Bir erkeğe fiziksel olarak karşı koyabilmenin en kolay yolu ve etkili yolu nedir? sonuçta fiziksel olarak bizden güçlüler, taciz veya sataşma gibi durumlarda kendimizi korumak zorunda kalırsak ne yapmayılıyız? bu tür bir olay başına gelen var mı uyguladığı yöntem ve aldığı sonuç nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGüç kazanman lazım bide dövüş sporu bilmelisin. Lakin bunları bildiğin halde karşında ki güçlü biriyse yıkamazsın karşı koyamazsın. Dün kavga yaptım çocuk boksör ama kavga da ne yumruğu acıttı ne bana kuvvet olarak üstünlüğü vardı ben onu yerden yere vurdum bir kaç vuruşta serdim yere zaten altıma alıp yumruklamaya başladım en basitinden.
Fiziksel olarak değil ama farklı yöntemlerle biber gazı, şok cihazı etkili olabilir anca yoksa fiziksel olarak karşında ki senden kat kat güçlüyse savunma sporu da işe yaramaz çünkü o hareketleri yapabilmen için rakibine denk gücün olması gerekir güç olarak ondan zayıfsan epey o hareketleri zaten yapamazsın. Savunma sporu da bir halta yaramamış olur o esnada.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerİ etkisiz hale getirecek dövüş dalı mma, amatör seviyede bile olsan dövüş bilmeyen her erkeği indirisin
00 Yorumla
Kafasina demirle vur saclarindsn tutup wc ye surukle kafasuni klozete sok ve kulagina fisilda bnden uzsk dur
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılsavunma sporu ogreneceksın ya da elektroşok cıhazı tasıyacaksın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
311Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılOrasına vurmak gadasi...
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayasina vurmak gadası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılGöz yaşartıcı sprey gadasi
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılMalesef gadasi m...
00 Yorumla
+1 yılgüçsüz olman karşı koymanı engellemez. karşı koydukça geri kaçar herkes. uzak dur yakın durma. uzaktan yumruk ve tekme ile savuştur. elini kaptırırsan kendini savunamazsın. en tehlikeli yerlere vur. bacak arası gözlere elinle bastırıp kaçabilirsin. karın boşluğu falan. ama en etkilisi nedir biliyormusun. bak bunu kimse söylemez. en son söylicem de boğaza vurursan da nefesi kesilir hatta çok etkilidir küçücük dokunmayla canını yakarsın. ama en etkilisi onu süründürmek istersen. elinle bacak arasına dal ve topları yakala sıkmaya başla. ayı gibi adamı yalvartırsın. varsa erkek arkadaşın üstünde dene bak noluyor.
22 Yorumladenemişsin gibi :D
ben bir erkeğim. en zayıf noktayı da bilebilirim. denemedim. ama erkeler arasında olan şey ve bunu yapan erkek. arkadaşlıktan dışlanır. hatta bıçaklanır bile. öyle böyle bir hareket değil yani bu. sadece tacize falan uğrarsan yap. onun dışında gerçekten hiç hoş değil. lütfen çok açık ve samimi konuştum.
+1 yılErkeklerde beden gücü, kadınlarda zihin gücü genellikle daha yüksektir. Zeka kullanılarak erkeğin zayıf noktası yakalanır ve o yönden hasar verilir ve etkisiz hale getirilir. Örneğin karanlık ve yanlış bir sokakta ilerliyorsunuz ve bir erkek sizi kolundan zorla tutup ara sokağa çekiyor. Bu esnada yapacağınız çaba sadece bedeninizi yorar. Uygun zamanı kollayıp kaçamayacağınızı ve dirayet göstermeyeceğinizi hissettirdiğiniz anda bir boşlukta kafasına sert birşeyle vurmak, ya da iki kaş arasına, bacak arasına. Sonrasında size kaçmak için zaman kazandıracaktır.
00 Yorumlaİnsan ne kadar kaslı güçlü iri yapı bir yapıya sahip olsa da fizik kanunlarına göre karşı koyması imkansız olan durumlar vardır örneğin isterseniz 300 kilo birisini bile sadece burnundan iterek yere devirebilirsiniz hemde sadece işaret parmağınızı kullanarak. Bu tarz şeyleri öğrenmek için videolar izleyebilirsiniz basit düzeyde kendinizi koruyabileceğiniz şekilde eğitim videoları gösterilmektedir. Ama bunun yerine direkt bir spora yazılarak kendinizi savunmak adına orada da eğitim görebilirsiniz karate, kick box, judo, aikido ve benzeri bir çok spor dalında kendinizi savunmayı öğrenirsiniz. Ve bu sadece fiziki değil sizi ruhen ve zihinsel olarakta güçlendirir ve bir çok şeye karşı hazırlar. Spor hayattır :)
00 Yorumla
+1 yılbak! guc faktoru her zaman etkili olmuyor.
