Günün hangi vakti kendinizi yalnız hissediyorsunuz?
Sabah uyanınca
Gece geç saatlerde
Her an
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalnız hissetmiyorum dersem yalan olur ama eskisi kadar yalnız değilim ben. Eskiden 'Oppa' diye sayıklardım ben uyanıkken bile. Ama şimdi... Biri geldi ve düzenimi bozdu. Onu merak etmeye, onun için telaşlanmaya başladım. Bir yanım 'Hey! Gülme, olmaz.' diyor. Hyung Joon'uma ihanetmiş gibi geliyor ama o tarafım hep bastırılıyor. Son istediklerini hatırlamamı istiyor diğer tarafım. Aklımın içinde o tanıdık ses "Hastalanma. Araba sür. Eşyalarını kaybetme. Seni seven adamla sevimli çocuklar yapıp mutlu şekilde yaşayın." diyor. Evet, şimdi beni gerçekten seven bir adam var. Yine de sevimli çocuklar kısmı fazla kaçıyor. Biz öyle olamayız diyorum kendi kendime. Sonra da kızıyorum yine kendi kendime. Onun isteklerini gerçekleştiremiyorum diye. Ama sonra bir mesaj geliyor ve diyorum ki 'Hayır. Onun asıl istediği buydu. Seni bir mesajıyla gülümsetebilereck biri.' İstemsice gülüyorum ve işte o zaman anlıyorum o adamın değerini. Ve ona iyi ki varsın demek istiyorum. Bazen söylüyorum, bazen içimde kalıyor. Olsun o onu sevdiğimi biliyor. Biliyorsun değil mi @cenk088 ? Benim için ne kadar önemli ve değerli olduğunu?
Tabii ki biliyorum @Siyah_Tanrıçası... Seni seviyorum <3
Ben de seni seviyorum. İyi ki varsın, iyi ki benimlesin... <3 @cenk088 ... <3
Dışarıda sevgi pıtırcıklarını gördüğüm zamanlarda..
Başını yastığa koyduğunda baştan aşağı yalnızlık oluyorsun ejderha olsan kar etmez koca evde kendi kendine konuştuğun zaman ve o an ağlamaklı oluyorsun gidenlerin ardından
bazen bir his geliyor insan yanında birini arıyor
Cevap
5Cevap
Bir ıssızlık sarıyor gece. Düşünceler daha yoğun oluyor. Bunda karanlığın etkisi büyük. Siyah rengin dikkati tek yöne çekebilme özelliği var.
Gece daha çok oluyor sanırım. Ama en çokta birilerine ihtiyacımız olduğu zamanlarda...
Valla Arkadşalarım Evlendiğind :D
#Just.
Her saat her dakika her saniye her salise
gecenin tam üçünde :(
hiç koymuyor bana seviyorum yalnızlığı
Odun olunca
Artik yapmicam pardon
b dedım
Dostum^^
Aglamak istedigim de
Her an ya
yalnız değilim :D