Aile & Toplum Askerdeki erkek aldatır mı, ihtimali nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 3 4 aydır ayrıydik yeni barıştık. Bana karşı soğuklugu yok. Ama aklima da geliyor askerdeki erkek aldatır mi? Güncellemeler+1 yıl Eklemeyi unutmuşum dokunmatik telefon var elinde Askerdeki erkek aldatır mı, ihtimali nedir? Cevapla Aldatma Soruları Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ozan124 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Erkegine gore degisir. Buradan duydugun fikirlerin bir onemi yok, kimse de bilemez. 0 0 Yorumla
Takatukacııı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bütün erkekler aldatır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunu biliyorum ama içimi rahatlatmak da istiyorum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Kimle aldatacak kanka, uzman çavuşla mı :d 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Biriyle mesajlasir eder mi diye aklima geliyor Yorumla Oluştur +1 yıl Askerde öyle bir vaktin de olmuyor, psikolojin de merak etme Yorumla Soran +1 yıl Anladım yani rahat ol sana anca vakit ayiriyor mu diyorsun Yorumla Oluştur +1 yıl Aynen. Belki çarşıya çıktığı arkadaşları davet ederse karıya marıya giderler, o da eskorttan ötesi olmaz. Onun dışında birileriyle duygusal bağ kurma şansı sıfır Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için Yorumla
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl hee plaja gidiyorlar orada da kadinlar plajina :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dalga gecme allasen Yorumla
Heimdalll Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Carsi izninde bi esc ugrarlar 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Dalga mi geçiyon Yorumla Heimdalll +1 yıl Hayir tabikide gercekleri soyluyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla Heimdalll +1 yıl Seksting yapiyormusunuz Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla Heimdalll +1 yıl Ee bu ihtyacini nasil giderecek? Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı. Aldatır. Askeriye kantininde karı satılıyor zaten. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. bir adamda sadakat yoksa her yerde aldatır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yükümlü er mi yoksa mesleği askerlik mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya normal askerlik görevi iste Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güvenmiyor musun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben genel erkeklere guvenmiyorum ama güvenmek istiyorum ona Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Asker sıkıntı ya Yorumla Soran +1 yıl Gelecek haziranda zateni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hazirana kalır mısınız Yorumla Soran +1 yıl Kalırız diye dusunuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Erkegine gore degisir. Buradan duydugun fikirlerin bir onemi yok, kimse de bilemez.
Bütün erkekler aldatır
Bunu biliyorum ama içimi rahatlatmak da istiyorum
Kimle aldatacak kanka, uzman çavuşla mı :d
Biriyle mesajlasir eder mi diye aklima geliyor
Askerde öyle bir vaktin de olmuyor, psikolojin de merak etme
Anladım yani rahat ol sana anca vakit ayiriyor mu diyorsun
Aynen. Belki çarşıya çıktığı arkadaşları davet ederse karıya marıya giderler, o da eskorttan ötesi olmaz. Onun dışında birileriyle duygusal bağ kurma şansı sıfır
Teşekkür ederim yorumun için
hee plaja gidiyorlar orada da kadinlar plajina :D
Dalga gecme allasen
Carsi izninde bi esc ugrarlar
Dalga mi geçiyon
Hayir tabikide gercekleri soyluyorum
Tamam
Seksting yapiyormusunuz
Hayir
Ee bu ihtyacini nasil giderecek?
Aldatmaz korkma fırsat bulursa tecrübe için yapar😊
Nasıl aldatacak. erkek askere gitmişse olsa olsa kadın aldatir
Aldatır. Askeriye kantininde karı satılıyor zaten.
bir adamda sadakat yoksa her yerde aldatır
Yükümlü er mi yoksa mesleği askerlik mi
Ya normal askerlik görevi iste
Anladım
Askerle mi aldatacak seni :D
oooo yemıssın boynuzu sımdıden
Güvenmiyor musun
Ben genel erkeklere guvenmiyorum ama güvenmek istiyorum ona
Asker sıkıntı ya
Gelecek haziranda zateni
Hazirana kalır mısınız
Kalırız diye dusunuyorum