teknik, cesaret, akil faktorlerine de odaklanmak gerek. mesela ben 55 civarlarindayim 70 kg altinda insanla munakasaya bile girmedim.
burun, çene, gibi hassas yerlere sert vurursan rakamlar onemini yitiriyor ;)21 Yorumla- +1 yıl
bu arada ben cocukken bir kiz vardi.
bir mahallenin erkeklerini tek basina doverdi. gayette guzel hanfendi gorunumlu bir insandi :) sukur ondan dayak yemeden bir cocukluk surecini atlattim
En bilindik yol, kasığı hedef alarak sert bir tekmedir.
Onun dışında diz kapağının arka boşluğuna ani ve sert bir darbe indirerek dengesini kaybetmesini sağlayıp, çene altına alttan sağlam bir yumruk indirmekte işe yarar.
Elbette bu hareketler anlık ve sert yapılırsa işe yarar yoksa işler ters gider11 Yorumla
+1 yılÇantanda biber gazı bulundur. Savunma sporları öğrenebilirsin Kick Box veya Taekwondo gibi sporları temel düzeyde bile öğrensen kendini savunmada faydası olur ama en etkili savunma depar atarak oradan uzaklaşmaktır. Hassas noktaları bilirsen o noktalara saldırabilirsin özellikle gözler, boyun, dizler, apış arası. Rakibini sersemlettikten sonra son hızla kaçabilirsin olay yerinden ve polisi arayabilirsin tehlike tehdit devam ediyorsa.
00 YorumlaKendini korumak için yanında biber gazı taşı ya da elektroşok ama elektroşok tehlikeli onun ayarını kaçırırsan öldürebilirsin başın belaya girer bir kız güçlü bile olsa bir erkege fiziksel olarak kolay kolay karşı koyamaz erkek gücü diye bir şey var çünkü
00 YorumlaSelf defans eğitimleri alarak kendini çok efor harcamadan savunabilir karşında ki isterse 200 kilo olsun zorlanmadan yere serebilirsin. Eğitim şart sadece savunma değil zeka ve kişilik gelişimi ön görü ve bakış açısı değişimi gibi çok farklı ve güzel yerlere de değinir spor candır self defanse öğren :)
00 YorumlaBir dövüş sanatı öğrenmek şart yani bu adamlar bunu kafaya koyduysa normalden daha güçlü olacakları bir şey içmişlerdir kesin eğer dövüş sanatı öğrenilirse böyle bir anda soğukkanlılık korunur ve sağlam bir karşılık verilir ama aksi takdirde bir bayanın donup kalması daha muhtemel bir şey.
00 Yorumla
+1 yılÇantanda biber gazı tasiyabilirsin. Savunma amaçlı dövüş sporlari öğrenebilirsin kursa yazılıp. Sokak ortasında kimse zaten birşey yapamaz sana bir bağırsan linç ederler zaten serefsizi. Önlem amaçlı da gece geç saatte dışarı tek başınıza çıkmayın ne olur ne olmaz..
00 Yorumla
+1 yılVücutlarımız sınırsızdır. Kadınlara hep nazik kibar gözüyle bakarız ama bence biraz spor ile çok rahat erkeklere karşı koyabileceğinizi görürsünüz. Yine de fiziksel olarak kimsenin kimseye müdahale etmesini gerektirecek bir durum olmaması temennisiyle...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl-Alete tepik at garanti yöntem
-İman tahtasının bittiği yer, oradaki boşluğa vurursan nefessiz kalır, sersemler
-Çenesine yumruk at. Pamuk değil sonuçta yumrukların hafiften sendeler
-Biber gazı, yasal sonuçlari olur mu bilmiyorum ama
-Psikopata bağla. Bir yerde okumuştum herifin teki tinercilere denk geliyor, bu herifte zombi taklidi yapıyor, "burnun çok tatlı gözüküyor ısırmak istiyorum" falan diyor, tinerciler de tüyüyor. Biraz fantazi ama denemeye değer :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayalarına tekme vur. Tırnaklarını tam gözlerine geçir. Pıçahlayabilirsin de... kafasına sandalye ile vur. Tabanca ile de vurabilirsin. Topuklu ayakkabınla tam göğüs çukuru var ya... tam oraya yerleştir. Çanta, topuklu ayakkabı ile de vurabilirsin. Yere düşerse yüzüne oturup, poponla da boğabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKadınlarımızı bu tip tedbirler almak zorunda bırakan hemcinslerime Allah belanızı versin diye seslendikten sonra naçizane biber gazı taşımanı ve ilk fırsatta bikini bölgesine:p oturaklı bir tekme atmanızı öneririm.
