Çok zor durumda olan bi insanin hayatini düzene sokmak ona destek olmak istiyorum güzel bi hayat yaşasin istiyorum bu nasil olur?

İsmim barış 18 yaşındayım İzmir'de yaşiyorum tam 6 senedir ailemden ayrıyım hayata fazlasiyla erken atildim ve artik kendi ayaklarimin üstünde durabiliriyorum son 2 senedir maddi manevi çok jyi durumdayim kendimi gayet iyi toparladim ve şu an garip olucak ama hayattan bikmiş intihar eşiğine gelmiş bi insanla bi hayat yaşamak istiyorum çünkü bi zamanlar bende o durumlara gelip vazgeçmistim ve iyi ki vazgeçmişim şu an ise istediğim tek bişey var intihara kadar düşmüs çok zor durumda olan bi insanin hayatini düzeltmek istiyorum güzel bi hayat yasasin istiyorum bunu nasil yapabilirim

Güncellemeler
+1 yıl
Konu biraz yanliş anlaşilmiş ben böyle bi insan bulup hayatini düzeltmek istiyorum hayatimda böyle bi insan yok şuanda tek bi isteğim var oda bu kadar zor durumda olan bi insani geri hayata bağlamak :)
Çok zor durumda olan bi insanin hayatini düzene sokmak ona destek olmak istiyorum güzel bi hayat yaşasin istiyorum bu nasil olur?