annemin sevgilisi var hep bana toplantıya gidicem diyip tatile gidiyorlar anneme söyledim ama artık umrumda bile değilsin dedi
Cevabın nedir?
Annen kafayı tozu dumana katmıs o nasl annelik ya bir annenin evladından daha değerli ne olabilir tövbe estafirüllah ne insanlar var ha şöylelerini gördükçe insandan soguyasın geliyor aşk mış 3-5 günlük zevk anasını astim değer mi evlada tercih etmeye sevgili her zaman bulunur. Sen hiç merak etme öteki dünyada bakalım ne kadar umrundaymış orda soracaklar anıttıra anıttıra.Allah yardımcın olsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılişte ben telefonu kırmıştım sonra onun telefonu nu kurcalarken
- +1 yıl
Ya aslında bişey felan kırmıcan ben olsam direkt ayrı eve cıkmaya calısırdım madem umrunda değil hergün hergün gör onunla konustugunu felan zor gelir ayrı eve çık salla ne hali varsa görsün Arada sırada uğra sıhhatini ve hatrını sor yeter o öyle yapıyor diye de nankör olma bosver.
Soran+1 yılya ben daha lise deyim ne ayrı evi
Soran+1 yılama babam başkasıyla evli beni istemiyoooo
Soran+1 yılamin
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam katil olmalık annen var
05 Yorumla
Soran+1 yılnaparsın
- +1 yıl
Sende kafana buyruk takıl birkaç gün eve gitme merak etsin seni belki hatırlar bir kızı olduğunu
Soran+1 yılbanane der geçer denemedimmi sanıyon
- +1 yıl
Ulan ne anneler var Allah sabır versin kardeş
Soran+1 yılsaol
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmursamayacaksın derslerine ağırlık ver.
Annellik içgüdüsü yok.
bende geçenlerde teyzemin telinden bir fotosunu sildim çirkin çıkmıştı diye gıcıklığına yaptım sandı "Allahta sana yapacak aynısını göreceksin" demişti daha bir sürü şeyler ben alıştım :D
ben hep bir annem değil... bir ablam var derim. :))00 Yorumla
+1 yılölsemde mi umrunda olmam de nasıl annesin de bir süre arama sorma bir yere gituzak kal ondan belki merak eder
04 Yorumla
Soran+1 yılsöledim seni doğurduğum gün lanet olsun geber dedi
- +1 yıl
öyle birine nasıl anne diyorsun yerinde olsam çeker giderdim çek git ya kendi hayatını kur
Soran+1 yılben daha lisedeyim
- +1 yıl
akraban tanıdığın başın sıkıştığına sana svee seve yardım edecek arkadaşın falan yok mu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. vayyy arkadaş .m ya da .ik ne kadar tatlıymış böyle çokularına bile umurumda değilsin dedirtiyor herşey dünyaya getirene kadar mı olmuş üzücü bir durum
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Soran+1 yıllisedeyim
Bu tür şıllık kadınlardan bahsederken hayla annem diye bilen insanları alkışlıyorum.
09 Yorumla
Soran+1 yılnabıyım seviyorum annemi beni 9ay karnında taşımış sonuçta
Soran+1 yılallahım bide istediğimi yapmıyo bide ben senin her istediğini yaptım diypo
Soran+1 yıleeeeeee
Soran+1 yılya beni psikolog dinledi normal dedi ilaç verdi
Soran+1 yıl.D
+1 yılKötü bir durum ALLAH yardımcın olsun inşallah kötü insanlarla tanışıp hayatını mahvetmezsin!
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D saol
- +1 yıl
komik bişi dememiştim ama gülmen hoşuma gitti=) gülen kızları severim=) yakışıyor=)
Soran+1 yılsie
- +1 yıl
sana da güzellik byby=)
+1 yılsana umrumda değilsin mi dedi :D ahahahah tam boğazını kesmelik kadınmış !
03 Yorumla- +1 yıl
ırıspı !
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
Ben yanindayim!
+1 yılannen babanla boşanmış mı...yoksa evliyken devam eden bir durummu
07 Yorumla
Soran+1 yılboşandı
- +1 yıl
gercekten uzucu bir durum Babanla neden yasamıyorsun
- +1 yıl
Annenle baban boşandığına göre, Annenin sevgilisi olmasını normal görüyorum. Kıskanmaman gerekir.
Soran+1 yılhayır ama biz annemle 10 senedir beraberiz bir adamın olması mide bulandırıcı
- +1 yıl
babanın yanına taşınma şansın yokmu?
