19 yasindayim. Universite okuyorum. Aksam uzeri babam bana seslendi bagrarak. Bende gittim yanina. Noldu dedim. Cay bardaklarini al dedi. Bunun icin mi bagirdin dedim. Surdakini de al dedi. Duzgun seslensen alirim dedim. defol git kopek dedi. Kopekde olduk dedim odadan ciktim. Kumandayi firlatti. Pesimden kosarak mutfaga geldi. Vurmak istedi. Annem engel oldu onun koluma vurdu. Eger ona bir daha vurursan seni oldururum dedim. Sonra sacimi yakaladi. Sacimdan tutarak surukledi baya bir. Daha sonra siniri gecmeyince silahini aldi geldi. Kendisi emniyette calisiyor. Beni oldurmek icin bana dogrulttu. Halamlarda vardi bizde. Engel oldular. Ama megerki silah bosmus. Her neyse iste. Olay boyle gelisti. Sizce bana bunu neden yapiyor? Okuldan da alacakmis beni. Evladim degil artik gidecek bu evden dedi. Evden de kovuldum anlayacaginiz. Ama gitmedim. Nereye gidebilrimki? bir bardak kaldirma yuzunden bunlarin yasanmasi normal mi?
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Baban hakli canim asla babana ters cevap verme bir an empati yaptim babanin yerine koydum kendimi kizimin iyi yetismesini isterdim şahsen mesela; boş bardaklari ben demeden kaldirmasi lazim? Iyi düşün. Ve sen nasil olman gerektigini iyi analiz et üniye gitmen saygini yitirmen anlamina gelmez? Düşün iyice... Yarin git baba diye saril ve ağla ona çay yap ve özür dile hatali oldugunu ve asla bir daha sana ters cevap vermeyecegini söyle.. Baban iyi bir adam onu üzme lütfen.
19 Yorumla
Soran+1 yılBen o sirada zaten mutfagi toparlamistim. Meyve yikayacaktim. Gercekten yasitlarim gibi degilim. Her is bende. Annemde calisiyor.
- +1 yıl
Baban stresli olabilir erkek stresliyken dogasi geregi sinirlenebilir onu kin anlayacak ya eşi ya kizi sende kaldirir arkadaşinla konuşur gibi davranirsan senin ünide etkilendigini ve saygisizlastigini düsunur... Bunlan gecmis olsun babanda özur dilee pisman olmazsin o seni cok seviyor
- +1 yıl
Yanlış konuşuyorsun."Boş bardakları ben demeden kaldırsın" da ne demek? Kaldırmak zorunda mı? Bu tarz şeyler neden hep kızlara yükleniyor? Kimse kimsenin bir şeyini kaldırmak zorunda değil. Ha tabi eşin baban yorgun gelir işten çayını koyarsın ya da sen yorgun gelirsin onlar çay koyar sana bu normaldir. Ki kızcağız burda bir şey dememiş düzgünce istemesini istemiş sadece? Bir baba ya da annenin evladı da olsa iletişimi düzgünce olmalı ki özellikle bir babanın kızıyla olan iletişimi çok çok daha önemli. "Ayriyeten erkek stresliyken doğası gereği sinirlenebilir" demişsin. Burda da yanlış konuşmuşsun. Erkeği geç sinirlenmek her insanda olabilecek bir durum. Ben tonla kadın tanıyorum aşırı sinirli olan. Erkekler sadece daha fazla belli ediyor bunu ki bir insan sinirli olsa bile bu şekilde davranmamalı. Özellikle çocuklarına karşı çünkü bir insan çocuklarının yanında nasıl davranıyorsa çocuklar da öyle davranır öyle öğrenir. Belki de günümüzdeki şiddet vakalarının sebebi bu bile olabilir. Bugün sen çocuğuna yarın çocuğun başkasına. Lütfen sinirli bir yapım var diyerek her şeyi geçiştirmeyin. Bu büyük bir davranış bozukluğudur.
