Aile & Toplum Kadınlar için yalnızlığın en çok hissedildiği yaş hangisidir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kadınlarda yalnızlığın en çok hissedildiği yaş hangisidir? 20 30 40 Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlar için yalnızlığın en çok hissedildiği yaş hangisidir? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl 70ten sonra falan galiba ama hayat şartlarına ve durumlarına göre de değişir 0 0 Yorumla
leomania01 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl rastgele seçtim, kadınlar hep kendilerini yalnız hissederler zaten. hangi yaşta olurlarsa olsunlar. 0 0 Yorumla
gerçekler1559 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Çaresiz kalınca ev düğünü olup çağırıcak arkadaşı olmayınca 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence böyle bir kategori yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bana göre 40 olsam bir evlenmek isterdim 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Etrafında dönen timsahlar seni kandırmasın.
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl 40 yas 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İş işten geçtiği yas Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
70ten sonra falan galiba ama hayat şartlarına ve durumlarına göre de değişir
rastgele seçtim, kadınlar hep kendilerini yalnız hissederler zaten. hangi yaşta olurlarsa olsunlar.
Çaresiz kalınca ev düğünü olup çağırıcak arkadaşı olmayınca
çaresiz ve sevilmediğin anlar
Bence böyle bir kategori yok
Bana göre 40 olsam bir evlenmek isterdim 😅
Etrafında dönen timsahlar seni kandırmasın.
40 yas
İş işten geçtiği yas
40 bence
Bunun yaşı yok
Yaslannca
Her yaş