Türkiye'dekiler neden "Allah heryerdedir" diyor?

"Allah heryerdedir" diyen insanlar hangi akla hizmet bunu diyor? Ak partili bidat şirk ehli panteist sofi cübbeli ahmet'in aklına hizmet mi? Kuran ve hadislerde Allah'ın gökte tahtının üzerinde olduğu apaçık yazıyorken…

☀️﴾Mülk:16﴿ "Gökte olanın sizi yerin dibine batırmayacağından emin misiniz? Bir de bakarsınız yeryüzü altüst olmuş!"
☀️﴾Taha:5﴿ "Rahman olan Allah Taht'a istivâ etmiştir."
☀️﴾Nahl:50﴿ "Onlar ki üstlerindeki Rablerinden korkarlar ve kendilerine emredileni yaparlar."
☀️﴾Mearic:4﴿ "Melekler ve ruh O'na, miktarı elli bin yıl olan bir günde yükselip çıkar."
☀️﴾Hicr:9﴿ "Kesin olarak bilesiniz ki bu kitabı biz indirdik ve onu mutlaka koruyan da yine biziz."

Kuran nereden "indi"? Siz bunu bile hiç düşündünüz mü? Ben söyleyim, Kuran 7 kat semanın üstündeki Allah'ın katından indi.☁️👑
🪽Cebrail, tahtının üzerinde olan Allah'tan ayetleri aldı ve yeryüzüne inerek o ayetleri Resul'üne bildirdi. Ya siz bunu bile bilmiyorsunuz. Siz Allah'ı yahudiler kadar bile tanıyamadınız mı? Yahudiler bile "Allah heryerdedir" demez, onlar bile Allah'ın yüceliğini söyleyip O'nun göklerin üstünde tahtının üstünde olduğunu söyler.

"Allah heryerdedir" demek ne kadar sıkıntılı bir söz siz hiç düşündünüz mü? Allah heryerdedir demek, "Allah şu an kerhanede" demektir. "Allah şu an tuvalette" demektir. "Dünyada ne kadar pislik varsa Allah da şu an oralarda" demektir. Mesela ben tuvaletimi yaparken benim çişim💦 haşa Allah'a mı değiyor? Vallahi siz bunu diyorsunuz. Bu yüzden İslam'ın Şeyhi Abdülaziz bin Baz "Allah heryerdedir demek en çirkin küfürdür" demiştir. Aklınızı başınıza alın. Allah hakkında yalan söylemeyi bırakın. 🕋İslam'ın Şeyhleri "Allah heryerdedir diyen kafirdir" demiştir. Bu küfür sözüdür.

📱Link atamıyorum ama YouTube'a "ŞEYH SALİH EL-FEVZAN - ALLAH HERYERDEDİR DEMENİN HÜKMÜ" yazarsanız doğru cevabı alırsınız.

🌴Peygamber'e (sav) bir cariye getirildi. Peygamber (sav) cariyeye: "Allah nerede?" diye sordu, O: "Göktedir" dedi. Peygamber (sav) "Pekala ben kimim? diye sordu. Cariye: "Sen Allah'ın Resulüsün" cevabını verince, Peygamber (sav) yanındakine yönelerek: "Bunu azad et, zira mü'minedir" buyurdu.
📗[Kaynak: Müslim, Mesâcid 33, (537); Muvatta, Itk 8, (2, 776); Nesâî, Sehv 20 (3, 18); Ebu Dâvud, Eymân 19 (3282)].

Türkiye'dekiler neden "Allah heryerdedir" diyor?