- +1 yıl
Pek katilmiyorum🤔
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaban bir manyakmış. Öz baban mı yoksa üvey mi? Bir de bu hibinolardan polis yapıyor bu devlet bir de üstüne silah veriyor. Ne l*n bu? Yeni sünnet olmuş çocuk pipisi gibi her yerde çıkartılıp ona buna doğrultuluyor silahını? Bence zorlama git halanın yanında kal. Annene de söyle boşansın o adamdan.
Bu arada babana hibino dedim. Kusura bakma...04 Yorumla
Soran+1 yılBosanmayi denedi. Rahat vermez bize. Cok olaylar oldu yazin. Oz babam maalesef
- +1 yıl
Bence bir psikoloğa falan gitsin. Neden hır gür çıkartıyor ki? Amiri kayıyor buna fırçayı çalıştığı departmanda tabi. Bu fesleğende gelip evde size çatıyor. Bıraksın silahını gelsin bana çatsın öylesi. Koyayım kafayı burnunun orta yerine iki seksen uzatayım. İşte bunlar sana ders olsun ilerde evlenip barklandığında çoluğuna çocuğuna böyle davranma. Evlenince de o adama bir daha baba deme geç git.
Mutluluklar diliyorum sana. Umarım hayat senin için ilerde sakin ve huzurlu geçer.
Soran+1 yılİnsallah dedigin gibi olur. Sag olun anlatisiniz icin
- +1 yıl
Rica ederim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçek olduğunu sanmıyorum silahını aldıda falan filan. ama gerçeksede annende iş bitiyor yani sana böyle davranan bir adam düzgün sağlıklı bir psikolojide değildir bugun sana bunu yapan yarın annene yapar. en iyisi babanı evden uzaklaştırmak
04 Yorumla
Soran+1 yılİnanip inanmamak size kalmis. Birsey diyemem. Evden uzaklastirmak kolay degil maalesef
Cevap sahibi+1 yılayrılcak bu kadar basit şiddet uyguluyor daha büyük bir neden olablirmi ya sana bişey yapsa bunun sorumluluğunu kim alıcak
Soran+1 yılHic birsey bilmiorum cok korkuyrum artik
Cevap sahibi+1 yılannenle konuş gerçekten ikinizinde sağlığı daha önemli böyle bir konuda
+1 yılBazen sudan sebepler insanların patlama noktası oluyor..
Hep mı böyleydi? Üzüldüm senin adına ama ne yazık ki elden bisey gelmiyor duadan baska Allah yardımcın olsun..01 Yorumla
Soran+1 yılHep boyle kardesim hep
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
26Cevap
Gerçekten kötü bir şey söylemek istemiyorum o sana bakmak zorunda sen ona ayağına getir götür yapmak zorunda değilsin her şeyi bence ve şiddetin bu konularda pek haklı bir sebebi olduğunu düşünmüyorum seni anlıyorum çünkü benim babamın da sinirleri bozuktu ve kavga edince aciz kalınca döverdi gücü bana yeterdi aptalın neyse şimdilerde daha iyi birisi gibi beni özlediğini falan söylüyor uzaktayım da çok mutluyum çok şükür ama bana kalırsa eğer laflarına çok alınmıyorsan çok laf dalaşına girme anlamazsa çünkü o aciz adam yine sana şiddet göstermeye çalışıcaktır büyük ihtimalle ne zaman yapmıştın bu yorumu bilmiyorum ama yanında olduğumu bil istedim yalnız değilsin benimle dertleşebilirsin bir yere kadar kuzumm zalim babandan da İnşAllah kurtulursun ve İnşAllah babanda düzelir lütfen evlenmeye kurtulacağını sanma balım bilirsin bazı erkekler ellerinde ekonomik güç olmayan ailevi desteği olmayan kadınlara da zülüm yapabiliyorlar bence en iyisi çalış başka şehre yerleş polisten ismini falanda değistiriebilirsin bu konuları anlatınca diye biliyorum ben
