Merhabalar bu gün iftiraya uğradım🤦 öncelikle iğrenç bir gündü kısaca olayı anlatıyım.
Ben sınıfta uyuyodum sınıf içinde çok sakin sessiz zararsız bir kız olarak bilinirim.🥺 Neyse iki kişi var aralarında bir olay yaşandı ve olay dahada büyüdü.. neyse ben derste uyurken bir anda hızlıca bağırarak hoca geldi bana ne oluyo dedi ama benim olayla hiç bir alakam yok kalktım ne olduğunuda hiç anlamadım başladı bana Yine ortalığı karıştırdın bide sessiz sessiz bir şey olmamış gibi yüzüme bakiyon yeter artık demeye başladı bütün sinirini benden çıkardı.. ben ne olduğunu anlamadım ben bişey yapmadım hocam dedim hala devam etti sonra arkadaşlarda hocam o bişey yapmadı ki dedi o eda hocam dedi x kişisi değil dedi bildiğin bana iftira attı bilmeden. Neyse sonra oturdum bir özür dahi dilemedi veya ben seni karıştırdım pardon bile demedi ben sinirlendim baya yani sonra arkadaşlara dedim gelmiş bana bağırıyo bilip bilmeden diye onlarda o seni karıştırdı yoksa öyle biri değil boş ver bide sana patlamasın dedi. Sizce çok saygısızca bir davranış değil mi?🥺 Suçsuzken suçlu oldum. Neden böyle öğretmenler var?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayıp edilmiş gadası
Hemde çok ayıp oldu asla hakkımı helal etmiyorum.🥺
Yani etmede
Tabiki
Sen kendini biliyorsun, o da senin masum oldugunu öğrenmiş fakat egosu ozur dilemeye izin vermemis, sana yanlış yapılmış dil ucuyla bile özür dilense belki durum onarılırdı. Neyse sen cok takılma sen kendini biliyorsun, baskasi bilmese de olur.
Ayn öyle ben bişey yapmadım diyorum car car car bağırıyo çok sinirlendim ama neyse Allaha havale ediyorum.🥺
Amin. Sıkma canini 😇
Tm 💕
🥳
Sınıfta herkes seni biliyor olaya karismadiginida biliyor hoca durumu kontrol için kızmış sen moralini bozma hocada anlamıştır ama o anda kızıp sınıfı kontrol için öyle davranıştır takma kafana
Ama ben çok alındım sinirlendim. insan bir özür diler 🥺
Neyse sınıf senin haksızlığa uğradığını sınıf biliyor ya o önemli
Evt onlar biliyo ama kit beyinli hoca anlamiyo neyse sustum yerime oturdum bende işte öyle kapandı mevzu cözüldü hocada gitti konuştu onlarla 🤦
Gördünüz mü üzülmeye değmedi boşuna rahat ol üzülme demedimmi başarılar dilerim
Üzümüycem. teşekkürler güzel yorumun için.🥰🖤