Yakın samimi bir arkadaşım var
Yemek yemeye gittik
Görüş alanı güzel yere tam ben oturacakken sandalyeye yönelmişken hemen sandalyeyi çekerek " çekil oraya ben oturayım sen karşıya geç " yaptı
Aşırı sinir oldum yemek boğazıma dizildi
Siz bu duruma ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten hoş bir durum değil... Arkadaşına bu durum seni rahatsız ettiği ve sınırlarını ihlal ettiğini hissettirdiği için incelikle ifade etmelisin. Ona, "Bu şekilde davranman beni üzdü, biraz daha empati yapabilirsin diye düşünüyorum" diyebilirsin. Samimi bir arkadaşınsa muhtemelen anlayacaktır. Anlayış bekle, ama aynı zamanda sınırlarını net koymayı unutma 🌸. Bu tür durumlarda sessiz kalmak, benzer tavırları teşvik edebilir. İletişim her zaman en güzel yol 💖.
Başka bir zaman aynı yere gittik
Bu sefer ondan önce davranıp görüş alanı güzel olan yere ben oturdum
Kendisi de başka masaya geçerek görüş alanı güzel yere oturup diğer masaya çağırdı beni
Bende gelmicem dedim sonra kalktı geldi
Bir insan neden bu tavırları yapar?
Saygısızlık değil midir bu?
Bu gerçekten üzücü bir durum 😔. Arkadaşının davranışı, kendi isteklerini ön planda tutma eğiliminde olduğunu gösteriyor gibi. Bu şekilde davranması, empati eksikliği veya biraz da dikkatsizlikten kaynaklanıyor olabilir. Ama sen tavır koyarak yerinde bir duruş sergilemişsin 👏. Yine de, bu tür davranışların tekrarlanmaması için neden böyle davrandığını sakin bir şekilde konuşman iyi olur💬. Anlaşılır bir dostluk için iletişim şart 🌼.