Ben sadece teheccüd namazını kılıyorum geçen yıl 2 hafta boyunca düzenli kılmıştım sonradan kilamadim ama bu ay icerisinde 2 3 kere kıldım ve gerçekten rahatlıyorum ama hepsini babannemglde kılıyordum normalde anneannemle yaşıyorum bugün anneannem de kılmak istedim ama kilamadim sürekli karıştırıp tekrar başladım başörtüsünü çıkartıp abdest aldım 2 kere bu seferde takmadan kıldım sonradan farkettim yine kıldım sürekli bise oldu sizce kabul olmuş mudur veya yanlış yaptığım biseler mi var bu arada kağıda yazıyorum onlara bakarak kılıyorum çünkü daha yeni yeni ezberledim bazi dualari namaz kılmaya başlarken o kadar çok mutlu hissediyorum ki kendimi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayırlısı olsun ıbadet etmek ınsanı sakınlestırır dogrudur.
Evet insan rahatlıyor
Kabul olmuştur şeytan vesvese veriyor Allah gönlünü ne yapmak istediğini biliyor zaten merak etme.
İnşallah ya
Çok fazla kafana takarsan psikolojin bozulur islam bu kadar zor değil merak etme Allah niyetini bildiği sürece sorun yok. Banada namazda sürekli vesvese olurdu 1 duayı 10 kere okurdum yanlış okudum diye olur böyle şeyler.
Dogru aslında kolay bise ama oyle olunca sanki yapamıyorum hissi oluşuyor en son kılmaktan vazgeciyordum sonra inat ettim kıldım ama kabul olmicak gibi düşünüyordum
Yapamıyorum hissi herkeste oluşur takma bunu. Fazla takarsan zamanla namazdan soğursun.
Ay Allah korusun benim baba tarafı bi aralar kapan giyimin soyle boyle günah diye baskı yapıyordu o zamanlar baskı olduğu için kılasım gelmiyordu zorla yaptiriyorlardi zamanla kılmaya başladım ve çok iyi geldi Allah herkese nasip etsin
Din baskıyla olursa o sahtedir sen babanın zoruyla kapanırsan hiç bir sevap alamazsın kendi rızanla olmalı her şey ama ne yazık ki Türkiye deki aileler bunu anlamıyor.
Evet işte benim anne tarafı açık baba tarafı kapali yani bende çocukluğumdan beri alıştığım için giyim tarzımda abarti olmadığı sürece biraz açık ve bana bunu gelip yüzüme vuruyorlar diğer tarafta işte bunlar olacak namaz kıl kapan gibisinden söylüyorlardı bende kendimi zorunlu hissediyordum ama şu an kendi isteğimle inancımla kılıyorum ve bu daha iyi bise naptiginin farkında olarak kılmak
Ne mutlu sana dediğim gibi zorla din olmaz hayatta başarılar.
Teşekkür ederimm
Eksigi gediği varsa Allah tamamlar sen elinden geleni yap gerisini dusunme
İnşallah beceremiyorum diye oturdum ağladım o kadar çok kafaya taktım ki
Sadece içinden gelince yap ve düşünme gerisi Allah'ın bilecehi iş Allah kabul etsin
Amin inşallah
Kimseyi yanlış bilgilendirmek istemem ama niyetin önemli elinden geleni yaparsan Allah kabul eder inşallah
Yani istemeyerek kilmadim kendi istegimle kıldım bunu biliyorum ama vesveseye geliyor insan. inşallah hepimizin
Vesveseleri takma umursama geçiyor deneyini bile yapmışım ben inan bana
Ya oyledir artık takmam zaten çünkü kafaya takınca işin içinden çıkamıyorsun
keşke bende kılabilsem
Aslında kilabilirsin tüm kalbinle kıl çok rahatlarsın bi ara o kadar çok kafaya taktığım bi konu oldu onun için dua ettim sabahı kabul oldu ve iyi ki o gün kilmisim diyorum çünkü şu an o konu hayatımda olsa çok yanlış yapardım Şu an bile kılabilirsin asla geç değil bence dene gerçekten rahatlicaksin
Doğru yoldasın ey mümin gözlerim yaşardı 😞
Sanada Tavsiye ederim
Allah kabul etsin
Amin teşekkür ederiim
Rica ederim kalbinden geçen önemli rabbim kabul eder
Umarım dua ederken bile sürekli bi boşluk hissi icindeydim