Bir yakınım boşanma aşamasında kocası olacak herif kadını darp etti ve buna komşuları şahit kadının darp raporu komşularının şahitliği de var herifin tek söylediği beni aldatıyor diye yaptım ki asla aldatma yok buna rağmen bugün görülen davada kocası olacak herif şiddet uygulamasına kadını rahatsız edip evi taşlamasına herifin tüm tacizlerine rağmen serbest ve beraat ediyor arkadaşlar aklımı yitireceğim bu nasıl olabiliyor?
bazı suçlara idam şart. ben de çocukken istismara uğradığım için böyle haberlere karşı daha çok öfkeleniyorum. özellikle istismar, şiddet, adam öldürme gibi suçlara idam gelmeli.
Ne vardı derken kaynanam ile konusmuyordum anasının ve kız kardeşinin dolduruşa ile niye anlamla konuşmuyorsun diye ben evde yokken çekmiş gitmiş bende dedim madem böyle bir nankörlük yapıyorsun anan... ına kadar yolun var güle güle dercesine verdim mahkemeye zaten gerçek yüzleri o zaman ortaya çıktı bir dünya yalan beyan iftira maddi talep ama mahkeme yine dedi ki anan... ına kadar yolun var hiçbir şey vermedi attıkları oltaya nafaka takıldı onu da istinafa verdim
🤣😂🤣🤣 doğrudur haklısın 🤣😂🤣 benim yaptığım şakaya gülersin gulmezsin o benin sorunum değil banane ama soyledikelrim seni üzdü veya sinir ettiyse kusura bakma lütfen olur mu özür dilerim senden 🤝🤝🤝🙏