Ben kötü birimiyim?

Kaç defa yazdım ama içim içimi yiyior bu konu.,, kayinvalidemler bizde kalicak bir süreligine.. ameliyat olucak kendisi , kayınpederle Yanliz kalicam 4-5 hafta. Aksam iyice bunaldım ve ağladım eşime tartistim. Bağırdim istemeden.. ama ilk haftalardan beri birlikteyiz onlarla, sadece iki ay yalnız kalabildim. Kaç haftadır yine bizdeler ve 4 ay gibi kalacaklar. Psikolojim bozuldu resmen, ben kötü bir insan değilim tabi rahatsız ameliyat var. Şu an ev tasiniyoruz yeni eve gidicez, ama bu daire var onlara ait. Burada Kalabilirler dedim önce , biz yerleşene kadar. Esim de diyor nasıl derim bunu onlara üzmek istemem. Bende üzülmesinler isterim ama biraz anlayışlı olmaları gerekiyor öyle degilmi? Eskiden de birlikte yaşamışlar annelerimiz diyor, ama devir değişti. Birlikte yaşamışlar ama annelerimiz hasta oldu dedim…. Ben kötü bir insan değilim aslında ama artık sabredemiyorum…. Haksizmiyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Kayinpederden rahatsız oluyorum çünkü, bazen saçma konuşuyor. Geçenlerde bana iyi beslen yumurtaların çalışıyor diyor , eşimde pekmez yiyecekmisx bunu bir kayınpeder nasıl gelinine söyler? O öyuden de Yanliz kalmak istemiyorum Hemde 4-5 hafta 😔
Ben kötü birimiyim?