Dün kaynanamın köyüne gittik. Ev kalabalık neyse bir odaya girdik sigara içiyorlar o ben vr nişanlım. Aradan 5 10 dk geçti hadi çıkalım dedim nişanlımda kalktı benimle annesi birden hasaaann beni burada yanlız mı bırakacaksın dedi nişanlımda geri oturdu ben çıktım... Bu ve bunun gibi daha bir sürü şey... orada geri oturmasına çok sinir oldum benimle gelmesi gerekmiyor mu? Sonuçta dağın dibinde bırakmıyoruz başka odada alt tarafı... Bu kadın oğluna kocam gibi diyen kadın. Dul ve 47 yaşında...
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayatım kaynanan paçasından damlata damlata gezen bir lâv silahı. Mazur gör.
Oğluna da yürümez herhalde.
Oha bence de yapmaz. Ama sana yürüyebilir dikkatli ol.
🤣🤣🤣🤣
Ya ben yA annen de seni seven seni tercih eder yol yakınken vazgeç
aa seni hatırlıyorum siz barıştıniz mi kız o zehir zemberek sözlerden sonra 😂
ben şok 🤯
🤣🤣
Barışmadık
eski olaylar mi bunlar
Evet
barışmaya niyetiniz var mı
Kaynananda problemli ama kocan tam pısırık
bu kaynana sana çok çektirir
Nişan attık bir kere
Off sen yanmışsın bacım
Ya öyle bir cilveli dedi ki beni bırakacakmısın diye kadınlığımdan utandım
Suç nişanlında sana gel biraz daha oturalım diyebilirdi Sen bu kadınla çok uğraşırsın en tehlikeli ve baş etmesi zor kaynana tipi kocasının eksikliğini oğluyla bastırmaya çalışan tiplerdir umarım evlenince uzak oturursunuz yoksa işin çok zor
Ya biz aslında nişan attık... Annesi yüzünden annesi dolduruyor dolduruyor bud bana gelip çemkiriyordu bende en sonra bir sinirlendim ainir krizi geçirdim resmen annen seni dolduruyor vs dedim annesi duyup bana mesaj attı bu iş bitti başka söze gerek yok diye :) oğluda engelledi.. Herşeyi geri aldık verdik... Aradan 2 3 hafta geçti yazdı özür diledi barışmak istedi ben kabul etmedim şimdi 3.5 ay oldu nişan atalı hala barışmak istiyor... (1 kere görüştğm geçen ay sadece) Nişan atmadan önce altlı üstlü oturucaktık şimdi 10 dk mesafedeki diğer eve otururuz diyor benim istediğim eve ama inanmıyorum o evi satmak istiyordu hep evi satınca yine gel annemin aşağısına oturalım derseee
Nişanlının aradaki dengeyi koruması lazım ev işini garantilemeden evlenme sakın böyle bir kadınla altlı üstlü oturursan o kadar yıpranırsın ki evlendiğine pişman olursun ailesine düşkün olmayan erkekler bile evlenince aileleri kıymete biniyor seninki daha baştan böyle ana kuzuları evlenmesin mümkünse 😀
Gerçekten ya... Bir de gelmiş nişanı ben senin davranışın yüzünden attım diyor a.. Q daha geçen annemin lafını dinlememem lazım özür dilerim diyordu..
Çok mu seviyorsun sen bu çocuğu ayrıl yapamayacaksan başka erkek mi yok
Herşeyimin ilki... Allah kahretsin başından beri annesini bu kadar dinlemese o kadının yaptığı şeytanlıklara rağmen onun yanında olmasa... her şey o kadar güzeldi ki annesini karıştırmıyorken.
Nişanlınla halledeceksin sorununu o zaman evlenince onun ailesi sen olacaksın bu anneni çöpe at demek değil onu anlatman lazım kaynana melek bile olsa sevilmiyor zaten sen o kadınla mesafeni koru yüz göz olma karşılıklı saygı gösterin belki zamanla düzelir seni benimser
Dedim dedim neler dedim... Evlenince böyle olmayacak onlarda seni benimseyecek şimdi ben onlarla aynı evdeyim gün sonunda yine evime dönüyorum diyor.. Hala annesinin onu kıskanıp kocası gibi gördüğünü farketmiyor da evlenince benimser seni diyor :) annesi o kadar şeytan ki... Bunları yapıp yapıp brnimle ayırıp sonra nasıl kızım iyi mi falan diyor yani o.. Bende değil nişanlında diyor oğlunu p kadar iyi tanıyor ki vicdani giriyor hep...
Birde erkek kardeşi var 18 yaşında aman aman... O kadar kıskançlarlki... Maddi özürlüğü var annesiyle kardeşinin ama parayı hrp nişanlımdan alıyorlar.. Eski nişanlımda hep mecbur destek çıkıcam diyip duruyor
Burdan bakınca tek bir olumlu bir şey yok ya Allah sana sabır versin
Aynen hiçbir olumlu şey yok...
kaynani ateşini ben söndürürüm
🤣🤣🤣🤣🤣 olm cok komiksiniz ya
hem olgun hem dolgun işte güzel gider bu kış gününde
@ebruşbal haklılar
Hahahshshsx
🤣🤣🤣🤣deliriyorum
tamam ebru arada seni de alıcaz bu kadar delirme jdksk
Oyle diil ya komigime gidiyo🤣🤣🤣
Hem olgun hem dolgun guzel gider kis gununde demen🥺🥺🥺🤣🤣🤣🤣
şşstt zaten olgun türbanlı fantezim var uyandırna. Tam birde cahil köylü karısı. abowww nimet nimet
iş bittikten sonra kul köle olurlar hmmm 😈😈
:Ddddd
Ayyyy o ne be
Evlenince sizin evdemi yaşayacak
Nişan atmadan önce altlı üstlüydü şimdi diyor ki barışalım diğer evde oturucaz (oda 10 sk mesafede) ama o evi satmayk istiyor hep satınca yine altına gider diye korkuyorum
şu an nişanlınla ayrı misiniz
Ne olursa olsun annesi uzak dursun sizden yoksa o evlilik yürümez bir sekilde yuvanızı bozar
Ayrıyız... 4 ay olucak. Barışıp evlenmek istiyor ama ben güvenemiyorum sürekli en başından beri annesine dur diyemiyor aksine karıştırıyor sürekli... O şeytan kadına izin vermese her şey çok iyi
Peki siz ne kadar süredir berabersiniz ve yaşlarınız kaç yaşındasın
25 ikimizde.. 2yıl
Iyyy ne köy mü hiç nişanlanma daha iyi
Kaynananı bana ayarla rahat et 😃
Gerçekten bende azdığını düşünüyorum
Seni bu kaynadan kurtarırım bana her gün dua edersin
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Noldu kız 😄
Komedi ya kaynanaya bak🤣 bi de sizin bu yardimseverliginiz insani duygulandiriyor🥺🥺🤣
Eyvaaah 😃
Yardım dedi mi ben ordayım sevap sonuçta 😀
Xjsjdjd
Ya bir ömür kaynanasıyla uğtaşır ya da ben işini çözerim 😃
Daha napıyım demi
Ona koca bul bence
Nasıl
Evlenirse rahatlarsınız