00 Yorumla
+1 yılBaban psikolojik sorunlu aşağılık kompleksli bir insan ve belliki günlük hayatta yaşadıklarının acısını sizden çıkarıyor. 19 yaşında erkek evladı olsa bunları yapmak yer miydi acaba.. Allah sana sabır versin ama gerekirse bu adamı şikayet et bu olay tamamen anlattığın gibiyse 0 suçlusun yani % 100 o haksız. Bir an önce okulunu bitir iş sahibi ol da bu adama muhtaç kalma kendi hayatını yasa kurtul bundan
04 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim dogru. Yalan hic birsey yok. Kimse inanmiyor baksana yorumlara. Polisi aramayi bile dusundum o an
- +1 yıl
Bir daha böyle yaparsa gerçekten de şikayet edebilirsin önce doğru düzgün konuşmayı dene ben senin kızınım bu yaşıma gelmişim bana el kaldırmaya vicdanın nasıl el veriyor falan de. Eğer hala devam ediyorsa şikayet et bu muameleye maruz kalma kadına şiddetin her türlüsü çok alçakça ve aşağılık kompleksi olan insanların yapacağı türden bir şeydir ve unutmayın ki siz bu muamelelere göz yumdukça şiddetini arttırarak devam edecektir bu vahim durum
Soran+1 yılKonusmakla da olmadi. Ben cok denedim
- +1 yıl
O zaman kadına şiddet suçundan ilgili yerlere şikayet edeceksiniz şu sıralar bu durum ile fazlasıyla ilgileniliyor. Hangi merciilere şikayet edildiğini tam olarak bilmiyorum ama kesinlikle ilgileneceklerdir onu bir araştırın nereye şikayet etmeniz gerektiğini öğrenin ve gerekeni yapın.
+1 yılGenelde polislerin zaten % 99 u psikolojisi bozuktur. Meslek kurbani olabilir baban. Eger disarda babasi veya cocugu yaşındaki adama niye hakkini ariyon diye vuruyorsa sanada yapar.
01 Yorumla
Soran+1 yılYapiyor zaten
+1 yılbak kardeş babalar bazen moralleri bozuk olabilir biraz sendede suç var saygılı olmasını dene duymamaya çalış ben 30yaşındayım benim babamda bana sokakta vurdu ben hiç birşey yapmadım daha sonra özür diledi ama biliyordum o an aklından gecenleri
07 Yorumla
Soran+1 yılAma cok yapiyor bunu. Gercekten yoruldum
- +1 yıl
benimkide yapıyor hergun aksama beraberiz artık vurmaya kalkışmıyor ama hep tartışıyoruz ben erkeğim sen kız biraz olsun sessiz kal dikleşme sana birşey olsa ilk koşan baban olur unutma
Soran+1 yılİnsallah. Sag olun
- +1 yıl
senin yaşındayken babamı öldürme düşüncesine bile kapilmıştım bazen hala beni çıldırtabiliyor benimde cocuklarım var kapıdan girdiğimde babaammm diye kucağıma atladılarmı herşeyi unutuyorum
Soran+1 yılAllah bagislasik insallah. Siz iyi bir baba olun
- +1 yıl
benden sana tavsiye pek cevap verme babana hakaretler karşısında sessiz kal emin ol düzelecek
Soran+1 yılİnsallah sag olun
+1 yılSen ağa o ağa
İnekleri kim sağa?
bir derdi vardir elbet ama babanla dikleşme.
o an sinirli olabilir bisi yasamis olabilir hersey olabilir ama artislik yapmaya calismayin...
