https://i.hizliresim.com/o3jtoyr.jpg
Bu ülkede adalet sadece kadın ismi midir?
https://i.hizliresim.com/o3jtoyr.jpg

Bu ülkede siyasete futbol takımı gibi, magazin programı gibi bakılmaya devam edildikçe bizden bir şey olmaz.
Seçim dedin 5 7 neyse artık o kadar yolda bir yapılıyor. Seçiyorsun birilerini ama 5 yıl nerdeyse her gün tvlerde, sosyal medyada hiç eksik olmuyorlar paso gündem yapılıp duruluyorlar.
Hal böyle olunca onlar birbirine laf sokup durunca onların mesajı altında vatandaşta birbirine neler diyor. Tt olup duruyorlar, medya boş durur mu ekrana taşıyıp duruyor.
Ama yeter yani 5 yıl işini yaparlar yapmazlar orası ayrı konu ama zırt pırt maç izler gibi halkın işi gücü yok gibi onlardan her yerde konuşup onları ünlü yapmalarına ne gerek var.
Kaç kişi diyor kütüphaneden şu kitabı aldım çok şey öğrendim, tavsiyemdir bakın öğrendiğimle bunları bunları yaptım diye çıkıyor piyasaya siyaset değilde sanat, eğitim, faydalı şeylerin adı altında beyin fırtınası yapılan yorumlar görüyoruz. Görmüyoruz.
Onları unutalım unutturalım ki işlerini düzgün yapsınlar bir daha aynı kişiler halk bizi hep seviyor konuşuyor diye karşımıza gelmesinler.
İşini yapan onca insan gibi vakti gelince gitmesini bilsinler.
Yoksa hukuk okuyan, tıp okuyan, mühendis veya başka bir şey için okuyup sürekli kendi işini yapmak yerine onları bizler magazin gibi konuştukça siyaseti babalarının mesleği zannedip gitmeyecekler.
Onları konuşanlar ise asla gelişemeyecek pire misali cam tavan sendromu yaşayıp duracaklar.
Tıp fakültesi 4. Sınıfım şimdiden Almanca kurslarına katılıyorum. Ben Almanya-da göreve başlamayı düşünüyorum ✌
Cevap
7Cevap
Bu milletin herseyine dokunursun. Dinine laikligine milliyetçiliğine vs vs. Utanç verici olsa da bu olguların Hepsi polemik yapılır somurulebilir. Ama cebine dokunursan o koltukta kalamazsin. Bu açık ve net 😎
19 bin avro maaş alamaz profesörler, dümenden atıp tutma yavrum
Emekli olan milletvekiline korumalar ve makam aracı da tahsil ediliyor onu es geçmemek lazım.
@Semih4500 Gerçekler maalesef
Karikatur turkiyenin özeti olmuş tebrikler
Adaletsizlik diz boyu
Aşko biz diri diri gömdüler
Allah bereket vermesin
aynen öyle
Beter olsunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?