Kötü birimiyim?

Başka şehire atandım 3 senedir ayriyim ama annem babam sık sık gelip gidiyorlar gelince aylarca kalıyorlar. Ben şimdiye kadar hic yanliz yaşayamadım üniversiteyi bile aynı şehirde okumak zorunda kaldım. Ilk atandigimda yalnızlığa alışamadım tabiki, zorlandım duygusallaştım neyse bazı düzenler kurmaya çalışıyorum ama her defasında ailemler bozuyor Şu an babam yanımda 1.5 ay boyunca bu devam ediyor. Akşam 4.30 çıkıyorum beni almaya geliyor eve gidip yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum çay seromisi hafta ici böyle devam ediyor haftasonu hep evdeyim sadece musait olunca evi temizleyebiliyorum musaitlik derken birileri ayak altında iken temizlik yapamıyorum babam eğer dışarı çıkarsa. Babamın bazı huylarını sevmiyorum hep sinirli biriydi onun bende oluşturduğu çekingenliği taşıyorum bunun yanında temizlik konusunda da geri biri... artık boğuluyorum yüreğim daralıyor alışkanlıklarım tekrar bozuldu 5 kilo aldım hareket alanım sınırlı tek odada kendimi flamingo duruşunda gibi hissediyorum ozel odam da yok babam ne zaman tv kapatırsa yatıyorum biraz öfkeli sinirli bıkmış hissediyorum babamı yanımda istemiyorum çabucak gitsin istiyorum. yüz ifademden okunuyor huysuz huzursuz gibi oda kendiside böyle olunca üzülüyor biliyorum farkediyor halimi hislerimi... ve kendimi kötü hissediyorum ben kötü bi kizmiyim hayırsız evlatmiyim guleryuzlu babasıyla sohbet eden tuhaf sesleri duymamazlıktan gelip işten sonra hemen yemeğe koyulmam sıradan olması gereken şeyler de ben kaldıramıyorum gibi mi? suçlu yetersiz hayırsız hissediyorum

Kötü birimiyim?