arzuluyorum” falan diyor. Bir aydır beni ikna etmeye çalışıyor ve bir türlü başka kadına gitmeyi kabul etmiyor. Annem evliliğin sahte olduğunu biliyor ve bu konuyu ona anlattım. Ondan boşanmamın mümkün olmadığını artık onunla yatmam gerektiğini zaten artık boşanamayacağımı söyledi. Daha dün ise eşimle konuştuk tekrar. Ona aşık olmadığımı söyledim. O ise ondan uzak durdukça zaten olamayacağımı biraz kendimi ona bırakmam gerektiğini söylüyor. Sizce haklı mı yani onunla rahatça bişeyler yaşarsam bakış açım değişir mi?

Eşim sizce haklı mı?