Aile & Toplum Erkeklere nasil tahammül ediyorsunuz? biranbirhatira Takip Et Xper 7 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Evli olanlar özellikle. Katlanılır gibi değiller Güncellemeler+1 yıl Evli olan kadınlara soruyorum yanlış olmasın Erkeklere nasil tahammül ediyorsunuz? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Kadınlar kötüleri sever çünkü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cin.. lik için katlanıyorlar, Ortadoğu külturünden dolayı bakirelik tabusu olduğu icin kadınlar ayrılırsam benimle kimse evlenmez diye düşünüyorlar, her pisliğe katlanıyorlar, küfür, hakaret, pis koku , dayak gibi 0 0 Yorumla
amaroks Takip Et Yoda Yaş: 47 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Sen anlaşılan hiç sevilmemişsin ki böyle nefret dolmuşsun. ya da kendini aşırı aşırı önemsiyorsun 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesinlikte haklısın 1 4 Yorumla biranbirhatira +1 yıl Haklıyım 🙌 Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Sen evli misin Peki? Yorumla biranbirhatira +1 yıl Hayır Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Ne güzel sevindim senin adına Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. Evli erkeklerle ne işin var ki ne alaka 0 2 Yorumla biranbirhatira +1 yıl Evli kadınlara soruyorum mecbur beraber yaşıyorlar ya Yorumla JacquisLove +1 yıl Allah Allah bu soruda anormallik sezdim Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ne cektin de boyle diyosun 0 8 Yorumla biranbirhatira +1 yıl Kimse bana bisey cektiremedi cektiremez Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Ne bu ofke fhjs Yorumla biranbirhatira +1 yıl Hemcinslerimin yaşadıkları yüzünden Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Yasattiklari da var ama.. Yorumla biranbirhatira +1 yıl Sefalari olsun Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Babana da ayni mi bakiyosun Yorumla biranbirhatira +1 yıl Evet Yorumla Mertizm2834 +1 yıl Temelde o mu var sevgilin vs mi bari Yorumla
sörfurkan Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. bende bazen soruyorum bilmiyorum diyorlar 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Direk şutlayin onlari 1 0 Yorumla
hakan-e Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye sen çok mu düzgün sun 0 4 Yorumla biranbirhatira +1 yıl Harikayım Yorumla hakan-e +1 yıl Onu birde benim elime anlat Yorumla biranbirhatira +1 yıl Mutluluklar size elinle Yorumla hakan-e +1 yıl Gıcık bir tip Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. ne geldi başına 0 1 Yorumla biranbirhatira +1 yıl Hicbisey getiremediler Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Neyimiz var bizim 😂 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Etmiyorum 0 0 Yorumla
askadami2543 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden mesela 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Sevgi ilgi ile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kadınlar kötüleri sever çünkü
Cin.. lik için katlanıyorlar, Ortadoğu külturünden dolayı bakirelik tabusu olduğu icin kadınlar ayrılırsam benimle kimse evlenmez diye düşünüyorlar, her pisliğe katlanıyorlar, küfür, hakaret, pis koku , dayak gibi
Sen anlaşılan hiç sevilmemişsin ki böyle nefret dolmuşsun. ya da kendini aşırı aşırı önemsiyorsun
Katlanamadgmicn sktretmeye hazrlaniyrm
Kesinlikte haklısın
Haklıyım 🙌
Sen evli misin Peki?
Hayır
Ne güzel sevindim senin adına
Gösterip elletmiyorum anca öyle
Evli erkeklerle ne işin var ki ne alaka
Evli kadınlara soruyorum mecbur beraber yaşıyorlar ya
Allah Allah bu soruda anormallik sezdim
Ne cektin de boyle diyosun
Kimse bana bisey cektiremedi cektiremez