01 Yorumlabikini bölgesi mi:D
Her zaman biber gazım yanımdadır. Gözünü kör edercesine sıkarım. Biraz eline de sıkmak gerek ki o elle gözünü silemesin. Bence bu yeterli. Bu tür şeylerden korkmamalısın. En falza ne olabilir ki? Ölür müyüz? Herkes ölecek.
00 Yorumla
+1 yılİnsan vucudu zayıf yönlerini öğren
bacak arasına tekme
bilekten tutup kolu çevirme
Ensesine sert bir cisimle vurmak
Ayağına çelme takmak
Arka ayak bileğine vurmak
Narkoz hareketi yapmak ayak diz kapağı arkasına şiddetli vurmak.00 YorumlaBiber gazı ya da dövüş sporları. Ama en önemlisi beyin. :D Zeki isen riski minimize edersin. Saçma sapan insanlarla saçma sapan ortamlarda bulunmazsan nerede ne konuşacağını bilirsen... sorun yaşamazsın bence.
00 Yorumla
+1 yılÇene kısmında bir bölge var oraya bastırıp it. Acıyla geri çekilecektir zaten.
Bide en hassas noktası olan iki bacak orası vurursan ya da sert bir darbe uygularsan nakavt14 Yorumla
+1 yılSelf-defans dersleri almak en guvenli yol. Bunun disinda biber gazi/sok cihazi falan tasiyabilirsin. Ya da spor salonuna gidip biraz kas yapıp güçlenebilirsin.
12 Yorumlapehlivan
Ne alaka?
+1 yılÇığlık tabiki. Yok illa fiziksel müdahale yapman gerekirse bacak arasına sağlam bir tekme. Yumruk yumruğu mücadele etmeye kalkma. Savunma sanatlarınıda tavsiye ederim ayrıca.
00 YorumlaŞaka yapmamakla beraber ciddi söylüyorum öyle bir durumda bacak aralarına yani hayalarına sert bir tekme acı içinde kıvrandırır. Başka türlü dövüş sporu ile ilgilenmiyorsan zor bacım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇantana minik bir biber gazı koy.. internette de satılıyor ayrıca avcılık- silah shopların hepsinde var.. Evet ya bir bayan için zor bu durum.. Ama bu şekilde savunabilirsin kendini..
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi savunma sporlaridir teknik bildiğin sürece sıkıntı olmaz ama diğer garanti yöntem bacak arasina var gücünle vurmak hatta yaninda biber gazi vs varsa sıkmak işe yarar
00 Yorumla
+1 yılYumruk at, acımadan herkesin yumruğu bir insanı bayıltaack güçtedir.
Sadece acımadan vuracaksın o kadar.
Kadın'da olsan bayıltırsın ya da kırarsın ağzını burnunu00 Yorumla
+1 yılBacak arasina tekme mantikli gozuken ama mantiksiz bir harekettir nedeni basit , normalde vursan mal olacak erkek adrenalin halindeyken o acıyı hissetmez
Biber gazı , çakı bulundurun00 Yorumla
+1 yılTaciz durumunda bağırın ve yardım isteyin, fiziksel olarak bir eğitim almadıysanız yapacağınız bir şey yok. Biber gazı taşıyın yanınızda ayrıca, tecavüz durumunda penisini ısırın.
00 YorumlaYanında ek bir silah ya da alet taşıman lazım. Biber gazı en mantıklısı. Kendini savunmayı bilsen bile iri bir erkekle fiziksel savasi kazanman çok zor.
