anneler erkek çocularını yetiştirirken 1 benim oğlum çok yakışıklı 2 kızım kalk kardeşine su getir, yemek hazırla (oğlu yapabilecekken) 3 aferin oğlum 4 benim oğlum yapmaz 5 erkek yapar öbürü kuyruk sallamasaydı 6 aslan oğlum ben sana daha iyisini bulurum 7 evdeyken erkek çocuğu kız kardeşi veya ablasına karşı şiddet uygulamaya çalıştığında haklı görmek bu durum uzayıp gidiyor erkek çocuğu konuşmayı, eşine bir çiçek almayı beceremez ve kendi tek görüp erkek her şeyi yapar evdeki karısı onu sabaha kadar bekler düşüncesi biterse her şey düzelir
Allah'ım ben bulamam bunlar oldurur. Allah'a yemin olsun karım benimle iken başka bir erkekle yakalayım ne bosarim ne de öldürürüm. Ceylan gibi melek gibi. Ib. ne. 1 yıl önce yatakta kı. zlığını aldı. Hamile bıraktı. simdi öldürdü. Melek lan bu. nasil kıydı ki? Adam elini kaldıramaz lan Suna. Allah neden gormessin ki bana da versen. Bir can eşimi olsa.
Türkiye de sadece kadına yönelik şiddet yok. Herkese yönelik şiddet var. İnsanların psikolojisi düzelmedikçe daha çoook böyle haberler alırız. Siz bir de geçirmediği için intihar eden polisleri falan araştırın. Ne kadar arttılar
Kadının değeri zamanında yüce idi, nezaman Türkiye Cumhuriyeti Araplaştı ozaman Kadının değeri yerlerde yuvarlandı. Katillere Cesaret veren bir Sistem var! Adalet mülkün Temeli dendi, Oarası olan kurdu Adaleti!
@SlimShadyisBack benim akrabalarim hepsi orada ve guzel hayat yasiyorlar hic gece dusari cikma korkulari yok dedemin kuzenleri almandir. Anne tarafi helsi baska ulkeden gocmen gercekten cok iyi tecavuz olaylari pek olmuyor
Oralara bakma... isvece hollandaya bak diyorum... yani sen sey kafasindasin amerikada ukraynada tecavuz olaylari oluyorsa bizde tecavuz etmeliyiz!! Onlardan eksigimiz ne!!
Bu arada ben kizim sirf abazanlar yazmasinlar diye erkek hesabi kurdum o derece yani abazasiniz... ve ben açik giyinmememe ramen hic erkek eli bile dokunmadim ama buna ramen neden ben evime kadar takip edilip tacize ugradim soyler misin?
Melek lan o. Düşünsene aynı zamanda ve yatakta birleştiler. Erkekligoni rahatlattı. 🌹 O. ama şimdi mezara gönderdi. Şimdi ne yapacak ki. Düşünsene nefes nefese kaldirlar aynı yatakta ama kafasına vurup öldürmüş. İçim acıdı be. Nasıl kıydı ki?