Güncellemeler
+1 yıl
Psikolojim berbat
Güncellemeler
+1 yıl
Acaba gelecekte nasıl para kazanıcam ya ondan önce okulu nası bitircem sabah kalkmak bile istemiyorum artık bende yaşamak istiyorum bikaç ay daha sabretmek gerekse bile bi kaç ay sonra bile her şey bitmiyor 1 aylık yaz stajı var daha hiç sevmediğim bir bölümdeym. İntihar edesim geliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok yüklenmişsin kendine. okul birincisiydim ve ben de hayatı yaşamıyor gibi hissediyordum. sürekli hayatımda ders vardı, sonra hayatı sorgulamaya başladım. bu hayata neden geldik, nereye gideceğiz? çok uzun süre sorguladıktan sonra bazı şeyleri idrak ettim. ders de çalışacağız ama eğlenicez de yeri geldiği zaman. mesleği insanlara faydalı olmak olarak düşün, ibadet olarak düşün, maddiyat olarak düşün. bir kızın ekonomik özgürlüğü çok harika bir şey. ama insanlarla bağını kopardığın zaman hiçbir şeyin anlamı kalmaz, yalnız kalırsın kibre dönüşür ve çok yorulursun. derslerini bırakmadan daha çok sosyalleşmeni tavsiye ederim. kurslara katıl youtube bile olabilir video izle. bu da seni sosyalleştirir. arkadaşlarınla oyun (yetişkinlerin) oyna mesela. ama derslerle beraber. umarım anlatabilmişimdur. hayatta başarılar. ❤
Bundan bir dönem önce deaynı soruları sordum burada ben hep sordum bunları çok şükür başarılı ve zamanında bitirme yolunda ilerliyorum ama cidden çok kötü hissediyorum ya. Hatta motive edenlerden biri sen bile olabilirsin geçen dönem için. Ama cidden çok yoruldum ya. Geçen dönem salmayı düşünüyordum aslında ama bi şekilde mucize oldu başardım. aklıma bişi taklsa onu çözmeden devam edemeyecek biriydim ben normalde ama insanlara küstüm soramıyorm daha fazla o içine kapanma anını yaşamak istiyorum bi An önce.
başarılıysan ne güzel, ama bazen ilerlemek yerine dinlenmek gerekir. yorgunluğunu anlıyorum hepimiz yoruluyoruz. yeri gelince dinlen de. içine kapanma sorununu da birilerine yavaş yavaş soru sorarak konuşarak atlatabilrisin. emin ol zamanla geçiyor. sevdiğin şeyleri yp mesela. en son ne yaparken mutlu oldun onu yap mesela. diyeceğim o ki, senin kaderinde yazılan kişi seni bulacak ama kariyer konusunda bazı şeyler senin elinde. yorulursan dinlen. ama bırakma , salma derim.
İnsanlara soracak okadar çok şeyim var ki kafamda toparlayamıyorum bile. Beni seven biri olsaydı kafam bu kadar şişmezdi zaten her fikrimden anında haberdar olur anında çözerdik :(
şu an okulla ilgili aklımda çok soru işareti var okul baslıyor mu onu dahi bilmiyorum birine sorma ihtiyacı hissediyorum baktığım gördüğm şeye inanamıyorum yıllardır. Mesela lisede şey olmuştu yine ödev sordum sınıf grubuna dalga geçmişlerdi. yani her şeyi didik didik sormadan bir sonraki aşamaya geçemiyorum. Geçmişte de her şeyi sordum o yüzden bu günlere kusursuz geldim. Ama içimde salmak isteyen biri var. He rşey çok riskli olduğu için içimde bir isyan var.. üniversitede ders geçememek çok basit okuyamamak çok kolay şeyler ama benm için kabus. Ailemle olmadı durumları konusması yapacak enerjim bile yok yaşamak istemiyorum. bi tane kaldığım ders var onda da devamsızlıktan kalmadım bunu biliyorum ama acaba devamsızlıktan da kalmış olabilir miyim diye şüphe düşüyor içime çünkü uzaktan eğitim zamanına denk gelmişti ve ben sanırım tüm dersler giriş yaptım bunu unuttum ama. F1 yazıyı olması lazım devamsızlıktan kalsamf2 olurdu diye bir bilgi de var kafamda emin değlm. O derse gircek miyim bilmiyorum soracak çok şey var. Pazartesi o dersim var mesela ama çakışıyor insanlar bir sürü dersten kalıyor ama ben sadece 1dersten kalmışken bu hallerdeyim çünkü asla ne yapacağımı bilmiyorum. Bi kız bana devamsızlıktan kalmadığımız için dersine girmemizs gerek yok dedi ama çok üzülüyorum halime çünkü inanamıyorum. Hocaya kendim sormam gerek bunun için pzt eşi kalkıp o derse gitmem gerek ama üşeniyorum ve pztesi okul var mı onu dahi bilmiyorum.
Şunları okuycağıma kitap okurum
@yigitcankpll ben dertlileri severim sen gibileri değil.
Bende gotik kız seviyorum seni değil
@yigitcankpll gorunusum gotik zaten ama karakterimi kaldiramazsin yazik
Pembe mi
Devam etmelisiin
Ama mezun olsam bile beni küçük görmeye devam edecekler. sonuca bakınca bile devam edesim gelmiyor. Kimse başarımı görmüyor. Zaten ben de şaşırıyorum nası bitirdim liseyi diye. Hayatı yasamayarak bitirdim işte. hayatımı okula adadım. Ama üniversitede kendimi tamamen tanıdım çevremin bana bakış açısı üzerime çöktü birden. Zaten inanmayarak yaptım her günüm diken üstündeyken bitirdim liseyi herkesi rahatsız ettim kesin kalcam diye panik ataklarla kullanmış da bulundum birilerini arkadaş edinecek durumda değildim çünkü mecbur kullanmam lazımdı güçsüzdüm çünkü. Bir arkadaşm daha oldu onda ss biraz aldandım mükemmelim felan sandım ama dertler bitmiyor o kız da gitti. Ben dertlerimle kaldım. Dertlerime yardım edebilecek kimse yok kimse beni çekmez de. :(
Şimdi de hayata küstüm kimseye bi şey soracak halim yok çünkü anladım ki sormadan hiçbir şey yapamayan biriyim. Zorlamanın alemi yok. Anksiyete OKB falan olabilir bende bi de ondan. konusmam bol bol anlatmam gerek belki de ama insanlara da küstüm insan yüzü görmek istemiyorum. Kendime güvenim 0 geleceğim belirsiz belki eskrt olurm. :(( bukadar kafası çalışmayan biri hak eder bence. Kendimi kandırmama gerek yok iyi insanım diye. Akılsız olduğum için iyiydim belki de... Kazdım kazdım sonuna geldim pes edesim geliyor. geçen dönem de ağlıyodum buralarda napcam nası geççem diye bi şekilde geçtim bu dönem yine aynıyım yine aynıyım çok sıkıldım aynı şeylerden.
Evet
kız yazmış o kadar okudun mu? yine çıktın karşıma. 😂
@qselenophile Evet
@qselenophile iyi bari okumuş sevindim
Evеt