Aile & Toplum Evlenmek mi, bekar mı kalmak? nergisdsf Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evlenmek Bekar kalmak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evlenmek mi, bekar mı kalmak? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,4b cevap paylaştı. Evlenmek 1 0 Yorumla
KeyDee Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Doğru kişiyle evlenmek!Yaştan dolayı aceleye getirip herhangi biriyle evleneceğine Bekar kal daha iyi!Ben bu hataya düştüm ve Duvara iyi Tosladım 3 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlilik tabikide ama o evlilikde kalp kirmak dahi olmamali kalp incidimi izi kaliyor iz kalinca farkli yonlere dagiliyor dagildikca kopuyor koptukca da bitiveriyor yani demem şu ki sevgi saygi 1 0 Yorumla
adamınbiri_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl şu an için bekar kalmak. Bu tamamen karşıma çıkacak kişiye bağlı. Doğru insanı bulmak mesele bulursam evlenmeyi isterim ama pek umudun yok. 1 0 Yorumla
benbirprensesimmmmmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl bekarlık tabiki de evlendik de ne oldu burnumdan getirdiler hayallerim hepsi yıkıldı koca sorumsuz ailesi fesat tam cehennem gibi bir evliliğim var 1 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bekar kalmak şuanlık.~☆ 3 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bekar kalmak kesinlikle 3 0 Yorumla
batuhannxx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Doğru zamanda doğru kişiyi bulmak mesele olan 1 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlilik doğru insanla yapılınca guzel 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Evlenmek ama sevdiğinle 1 0 Yorumla
Powerstrike Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı. Kararsızım eklemeliydin. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. bekar kalmak 1 0 Yorumla
hazal82929 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Doğru insan olacaksa evlenmek olmayacaksa bekarlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Evlenmek
Doğru kişiyle evlenmek!
Yaştan dolayı aceleye getirip herhangi biriyle evleneceğine Bekar kal daha iyi!
Ben bu hataya düştüm ve Duvara iyi Tosladım
Evlilik tabikide ama o evlilikde kalp kirmak dahi olmamali kalp incidimi izi kaliyor iz kalinca farkli yonlere dagiliyor dagildikca kopuyor koptukca da bitiveriyor yani demem şu ki sevgi saygi
şu an için bekar kalmak. Bu tamamen karşıma çıkacak kişiye bağlı. Doğru insanı bulmak mesele bulursam evlenmeyi isterim ama pek umudun yok.
bekarlık tabiki de evlendik de ne oldu burnumdan getirdiler hayallerim hepsi yıkıldı koca sorumsuz ailesi fesat tam cehennem gibi bir evliliğim var
Bekar kalmak şuanlık.~☆
Bekar kalmak kesinlikle
Doğru insanla evlenmek
%68 evli kesin 😅
Doğru zamanda doğru kişiyi bulmak mesele olan
Evlilik doğru insanla yapılınca guzel
Evlenmek ama sevdiğinle
Kararsızım eklemeliydin.
bekar kalmak karı susmuyo
Sonsuza dek bekar zaten oyleyim
Kişiye bağlı
Evlenmek