Güncellemeler
+1 yıl
bunu sikayet etsem kiz bana hakaret ettiniz falan diyecek diye korktum
Güncellemeler
+1 yıl
guzel kardesim degil o basak bisey
arkadaslar bir kiz arkadasim yazin mayoyla fotomu cekip arkadasmis gibi sonra da baya baya beni birileriyle yatiriyor ama aileme soyledim kiz iyi niyetle yaklasiyor sana dediler. bu durumu nasil kanitlar ve kendimi hakli ciakrtirim ayrica ailemin takmamasi anormal degil mi sizce de?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kızım nasıl başkasının lafıyla erkeklerle yatıyorsun iyi misin sen
bilmiyorum kizi seviyorum insan olarak sonra sinirim bozuldu niye bunu arkadas gordum diye.
Tamamda arkadaşın için bile olsa yapılır mı bu? Bu kadar basit mi senin için biriyle yatmak
hayir da karsi cikarsam kotu seylerle karsilasirim diye korktum kiz beni kandirmasini biliyor ben ona hayir demesini bilmiyorum.
Daha kötü ne gelebilir başına kullandırmışsın kendini
aynen ben de iliskiyi kesiyorum baya kendime saygisizlik cunku
Bi daha yapma böyle şeyler ve hayır demeyi bil
aynen zaten yasim da gencsimdi durmam en mantiklisi
Kimsenin lafıyla hareket etme kendin ölç tart doğru olana kendin karar ver
benimle icten ice dalga geciyor olabilir mi?
Kullanıyor seni ne dalga geçmesi? Yatma bi daha kimseyle
Nasıl yatırıyor senin adına başkasıyla mı konuşuyor
yani kanka bu sana dusmus diyor sonra ben o kisiyle yatiyorum ama bunlar oldugunda yeni 18 olmustum ayrica 3-4 kisi oldu sonra da biri bana onun isi olabilecegini soyledi. ben de o zaman anladim cunku kiz bana sey demisti benim annemin arkadaslarinin masasinda da vardi yapan ama severdik dedi. acikcasi kiz beni baya baya satmis galiba. ben bunu dava edebilir miyim?
onun isi derken ustumden para kazaniyor olabilir dedi. ailemin de cevremle ilgilenmemesine cok kiziyorum.
kizin umurunda degilim hani kafadan beni pazarlamis. bana da cok basarili olacaksin diyor.
Reel de yattın mı yani anlamadım ben
reel de yattim da sonra anladim ki iste bi bozukluk var
Oo harika bir şey yapmışsın ama çok zevkli olmuştur , neden karşı duruyorsun peki devam etsen buna
e yani zevk almadim cunku kiz icin yaptim. ayrica ben kendim icin yapmam boyle bisey. kiz icindi tamamiyle. Arkamdan ne deniyor allah bilir.
yani kisacasi kendim iicn tercih etmedgiim seyleri arkadasim icin yapiyorum denebilir.
Onun için nasıl yattın ki ne yaptı da yattın
Çok kral bi dostsun 😅 kaç kişiyle yattın
valla kizi seviyorum arkadasim olarak ama bir yandan da sanirim ona hayir diyemedigimden.
Arkadaşına nasıl ulaşabilirim 😅
niye sgfhafjagfdg cok sacma ayrica. ben burada sikayetci oluyorum
Şikayetinde haklısın 😅 ama bende seni merak ettim 😂 görmek istedim yani 😅
yok oyle olmaz sen bana sadece durumdan caktirmadan nasil kurtuluruum onu soyle yeter
Eklesene ordan uzun konuşalım
Ya sen saçmalama böyle bisey olamaz
olur kiz baya baya yazin yatiriyo beni insanlarla sonra da cok basarili olacaksin diyor.
Ya senin beynin yok mu
Nasıl biriyle yatırıyor seni
Soru trol mi
hayir
Ailene bunu söyleyince sana nasıl kız iyi niyetle yaklaşıyor dediler
babam dedi valla istemiyorsan da soylye ayarlamasin dediler. normalde yapacagim is degil ama anlamadim normalde arkadaslikta boyle seyler olmamasi lazim zaten.
Sen nerelisin
İstanbul
yaş kaç
yeni 21 oldum
Kafana takma istersen
Arkadaşın istiyor diye başkalarıyla mı yattın
evet
Ailene bu durumu da söyledin mi sen
yani en sonunda sordum soyle kiza yapmasin dediler. iyi niyettendir dedi babam hatta.
iyi niyetinden seni pazarlıyor muymuş sdkfldjgk
yani ben sonnunda kiza kendim diyecegim kanka benim hayatimda boyle seyler yok aslinda ve ben de nezaketen de olsa boyle seyler yapmak istemiyorum aslinda diye.
sorunun trol olmama ihtimali yok gibi geliyor ama yine de ciddiye alıp cevaplarsam şikayette bulunman gerekiyor böyle bir durumda bu kadar sakin cevap verilmez
ya sen onu birak ben daha ne aptal aptal seyler yasadim bilsen...
aile icinde ble abuk subuk durumlar olmustu onceden kavgaliyken biz. ben de bunlari uc yildir anltmaya kasiyordum acikcasi * aialem yeni duydu.