Ablam oluyor bana sürün diyor anneme beni kötülüyor f*hişeymişim açık giyiniyormuşum saçım şey sarısıymış filan sonra ben senin kızın değil miyim diye ağlıyor. Kötülüğümü istiyor her açıdan sürün diyor durup dururken senden nefret ediyorum diye kapı çarpıyor gidicem zaten ama nasıl davranmalıyım? Beni evden kovuyor kirayı annem ödüyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayatımdan çıkarırım çıkaramıyosam da mesafe koyarım
Di mi böyle bi insan için üzülmeye gerek yok beni çaresiz bırakmaya çalışıyor aşağışıypr ben gidince annem kira ödemiycrğini söylüyor
Asıl kendisi ne yapıcak bilmiyorum iyi olsun isterim de
Öz mü üvey mi bilmem ama senle yarıs halinde bence
Çok mu açik giyiniyorsun knk kardeşşin değil mi niye hayat kadını diyor tövbe tövbe ya
Haddini Bildirerek tabii ki. O kim ki Aşağılama karakterini kendinde bulabiliyor. hadi ordan uzasınnn.
Bi de hasta diye üzülmemi bekliyor bana sürün vs demediği hakaret aşağılama kalmadı bağırırken sesi çok gür
Bu nasıl aile ya istediğin gibi giyinirsin kime ne
Zaten onun giyinişi de öyle ben biraz çıtı pıtıyım sanırım kilomu kıskanıyor sürekli bir şey yemiyorsun sen de filan diyor kilo vermeye çalışıyor sürekli çok birşeyi yok ama
Sen guzelsen senin suucn ne
AİLE YE SİJİKKERİM AİLE mi kalmış daa.
@Deniz078 valla sorma
Öyle Ailenin * Koymak Şart. Hepsini hadi ordan çek Uzaa kaybol Bi yerlere. Ne kadar uzak olursan onları görmezsen senin için en hayırlı en doğrusu olur.
Ablam çok dogru söyledi git gidebildigin yere
Haklısın çalışıp kendi düzenimi kuracağım
Çok ilginç.
Tarot una bakalım senin
Oluur lütfen
Gel bakalım
İnsta var mı
Var
Adın ne peki
Buraya yazmak yasak
Burdan Mesaj atamıyorum yeni üye oldum
burada yeni üyeler takip atar
Mesaj attım
Sende kna kotu davran. Ne dediki sana
sende onu aşağılaman gerek
Daha beter asagilanmali
Ablandan daha güzelsin galiba
Git namusunla rrrrspu luk yap
öyle birinin yanında durmamalı insan
Gidicem zaten işlerimi halledip ama beni evden kovuyor ben olmasam ne yapıcaktın oh kışını geçirdin diyor kendisi şu an çalışmıyor kirayı annem ödüyor ben gittikten sonra annem artık ödemem diyor ona da kötü davranıyor çünkü.
Çok anormal benden sonra ne yapıcak merak ediyorum beni aşağı çekmeye çalışıyor sürekli
ne deyim Allah senin ve annenin yardımcısı olsun
Annem artık başa çıkamıyor tedavi olması gerekiyor diyorum birşeyler kullanmıştı kimse yanaşmıyor ilgilenmiyor benim yine kapım var okulum yeni bitti çalışırım da hem benim modumu düşürüyor kendisi ne yapıcak bilmiyorum
Bi ben yardımcı olabilirdim bana demediği hakaret kalmadı
çok zor valla Allah yardımcınız olsun
Saolun gidip kurtulcam çözüm yok
hakkınızda hayırlısı ne deyim
Bi de hasta diye üzülmemi bekliyor bana sürün vs demediği hakaret aşağılama kalmadı bağırırken sesi çok gür
Babanız yok mu
Babam hayalet baba ben zaten kısa zaman sonra gidicem ama psikolojim bozuldu dün akşam ağladım
Kendini dışarı da oyala bence insan çok evde kalınca aile içinde öyle şeyler oluyor evin dışına sık sık çıkıyor musun
Yani gidicem zaten beni aşağı çekmeye çalışıyor sürekli. Sürün diyor ben gitsem annem kira ödemem diyor tedavi olması gerekiyor kimse yanaşmıyor bi ben yardımcı olabilirdim demediği hakaret kalmadı ne olucak bilmiyorum
Çok karmaşık anlattın ya hiçbir şey anlamadım istiyorsan daha detaylı konuşalım
şu an beraber yaşıyoruz beni yanında istemiyor. O da çalışmıyor. Kirayı annem ödüyor. Ben gitsem kira ödemem ne yaparsa yapsın diyor annem.
Sen nereye gideceksin
Baba ne babası Şam babası Baba mı Var. Babalık yapmamış etmemiş. Nee babası.
Evet maalesef babam ilgisiz
Oyle ablanin amna koyim ben
Muhatap alma
Başka eve yerles. bir daha görüşme
birkere saç baş yolması yap bak nasıl düzeliyor
Yönlendir ablanı sen ben haddini bildireyim ona
Umursamamalı
Seni kıskanıyor gibi
Dertleşmek istersen çok iyi olur
Yardim ederim
Kulağını çekerim