Haksız cikarsin.10 Yorumla
+1 yılgerçektende iğrenç bir insan ona ne desen umursamaz bile beyin hücreleri erimiş olması lazım ki bunu yapsın kim bilir kaç yıldır bu eziyeti çekiyorsun kesinlikle bir daha yaparsa polise git yoksa bu seni ve anneni aile bireyleri vb. kişileri ciddi şekilde yaralar öldürür bile o kadar düşünüyorum insan değilmi her şeyi yapar üstelik psikolojik sıkıntıları olan birisi ise hayli hayli yapar umarım yakın zamanda iyi ve mutlu bir hayatın olur hayallerine kavuşursun.
00 YorumlaGerçek mi bu ya Kandırma Milleti Lütfen
Birde Sen Son Zamanlarda Bir Halt yemediysen üniversitede Baban Haksız ama Yine de Babana laf yarıştırmamalısın zaten sinirli baban anlattıklarına göre.12 Yorumla
Soran+1 yılHoc birsey yapmadim
Babanın psikolojik sorunları var belli ki tedavi olması gerekiyo bir an önce yoksa size zarar verebilir gerçektende.
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten veriyor. Ya annemi ya beni dovmeye calisiyor. İlac kullaniyor ama faydasiz. Yemin ederim yazdiklarim yalandegil.
Soran+1 yılAnnem kardesim?
Soran+1 yılYasadiklarim oyle kotuydu ki. O an kime guvenecegimi sasirdim. İNAnin cok zor
+1 yılGüzel film olur senaryo güzel canlandırdım kafamda :D inandırıcı gelmedi ama olsun silahını almaya koştu dedikten sonra koptum ben :D
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki oyle olsun gulmeye devam
- +1 yıl
bu nasıl bir baba gidip içerden roketatar alsaydı :D
Saçmalama bardak dediğin nedir ki. Kesinlikle başka bişey var annenle konuş bir neden böyle yaptığını sor babanın.
04 Yorumla
Soran+1 yılHep boyle. Hepimize bagirir. Yazin kardesim altina yaptiginda cok kizmistim. Onun icin dovmustu beni. Hatta oma verecek ekmegim yok demisti
Soran+1 yılPeki benim dayak yemek hakkim miydi kardesim
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbu olayın daha öncesinde ne var yani sadece bu olaydan böyle davranmaz bir insan
09 Yorumla
Soran+1 yılHic birsey yoktu. Normaldik. Hersey bardakla basladi
- +1 yıl
çok garip ya olmamalı böyle çok aşırı tepki... yazıklar olsun öyle babaya... yazıklar olsun kadınlara şiddet gösterenlere
Soran+1 yılKimse inanmiyor solediklerime. Ama cok zor bu sartlar. Ki bu ilk dayak degil. 15 yasimda eni kemerle dovdugunu bilirim
- +1 yıl
bana özelden yazarmısın konuşalım ordan çok özelini anlatma herkese açık yerde
Soran+1 yılMesaj atamiyorum xper seviyemden
- +1 yıl
gizli olduğun için bende göremiyorum seni:(
Soran+1 yılhttps://. www. kizlarsoruyor. com/uye/neonnpembesi
- +1 yıl
mesaj atılmasını engellemişsin galiba?
Soran+1 yılSimdi dener misiniz
Madem üniversite öğrencisisin. Devlet yurduna çık. Senin babana ihtiyacın yok..
02 Yorumla
Soran+1 yılAbnem calisiyor. Zaten verdigi babamin az miktar garclik. Oda zamanla gozune geliyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabaya bak mk sen uzulme bacim evde mutsuzsan seni cikaralim devlete siğin bir b*k yapamaz 19 yasinda bir kiza bunlar yapilir mi hale bak blof yapiyodur değilse buraya yaz sinirim zipladi polis diye mi bu tafralar
113 Yorumla
Soran+1 yılDevlete gitsem annem nolacakki. Ona uzuluyorum ben. Zamaninda bizi pavyonlara yakistirmis adamdir babam
Cevap sahibi+1 yılbabaya bak hangi il orası pavyona nasıl yakıştırıyo sen bunu takmasana hiç muhattap olma he de geç bence
Cevap sahibi+1 yılKiza yalan diyen ahm@klar amaciniz ne akil verin mk elestirmeyin
Soran+1 yılSabir tasi degilim kardesim bende catladim bugun
Cevap sahibi+1 yılKyk ya geçsene ya da yurda
Soran+1 yılCikmiyor yurt
Cevap sahibi+1 yılİl ne bacım
Soran+1 yılMalatya
Cevap sahibi+1 yılYazıldın yedek bile çıkmadı mı peki?
