Benim üniversitede topluluktan kanka dediğim biri vardı cidden kardeş gibiydik. Çocuk Adanalı uonaz geleneksel bi tipti ben de modern daha şey bitim. Ben çıktığım flört ettiğim erkekleri konuşurdum o da dinler akıl verirdi böyle hep bana karşıçekingen mesafeli dikkatliydi hiç sarkmazdı kardeş gibiydik. Sonra okul bitince uzaklaştı benden sonra nedenini de aşık olması olduğunu ama ben onunkiyle görmediğim beğenmeyeceğim için uzaklaşmak olduğunu söyledi. Hep işte vücudun çok iyi çok fit çok formasın gibi laflar ediyordu bana çok Abaza geliyordu her ne kadar zekisin çalışkandan diye diğer şeylerimi övse de aklı fikri fizikteydi bence kendine de kıllı kel cılız inanılmaz çirkindi ben zaten seni arkadaş olarak görüyorum sadece dedim ama sizce sövse miydim sonuçta çoğu kız baya sövüyor ya kardeşim dediği erkek yavşayınca?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cirkin olup seni sevdiği için şerefsiz mi oldu? Acaba gerçek şeref yoksunu kim?
Hayır ahlaksız namıssuz ben kimseyle olmadım o samanında önüne gelen kızla oldu ayrıca alkol içki kumarı var ve bana kanka kardeşim derken arzulaması arzuladığını söylemesi uzun zamandır gayet de şerefsizce.
Bir insan sevdigi icin serefsiz olmaz.
Sevgi değil o. O beni sadece arzulamış. Sevse korur kollar ilgilenirdi. Onun tek yaptığı vücudun çok güzel çok çekicisin beğeniyorum aşığım demek. O aşk temiz aşk değil. Tek derdi uçkuru.
Anladım, doğruysa eğer haklısın
Madem o abazan enerjisini aldın neden baştan samimiyeti kesmedin
Evet keşke ağzının payını verseydin
Yok ya kibarca reddettim. Hatta o dönem yalnız zor durumdaydım pislik hiç destek yardımcı da olmadı.
Sen olsan ne yapardın.
Ben olsam arkadaş gibi davranırım
Yok hayatımda değil ki zaten yıllardır görmüyorum zaten bu şeyler de telefonda demişti.
Hiç konuşmuyoruz zaten artık ben sosyal medyadan da silmiştim hani izlemesin beni sapık gibi diye.
İyi yapmışsın sen yaa
Bence de yani aşağılamaya gerek yok kibarca reddettim. Ben genelde yalan söyleyen aldatan taciz edenleri aşağılıyorum. Hani sırf seks için iki günde aşığım ölüyorum evlenmek istiyorum ya da işte sevgilisi varken sarkan filan.
Normal arkadaşım benden hoşlanınca sövmiyorum. Bazı kızlar baya sinirleniyor da bence normal ne var kardeş değiliz sonuçta aşık olabilir arzulayabilir. Hemcins arkadaşlarım bile teklif ettim onları da sövmedim. Yok dedim ben istemiyorum.
Adam gibi olsun dürüst olsun dimi yanii
Evet de yok ki şerefli erkek çoğu şerefsiz tanıdığım hayatımda kendi akrabalarım da dahil.
Haklısın valla
Bak ailede de gördüğüm mesela alkol kumar uyuşturucu gece hayatı vs vs şeyleri olmayan ve evine karısına çocuğuna bağlı edepli erkekler var onlar iyi. Asla sapık değil kimseye sarkmıyor ve tek evlilik yapıyolar. Bi de tabşak Abaza bencil sorumsuz ergen alkol kumar madde ot sigara gece hayatı kadın deli gibi düşkün erkek var bunlar da kadını da çocuğu da sövdürüyor kendine yalancı şerefsiz bencil tipler. Aileyi bozuyorlar ve hep boşanıyorlar bi de p*rno bağımlısı bunlar. Ondan bence boşanmış erkekle asla evlenilmez çünkü belli ikinci bozuk tip.
Çok haklısın gerçekten böylelerinden uzak durmak lazım
Ama işte çoğu erkek kadını tavlamak için rol yapıyor yalan söylüyor. Mesela benim karşıma çıkan erkeklerde 30 ve üstü olan temiz ahlaklı ciddi amaçlıyım diye konuşan davranan erkeklerle birkaç ay ilişki yaşadım gördüm öğrendim aslında pisliğin sapığın teki geçmişi leş alkol uyuşturucu kumar ne ararsan var vs işte pis iğrenç yani ama işte beni görüyor beğeniyor sırf benle evlenmek çocuk yapabilmek kandırmak içim temiz düzgün erkek rolü yapıyor sigara alkol kumar gece hayatı ot vs bırakıyor ama yalandan yani biz evlenseydik eminim birkaç yıla yine başlarlar salarlardı çocuğa da bakmazlardı asla banane derlerdi.
Aynen öyle
Valla ben babamdan nefret ediyorum hiç bana babalık yapmadı doğumuma bile gelmemiş düşün. Ama annem evli hala onla asla boşanmıyorlar ve annem hep adama yapışık asla başla hayat kıramadı. Herif yüzümüze bakmıyor sayıyor sövüyor ediyor. Beni taciz etti sözel defalarca sapıklık yaptı. Para vermedi hediye almadı zorla yaptı hep başıma kakara. Oğlu var başka kadından onu çok seviyor ilgileniyor koruyor. Bana hep çöp pislik gibi davrandı davranıyor. Çevresi beni bile bilmiyor sadece oğluna değer veriyor. Annem de çok sevgisiz cimri. Evleri arabaları var bana üç kuruşu zorla veriyolar. Hep yalnız bırakıyorlar. İkisi de sigara alkol kumar uyuşturucu kullanıyor. Asla aile ortamım olmadı. Annem çok manyak bi kadın hep beni kıskanıyor. Erkek arkadaş yapsam laf sokup aşağılıyor. Kendi kocası evliyken gidip teyzemi beni evli kadınları taciz edip ulu orta bunları konuşunca susuyor. Ben bağırınca bana kızıyor üstüne. Ne yapayım bilmiyorum. Bunları reddedip yıllarca yurtdışında tek yaşadım ama ailesiz de olmuyor sevgili arkadaş gelip geçiyor yine hastalıkta şu bu sile gerekiyor.
cok ayip
Hangisi.