Kocam ve annesi arsındaki ilişki seviyesi doğru mu?

Kocam annesini kalpten doktora götürmek istedi sabah birlikte doktora gitmeden evvel bana sen gelme ne var ki ben götürürüm dedi sonra tartıştık ve benim yanımda arkamdan arabada annene kaş göz yapma dedim kızdım. Sonra gönlümü aldı yapmam dedi birlikte annesini almaya gittik annesi geç kaldık diye trip atıyor gibiydi. Kocam annesini öptü bana bakarken, benim kızdığımı bilerek kocam beni sürekli kıskandırmaya çalışır, ben de kızarım bu da onlardan biri. Sonra doktorun odaya grdik. Anlattık göğsünü aç muayane edicem dedi doktro erkekti. Kayınvalidem göğsünü açtı. Sütyenli oalrak bekledi. Doktor dinledi. Ben o sorada eşim geriye gider diye düşündüm gitmedi. Ben de önüne geçmeye çalıştım ama kılını bile kıpırdatmadı bakmaya devam etti. Sonra eve geldik yalnız kendisine açıkladım bana açıklaması şuydu.. doktor annemin orasını burasını mıncıklıyacak mı diye baktım dedi doktor görüyor ben neden görmeyeyim hiç aklıma gelmedi böyle bişey dedi.. ben de nasıl gelmez ben bilerek önüne geçtim ama hiç bir adım bile geri adım atmadın dedim ses yok.. hava alıcam dedi çekti gitti.. daha önce bu konuda uyarmıştım annesinin odasına kapıyı çalmadan girmişti.. annesi yatmaya hazırlanıyordu odada kızkardeşi de vardı atletlitdi sütyensiz ben de kızmıştım. Eşim dinine bağlı biri olarak kendini gösteriyor ben kapalıyım eşimin annesi kapalı ama annesi eşimi onlara gittiğimizde öper uzun uzn sarılır oysa haftanın 2 günü ordayız anlamsıx geliyor bir erkeğin annesi ile olan ilişkisi şuanda küsüz siz nasıl değerlendiriyorsunuz nasıl olmalı yanlış değil mi beni. Gıcığma gidiyor artık öpmesi sarılması bile midem bulanıyor? Artık önceden öyle değildim ama arrık böyle hissediyorum eşimi de sürekli uyardım beni kıskandırmaya çalışma diye ama yok aynı tas aynı hamam... bir daha yapmıcam diyor beni kıskandırmaya çalışıyor çocukluk yapıyor sürekli... Yokda yürürken annesini elini tutyor benimkini de tutuyor gülüyor filan eşim 35 yaşında...;((

Kocam ve annesi arsındaki ilişki seviyesi doğru mu?