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
peki derslerin yogun sekilde calısıp bir an once bu durumdan kurtul kac yasındasınki
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde annemin sevgilisi var hep onunla ilgilenir gerçi bende kimseyle ilgilenmem sevgilisine işim düşünce ararım bide sevgilisinin parasını yerimm aha böyle olur öyle kolaymıydı çocuklu kadınla sevgilisi olmak kendiside bekar adam
04 Yorumla
Soran+1 yılal işte
Cevap sahibi+1 yılnoldu ? heryere beraber giderler üstelik küçük şehirdeyiz ve görenler oluyor :( evlide değiller :( adam iyi birisi zaten işim düşünce ararım her istediğimide yaptırırım valla
Soran+1 yılama benimkidi psragöz
Cevap sahibi+1 yılsende annene de istenmiyorsun git sevgiline de. bende öyle derim anneme seni istemiyom ben defol git sevgiline benimle hiç ilgilenmiyon değer vermiyon sana o kadar değer veriyoken diyorm. sevgilisi hakkında bişey diyince beni hiç dinlemiyor nasihat veriyorum birgün ucu boklu değnekğe bulaşcak o zaman anlıcak benide işte. hiçbir evladın yapmadığı fedakarlığı ben yaptım hep ona
+1 yılnasıl bişey bu ya annelerin sevgilisi var kızları boşta ne hale geldık anneler önceden erkeklere karsı dikkat et derlermiş şimdi olay tersi bile değil düşünemiyorum. sana gelince kımsenın aklına uyma ıyı dusun doğru kararı verırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılinsallah ama intar etmessem iyidir
sende onu umursama o zaman.
istediğini yap istediğin yere istediğinle git03 Yorumla
Soran+1 yılişte annem peşime adam takıyo
Soran+1 yılevet ister inan ister inanma
O zaman bir an önce kendi yolunu çizmeye bak Allah yardımcın olsun kardeşim
05 Yorumla
Soran+1 yılsaol da ben bu yaşta nasıl yolumu çiziyim
Soran+1 yılevet okuyorum
Soran+1 yıliyi ok
+1 yılHaydaaa. Baban ile annen evliler mi hala? Nasıl eminsin annenin sevgilisi olduğuna?
010 Yorumla
Soran+1 yılannemle babam evli değil
- +1 yıl
O zaman annenin davranışı anormal değil. Annen kaç yaşında? Sen annenle yaşıyorsun sanıyorum. Kardeşin var mı?
Soran+1 yılkardeşim yok annem 35 36 yaşında
- +1 yıl
Annen de çok genç miş. Sen kaç yaşındasın* Annenin bu davranışını anlayışla karşıla diyeceğim ama hiç bir evlat, annesinin babası dışında başka bir erkekle olmasını hoş karşılamaz. Eğer annen ileride bu adamla aynı evde yaşamaya başlarsa seninle birlikte çok büyük sıkıntılar yaşarsın. Psikolojin çok bozulue. Babanın yanına gitme şansın yok mu?
Soran+1 yılbide beni psikoloğa götürmeye çalışıyo amk o*su ya
- +1 yıl
Allah allah. Çok üzüldüm senin adına. Ne demeye psikoloğa götürmeye çalışıyor ki? Hiç adam evinize geldi mi?
Soran+1 yılgeldi
- +1 yıl
Gece de kaldı mı?.:(
Soran+1 yılhyr
- +1 yıl
Babanın yanına git bence. Gelecekte çok etkileneceksin bu durumdan.
+1 yılevladına bunu diyen anne olsa kaç yazar sen de onu takma
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke öyle olsa
+1 yılSırf soru soruyum diye saçma ve ilgisiz soru niye soruyosun arkadaşım ya ?
02 Yorumla
Soran+1 yılmalmısın ya gerizekalı öneri bulmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Pardon ama gururunu kırmak istemem ama yani burda böyle öneri bulunur mu ? İlgisizce soru sormussun kaale bile almazlar. Neyse özür dilerim.
kadında haklı arkadaşım hayatını yaşamıcak mı bu kadın
03 Yorumla
Soran+1 yılsenin kafan mı hoş ya senin annen yapsa napardın acaba
Soran+1 yıliyi sen öylesin ben böyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskanılcak ne var kalk kız bende seni götürüyorum tatile sende okula gidiyorum dersin
16 Yorumla
Soran+1 yılmalmısın amk senin anana aynısı olsun görcez seni
Cevap sahibi+1 yılee kadın sana umrumda değilsin demiş
Soran+1 yılişte
Cevap sahibi+1 yılhem kıskanıyorum diyorsun hemde mall mısın amk seninn anana aynısı olsa diyorsun şimdi çelişkide bırakıyorsun insanı
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Babana söyle yanına git.
