Ben artık dicek kelime bulamıyorum bir insan bu kadar rezil bu kadar aşağılık bu kadar hayasız olabilir mi? 😡 Allahım gerçekten kıyamet yakın😏 Hadi o pislik şerefsizin biri ya sen nasıl annesin nasıl yaparsın kızına bunu bu kadar mı düşdük toplum olarak 😡 biri çocuga dokunur başka biri kizina dokunur diğeri başkasına şimdi bir de bu pislik Allah kahretsin böyle insanları!!! 😡
Allah korkusu , haya, din iman, haram, helal hepsini unutuyor öz kızına ihanet ediyor lanet olsun sizin duymadığınız , bilmediğimiz neler oluyor ne şerefsizlikler buradan anlatamam , gayınbabayla ilişki yaşayan gelinler yengesine taciz yapan gayınlar, yatak odasırı dinleyen dul kaynanalar oğlunu gözetleyen anneler pislik, lanetlik diz boyu 25 yaşındadaki kızının yanında kocasını altadan kadını gördüm
Hayt işte kim nereye gittiğini bilmiyor ya eşi ölen birine bu yapılır mı birde damat lan, ulan ülke a. Cık beyinlilerle dolu valla böylelerine ceza kesilmez devlet sucsuz günahsız insaları yargılıyor.
Daha çok duyarız böyle ahlaksizliklari. Onur, gurur, şeref, haysiyet, Allah korkusu;lafta, sözde kaldıkça daha çok görürüz, duyarız. Allah hepsinin bin belasını versin.
En İyi Cevaplar