Merhaba ismim barış 19 yaşindayim ve İzmir'de yaşıyorum 4 senedir ailemden ayrı bi hayat sürüyorum ve kendi hayatimı düzenimi kurdum ben diğer insanlar gibi karışık iliskilere karsi bi insanim 1 hafta onunla 1 hafta onunla kafasinda olamiyorum o yüzden hayatima bi insan alip onu taniyip sevip yanima almak istiyorum o kisiyle çocukluğumuzu yaşiyalim beraber gezelim eğlenelim tatile gidip gezelim istiyorum hayat arkadaşim olsun istiyorum beraber yemek yapalim beraber bilgisayardan oyun oynayalim film izliyelim istiyorum ve bunu yapmak istediğim kisinin zor bi hayati olmasini istiyorum çünkü asil amacim güzel bi cocukluk yaşayamamis bi insanin hayatini güzellestirmek kendim e ticaret ile uğrasiyorum çok güzelde bi kazancim var maddi yönden bi eksiğim yok eksiğim manevi anlamda yanimda olucak birisi ben hayatimda bi kisi olsun hem eşim olsun hem dostum olsun hem arkadaşim istiyorum bu herhangi birisi olabilir tanisir konusuruz kafalarimizda uyuyorsa bi plan cizer yasar gideriz
KENDİ İŞİMİ O KİŞİYEDE ÖĞRETIP BERABER EVDEN ÇALISABILIRIZ EXTRA PARADA KAZANMASINI SAĞLARIM KENDI HAYATI ICIN birikim yapabilir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer