geçen sene 1 yıllık evlilerdi abim gececi çalısıyor evde sahilde hemen herkes sokaklarda neyse yengem çıkalım dedim yemek yeriz diye cıktık yürürken bir çocuk geldi yengelmle aynı yslarda yakısıklıydı baya hemde işte anlastık falan iyi niyetliler ama kesinlikle kötü bir amaç yoktu belliydi evlerine gittik ananesi vardı oturduk benim sonra bunlar gitti ben tek kaldım stresten ölecektim uyuya kalmıstım bu olay bitti onun telefonundan erkek arkadasımla konusuyordum numara kalmıs ben gittikten sonra cocukla iyi olmuslar çocuğa kendini acındırmıs kocam beni dövüyor kaynanamla yasıyoruz falan diye ki alakası yok annem annesi olmadığı için annesi gibi davranıyor olması gerekende bu zaten o annemi sürekli kandırıp parasını alıyor annem acıyo çünkü ab, m gececi gidiyo günlerce gelmeyince parası olmaz diye bu cocukla bulusuyor falan sonra kavga ediyolar cocuk bana bulusmadım diyor sadece para yatırdım diyor yengemde balkondan gördüm diyor anlamadım simdi geen bize geldi yeni biriyle tanıstı bekarmıs gibi konusuyor bulusuyor abime böyle yapması zoruma gidiyor anneme söylersem annem üzüntüden dayanamayabilir cabuk stres yapan birisi babamın kalbi avr ablamlar zaten kavgalı onunla ne yapacağımı bilmiyorum abime anlatsam yıkılır aslında seviyorlardı evlenirken abim öyle sert biride değil sessizde değil ama eminim duyarsa öldürür ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
böyle düsünmeye devam edersem ben çıldıracağım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar