Sizce bu saygısızlık değil mi?

Merhabalar bu gün iftiraya uğradım🤦 öncelikle iğrenç bir gündü kısaca olayı anlatıyım.
Ben sınıfta uyuyodum sınıf içinde çok sakin sessiz zararsız bir kız olarak bilinirim.🥺 Neyse iki kişi var aralarında bir olay yaşandı ve olay dahada büyüdü.. neyse ben derste uyurken bir anda hızlıca bağırarak hoca geldi bana ne oluyo dedi ama benim olayla hiç bir alakam yok kalktım ne olduğunuda hiç anlamadım başladı bana Yine ortalığı karıştırdın bide sessiz sessiz bir şey olmamış gibi yüzüme bakiyon yeter artık demeye başladı bütün sinirini benden çıkardı.. ben ne olduğunu anlamadım ben bişey yapmadım hocam dedim hala devam etti sonra arkadaşlarda hocam o bişey yapmadı ki dedi o eda hocam dedi x kişisi değil dedi bildiğin bana iftira attı bilmeden. Neyse sonra oturdum bir özür dahi dilemedi veya ben seni karıştırdım pardon bile demedi ben sinirlendim baya yani sonra arkadaşlara dedim gelmiş bana bağırıyo bilip bilmeden diye onlarda o seni karıştırdı yoksa öyle biri değil boş ver bide sana patlamasın dedi. Sizce çok saygısızca bir davranış değil mi?🥺 Suçsuzken suçlu oldum. Neden böyle öğretmenler var?
Sizce bu saygısızlık değil mi?