Yürüyen erkek karşısındaki kişiye yavaş yavaş duygularını açar aynı zamanda onunda hayatında birisi olup olmadığını aşka bakış açısını öğreniyor ona göre hareket ediyor, ama koşan erkek hesap kitap yapmaz olursa olsun olmazsa olmaz der açık seçik devam eder.
Yav tamam da var sa niyeti n direkt dersin yok resmimi yok yok , aradi yok baktı yok parmakladi, neden dusunuruyorsunuz ahah gerçi beyler de bu kız bana yürüyormu diyor, bazen,
Yahu o kadar kolay değil ki tanımaya çalışıyoruz eğer karakter olarak aile kültür olarak uygunu olmadığını anlarsam sessizce çekiliyorum oda var yani hem bu durumda on kişiyle aran bozulmuyor
Yürüyen erkek ve koşan erkek ikisi de bana göre hoş bir tabir değil sevmiyorum bu sözleri. Sanırım yürüyen daha saygılı ve doğru hamleler yapan, koşan erkek daha aceleci ve seni elde etmek için gerekirse abazalık yaparak kişiliğini belli eden erkek diye düşünüyorum. Dediğin gibi yürümeye, koşmaya gerek yok oturarak , adam gibi ben senden hoşlanıyorum demek daha mantıklı ve kadınların sevdiği tiptir.
Yürümenin koşmanın ne olduğunu bu sitede öğrendim. Birisinin sorusuna gitsek, sorusunda yorumlaşsak veya birisinin görüşünü beğensek... vs. bazıları kendi aynalarına bakmadan hemen yürüme diye dedikodumuzu eder hale geldiler 😂 Hatta bu gülücük emojisini bile yürüme olarak nitelendirilenler var
Hayatım boyunca hiç bir kadına yürümedim. Teklifler hep karşıdan geldi. Hoşuma gidenle sevgili oldum gitmeyenle olmadım. Bana göre değil birine yürümek koşmak
Kalbimle aldığım hiç bir karardan pişmanlık duymadım. Bence sende duymamalısın. her şey ömür boyu sürmeyebiliyor ama kısa da olsa o mutluluğu tatmak paha biçilmez
İkisi de aynıdır. yürüyen erkek sapıktır zaten amacı kızı elde etmektir ama bunu sakince belli etmeden yapar başta samimi olmayı dener itifar eder. koşan erkek de zaten direk açık açık söyler utanmadan ahaha...
Ya tamam da yürüyormu, bilmem ne ne saçma sapan kelimeler, hoşlanıyor mu diye sorulsa tamam, ama resmimi beğendi yürüyormu böyle soru mu olur😂 bana baktı yürüyormu, yav illaki göz bu ağaca bakarken altında insan vardır ona da gözün takılır bu yürümek mi sjsj
Yürümek yavaş yavaş kendini belli ettirmek ilgisini çekmek gibi hareketler. Koşmak ise daha ikinci cümlede yemeğe davet etmek. Tabi bide balıklama atlamak var ama Türkiye'de pek tavsiye edilecek bir teknik değil
Yürüyen erkek yavaş soğukkanlı adımlarla yürür, zamana bırakabilir. Koşan erkek hadi kardeşim beni uğraştırma sevgili oluyorsan takılıyorsak takılalım çabuk söyle işim gücüm var modundadır. d