Soran+1 yılHayir kardesim denemedim. Annem calisiyor zaten. Her halukarda cikmaz
Cevap sahibi+1 yılsen çıkmak istesen bu baban izin de vermez bir bakıyım yazarım sana uzak olmasan hallettirirdik
Soran+1 yılTesekkur ederim sag olun
Cevap sahibi+1 yılSende sağol üzme kendini
Ne içtiğini bilmiyorum ama tavsiye edersen sevinirim :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah sabır versin;okulunu bırakma ayaklarının üstünde durmadan da evden ayrılma daha kötü şeyler yaşayabilirsin;siniri geçer annen engel olur
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah. Sagol kardes
+1 yılSenin durumun aynisu bendede ben bir cayi doktum diyee beni kemerle dovdu dove dove orayi sildirdi ben yine bisy demedim 20 yasindayim birgun olsun babamin bana iyi olduni gormedim sadece beni sevsin istedim inslah baban duzelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonlar sizin ihtiyaçlarınız için çalışıyor siz bir bardağa elli laf söylüyorsunuz arada kendiliğinden gidip çay doldursunsan eline yapışmaz gönlü olur
00 YorumlaBence anlatmadigin fakat yedigin haltlar var ve baban da bu yuzden sana karsi dolu
00 YorumlaUydurma degilse soru oyle babanin kalibina tukureyim
01 Yorumla
Soran+1 yılVallahi billahi degil
+1 yılInanmiyom kiyamam canim ya hic normal deyil cok kötü bisey
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Bu gerçek olamaz başka bir şey var anlatmadığın ya da çok film izledin kötü bir senaryo uydurdun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazik ya... benimde babam emniyetci ve polislerin hepsimi piskopat olur
03 Yorumla
Soran+1 yılSenide mi oyle
Cevap sahibi+1 yılBnmki ole degilde arkadasinki ole babasi silah falan cekmis onada, ben İstanbul'da polis lojmanlarinda oturuyorm... sen nerdesin
Soran+1 yılYok ben malatyadayim. Allah yardimimiz olsun. Cok zor
böyle babalar allah ıslah etsin
07 Yorumla
Soran+1 yılAmin..
Soran+1 yılOnunla da konusmuyor
Soran+1 yılCogunlukla
Özelden bişeyler anlatacağım konuşmak istersen yaz
05 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atamiorum xper seviyemden
Soran+1 yılLink versem burdan. Faceim yok
Soran+1 yılhttps:// www. kizlarsoruyor. com/uye/neonnpembesi
Ne biçim aile bu, Allah sabır versin.
02 Yorumla
Soran+1 yılSikinti babamda
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yıldik başlı kızları kımse sevmez.
10 Yorumla
+1 yılgörücü usülü evlendircek seni, yerini yapıyor ;)
00 Yorumlaver adresini gelem babanı indirem
10 Yorumla
+1 yılNormal değil. evlenek kurtul pederden
00 Yorumlababam sakinleşirse eski haline öner belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsuç sende ters gitmişssin
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin. Ama bu kadar buyutmek normal mi
Cevap sahibi+1 yılnormal sonuçta sen çocuğun ve ona karşılık veriyorsun , bağırıyorsun.
Sakın ol dua et İnşallah iyi olur
00 YorumlaUçuk bir trolleme, tutmaz bu karşim -)
00 YorumlaBiriyle mi yatttin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri