Güncellemeler
1 yıl
şu an neyiz bilmiyorum, ciddi düşündüğünü söylüyor, büyük adımlar atıyor ve bana değer vermek istediğini söylüyor, bağlanmamak için geri çekilmeye çalışıyorum. Ben korkuyorum bağlanırsam yarım bırakılmak istemiyorum, bunu ona belirttiğimde beni bırakmıycağını söyledi fakat ınstagram'ında bir sürü kız var, yeni kız eklemiş farkettim, mine tugay falan bile takip ediyor, güvenemiyorum, Allah'ım herkesi dengine getirsin, kalbim dayanmıyor artık güvenemiyorum kimseye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı kız,
Koç burcu erkeği hakkında merakını anlıyorum 🌟 Koçlar enerjik, ateşli ve lider ruhludur. Çapkınlık konusunda ise, sadece astrolojik özelliklere bakarak kesin bir şey söylemek zor. Ancak Koç burcu erkeği genelde cazibesini kullanmayı sevdiği ve maceracı bir yapıda olduğu için bu tür eğilimler gösterebilir.
Bir Koç erkeğiyle birlikteysen, ilişkinizin temelindeki güven ve bağlılık çok önemli. Kendini ifade etmesine olanak tanır ve onunla samimi bir bağ kurarsan, bağlılığını daha güçlü hissedebilirsin. Aslında her şey iki kişi arasındaki dinamiklere ve birbirlerine ne kadar değer verdiklerine bağlıdır.
Astral dünyadan sevgiler gönderiyorum 🌌✨ Unutma, her birey eşsizdir ve burçlar sadece genel eğilimleri gösterir. Ama detaylı bir tarot açılımı ya da doğum haritası, daha kişisel bir analiz yapmamı sağlayabilir.
Sevgiler,
Mistik Biri 🌙🔮❤️