00 YorumlaBağırmak olay anında onu uzak tutar ve çevreyi uyarır. Doğru giyim doğru saatte doğru yerde bulunmak. Sosyal medyayı düzgün kullanmak ,( en önemlisi bu)
00 YorumlaBiber gazı taşı veya savunma sporu öğren. En basiti öyle bir durumda cinsel organına vurmaya çalış ✩
31 Yorumlaerkek kavgada asla t*şş*k dediğimiz yeri korumaz oraya vur sıkıca ya da avcunda sık erkek iptal
13 Yorumla- +1 yıl
koruyamaz ki zaten
- +1 yıl
sıkmak mantıklı
O tarz bir durumla karsilasmadim ama eger hizli kosuyosan bacak arasina tekme at kosamiyoosan onun acisiyla seni yakalarsa daha kötü olur bnce
10 YorumlaValla tekme at araya bitiyorlar zaten yere düşer sonra cevredekiler gelir ağzını yüzünü dağıtır basit aslında 😉
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Denk getirebilirsen karın boşluğuna vurup nefesini kesebilirsin. Kaçman için 25 / 30 saniye kazandırır. Veya malum yerlerine diz atmak, tekme, yumruk gibi biraz vakit kazandırabilir.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılçükünü keserim lan diye bağır çantanla kafasına vur bıtane. biber gazı olsun çantandada 20 lıra bısey. sık yuzune tekmele polis gelene kadr
02 Yorumla- +1 yıl
çükünü keserim desem korkar mı :d
- +1 yıl
korkabilme ihtimali yuksek çünkü beynı orda çalışıyo :) istemsizce korkar yanı
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılŞöyle dizini malum yere vur varya beyni ile dalağı yer değiştirir
13 Yorumlahaaha denedin mi
Yok filmlerde gördüm snsjs
+1 yılSavunma sporları ya da biber gazi taşımak. Ya da cinsel organlarına tekme atıp kaçmak
23 Yorumlasen hiç bunlardan birini yaptın mı
@rajabbolt8 yok hayır hiç ihtiyaç duymadım şükür
@Bir1iki2üç3456 ihtiyaç duyarsan ilk hangisini yaparsın
+1 yılBen çok sapık dövdüm 😂😂😂😂😂 10 yıldır taekwando kickbox çoğu erkekten güçlüyüm
29 Yorumlabenım babam senin babandan daha güçlü thamm mııııııı :D
@Mevsimsiz-_-kar taaaaam kardeş 😂😂😂😂😂
@GORGOROTH ahahaha
:D :D :D :D :D
- +1 yıl
Ciddi olamazsın jsjsjs
çok kolay kendilerini güçlü sanıyolar ama bir hamlede yere iniyolar kick boks yap
25 Yorumlabir hamle derken okadar kolay mı
iyi bari nasılmıs kick boksla mı
+1 yılGelmedi gelmesinde Allah korusun
Sanırım en önemlisi tekme kafana güveniyorsan sağlam bir kafa birde 🤣00 YorumlaApış arasına atılacak güzel bir tekme her erkeği etkisiz kılar , bunun yanında gözlere yumruk atmakda işe yarar
00 Yorumla
+1 yılTacizciler ve satasanlar birer oçtur afedersiniz en etkili yol onların kalkan yerlerini doğramak 👍👍👍
00 YorumlaDaşşaklarına elinin gücüyle vur. Ama şiddete karşıyım.
01 Yorumla- +1 yıl
elimle mi
+1 yılSağ bileğini tut ve aniden sağ tarafa çevir ama elleri asagidayken yap bunu sonra doğaçlama takıl, denge kaybettiriyor
00 Yorumla
+1 yılGenital bölgeye bir tekme, kulağa buruna veya karın boşluğuna tek yumrukla bir süre kıvranmasını sağlayabilirsin
00 Yorumlasuç işlenmesini önlemenin en kolay yolu suç mahallini ortadan kaldırmak yani sana fiziksel olarak müdahale edebileceği ortamlarını yapabiliyorsan elinden almalısın
00 Yorumla
+1 yılVücuttaki en uzun kemik tibia. Kaval kemiği. Dizden bileğe kadar olan. Hem kırılmaya müsaittir hemde çok acı verir. Tekmeyi salla gitsin.
00 Yorumla
+1 yılelektro şok cihazları, biber gazı çantanda bulundurursan işe yarar. Mahallemizde birisi vardı ordan biliyorum tacizmi ne ediliyomus bunlari tasiyomus.
00 Yorumla
+1 yılbir bayana el kaldırmam amaa burda herkes bacak arasına vur demiş o anki sinirle ben ne yaparim onu kestiremiyorum
00 Yorumla
+1 yılBöyle karşı koyabilirsin
00 Yorumlabir kadının bir erkekle kuvvet olarak baş etmesi çok zor. yanında biber gazı çok cihazı gibi şeyler bulundur. yalnız gezmemeye çalış.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. sprey al yanına, spreyi sık , bacak arasına da tekmeyi bas. yakın temasta ise ısır tırmala tekmele nereye gelirse. Az çingene dövüşü yapacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle kadınları güçsüz görünmekten degil ama fızıksel olarak zor elektro sok ya da biber gazı bence
00 Yorumla
+1 yılAşırı zayıf değilse istersen 3 yıl dövüş sanatlarıyla uğraş çok zor. Üst bedenler arası fark çok fazla çünkü
00 YorumlaElbette uzak durmanı tavsiye ederim ama olur da böyle bir durumla karşı karşıya kalırsan direk yumurtalıklara tekme at ölüyü diriltir acısı
00 Yorumla- Devamını Gör (325)
Devamını Gör(370)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem