Yoksa fazla mı takıyorum ama sevmiyorum da bu huyunu
Eşime bir şey derim mesela bazen konuşası yoktur veya o an yapası yoktur dediği mi bana der ki sus 🤫 veya kes sesini deme böyle sevmiyorum dediğim de ise pşşşt yapar daha çok sonra da der ki uff başlama yine çok büyütüyorsun falan der ama ya cevap versin ya da başka bir şey desin kendimi bi tuhaf hissediyorum ozaman
Eşime bir şey derim mesela bazen konuşası yoktur veya o an yapası yoktur dediği mi bana der ki sus 🤫 veya kes sesini deme böyle sevmiyorum dediğim de ise pşşşt yapar daha çok sonra da der ki uff başlama yine çok büyütüyorsun falan der ama ya cevap versin ya da başka bir şey desin kendimi bi tuhaf hissediyorum ozaman
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok saçma bir tip yaa böyle öküzlük olur mu? Evlenmedne önce hiçmi farketmedin böyle konuşmalarını. Saygı resmen sıfır.
Farkedememişim demek
Şimdi geç olsa da ferketin. Ama zekice davranıp sana saygısını kazanmalısın. Kavga etmeden bir yol bulmalısın. Eşini sen tanıyorsun
Inan 1,5 senedir birbirimizi öldürmediğimiz kaldı :) zaten sürmeyecek belli bir şey ayrılık yakındır
O halde onunla daha kibar ve güzel konuşmaya başlamalosın. Sana sus kes dediğinde tamam diyip gidebilirsin. Daha sonra seninle diyalog kurduğunda konuşmak istediğinde konuşmanıIn yarım kaldığını ve o konuşmayı tamamlamanız gerektiğini söylersin. Ve sana sus kes gibi ieyşer söylediği için bu hareketlerinin seni evliliktenn soğuttuğunu söylersin. Ama birdemşu var ki senin de hataların varsa evlilikte doğru davranmıyorsan eşin bundan dolayı da böyle davranıyor olabilir. Bu durumda öne kendine çekidüzen vermelisin. Eşinin böyle davranmasınıjmsebebi sen de olabilirisn
Kendisi bence bir narsist
Yine de işe yarar mı bu dediklerin?
Hayır narsistlik böyle olmaz. Bu saygısızlık. Ama sana böyle davranmasının sebepleri işte senden kaynaklı aebepler var mı bunları irdeleyip kendine çekidüzen vermelisin.
Daha çok şeyler var ben sadece beni bugün rahatsız eden şeyi anlattım. Tabi ki de narsistlik tek bu değildir. Ama araştırmama göre 40ından yanlış hatırlamıyorsam 35 tanesi uymuştu
Nasıl yani anlamadım neye kim uymuş
Narsist için yazılanlar
Anlamadım
Aynı sorundan kavgalıyız eşimle
Tesadüfe bak 😅
Kendimi değersiz hissediyorum
Bende
Neden böyleler sevgiliyken böyle değildi ne değişti
Köprüyü geçene kadar herhalde
Oysa ki kendini kandırmaktır bana göre
Aynen yazacaktım da gizlisin
Ayıp ediyor da böyle alışmış düzelmez artık
Bencede düzelmez.
Çok çabaladım onu değiştirmek için kaç kavgalar ettik güzelce söyledim yine olmadı.
Değişmez böyle durumlarda zor olsa da birinin alttan alması gerekiyor
Bende Zaman zaman alttan alıyorum ama nereye kadar? Yine aynı
Yani zor süreç yaşıyoruz devam etmesini istiyorsan katlanıyorsun bir şekilde
Ona karşı Sevgimin kalmadığını farkettim
Hep böyle saygısız olduğu için
Bana kavgalarda insanın karısına demeyeceği hakaretler ediyor ondan sonra ertesi gün hiç bir şey olmamış gibi davranıyor benden de böyle davranmamı istiyor tavır yaparsamda sinirleniyor ve beni suçlamaya başlıyor. Ne yaparsa sebebi benmişim her şey benim yüzümden. Kendi hep haklı ben hep hatalı. Öyle söyledi kendisi 🤷🏻♀️çok zor biri evlenmeden aşırı ilgili kibar bir adamdı
Bende bunu anlayamıyorum kavga edip insan ertesi günü hiçbir şey olmamış gibi nasıl hareket eder duygusuz varlıklar değiliz bir kurulma elbet olacak
Katılıyorum
Aynı şeyler yaşanıyor anlıyorum seni
Anlatmak istersen ara sıra yaz istersen belki düşüncelerin dağılır rahatlarsın
Ne dersin?
Sakin ol sakin yaz 😂
Çok tuhaf bir durum