03 Yorumla
Soran+1 yılistemiyo bni
Soran+1 yılgittim
+1 yılÖyle annelik olmaz, neyini kıskanıyorsun .
02 Yorumla
Soran+1 yılnaparsın sewiom
- +1 yıl
İlla ki. Ama annenin sana olan tavrını göz önünde bulundurarak kıskançlık duygunu bastırabilirsin en azından.
sende onu yok saymaya başla artık
01 Yorumla
Soran+1 yılolnmjjr
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılvay be ne diycen seni kime bırakıp gidiyor peki?
07 Yorumla
Soran+1 yılevde tek
- +1 yıl
nasıl güveniyor seni gercekten anlamıyorum. senhir neresi arkadas
- +1 yıl
korkmuyormusun peki?
Soran+1 yılnapçan
- +1 yıl
soruyorum . yoksa banane ama suç bizdeki cevap veriyoz hayret
Soran+1 yılben onu sana demedim be şehir neresi diye sorana dedim
- +1 yıl
her neyse günaydın bu arada nasılsın?
uzuldum bir anne nasil der bunu kizina.
112 Yorumla
Soran+1 yılanne değil sanki düşman ya
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılayrılmalı
Soran+1 yılişte
Soran+1 yılçözüm bul mesaj at
Soran+1 yılhyr
Madem bakmıycakmış niye yapmış ?
11 Yorumla
Soran+1 yılişte
Durumun çok zormuş be arkadaş :/
06 Yorumla
Soran+1 yılnjkn
Soran+1 yılnserr
Soran+1 yıl:(
eee sen o durumlarda ne yapıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılağlıyorum çıldırıyorum
yozlaşmış hayatlar...
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
- Kişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılbiz ne yapabiliriz?
05 Yorumla
Soran+1 yılöneri
- +1 yıl
evladım annen şu an kör olmuş.. o vakit snde hemen kendine bir sevgili bul annen gibi zmnnın çoğunu sevgilinle geçir.. belki o zmn gözleri görür..
Soran+1 yılhayır hemen arıyo sev gilimle gezemiyorum bile 5 dk bir arıyo
- +1 yıl
desene pek bir egoist..
Soran+1 yılaynen
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaban?
010 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasıyla evli
- +1 yıl
hımmm... annende evlensin niye dost hayatı yaşıyo zina yapıyo ki?
Soran+1 yılhayır ya istemiyorum
- +1 yıl
o zaman dost u olur 55 ine kadar 60 ına kadar kadınlarda cinsel ilişkiye girmek ister madem cicic baba istemiyon dost hayatı yaşayacak o zaman yapacak bişey yok...
- +1 yıl
Soran, her ne kadar annelerimizi başkalarıyla paylaşmamız zor da olsa onun evlenmesine tahammül göstermek zorundasın. Annenin başka biriyle evlenmesi, onun en doğal haklarından birisi. Gayr-ı meşru ilişki yaşaması daha mı doğru sence?
İleride, sen de başkasıyla evleneceksin, annen ne zamana kadar yalnız yaşasın ki? - +1 yıl
yenidünyayadoğru teşekkürler yanımda yer aldığın duygularıma tercüman olduğun için :)
Soran+1 yılya bide çocuk istiyo ben kardeş istemiyorum
- +1 yıl
ya sen çocuk değilsin ne olacak ki onu mu kıskanacaksın :) bırak allasen yaa... annene hak ver istekleri olacak tabi daha 40 civarı birşeydir yaşı çocukta yapsın evleneceği adam ister tabi kendi meyvelerinden bir çocuk kıskanma ne olacak yarın öburgün sende evlenince çocuk nasıl bakılır öğrenmiş olursun tecrübe et kardeşindeişt ;) :)
Soran+1 yılsiktir amk piçi
- +1 yıl
bebeq sin çocuksun küfretmene bişey diyemem ama annen seni kaale almaması doğru hareket neden ? saçma salak yere küfrediyosun terbiyesizsin... :)
Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı. Yuzsuzluk.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Zor bir durum :\
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
+1 yılAnneye bak. :(
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi