AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
O günü dün gibi hatırlayıp hissediyorum acılarını derin bir şekilde. Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🤲🏻🙏🏻
Depremde ölenlere tekrar rahmet, ailesini sevdiklerini kaybedenlere de sabır diliyorum.
Amin 🤲🤲
Koca bir yıl sanki dün gibi yaşandı 11 ilimizi vurdu deprem onca insan bir gecede yok olup gittiler geride kalanlar ise yaşamaktan utandın rabbim gani gani rahmet eylesin bir daha bu acıyı kimseye yaşatmasın 🥺
Verdikleri oyun bedelini ödeyecekler bu daha başlangıç.
Yapmayın oy vermeyin dedik, ev yapmazlar dedik, yardımı keserler dedik, sizi unuturlar dedik, dinletemedik
Oy verdiler, sonuçlarına katlanacaklar.
Kemal dedem olsaydı birçoğu evine ulaşmıştı, ulaşamayanlara da psikolojik destek de dahil her türlü destek sağlanıyor olurdu
Kendileriyle beraber tüm ülkeyi yaktılar.
Bugün içimde bir huzursuzluk var ki tarifi yok. Asrın hatta asırların felaketiydi. Normalde üzerinden zaman geçen şeylerin acısı gün geçtikçe biraz daha diner ama deprem kendini hiç unutturmuyor. #DepremiUnutma
Rabbim ölenlere rahmet, kalanlara da sabır versin. Bir daha böyle bir acı yaşamayız inşallah...🙏🙏
Çok şey yazardım da, neyse. Üstünden 1 yıl geçmiş ama millet halen dışarıda kalıyor. Soma / Filistin kadar düşünmüyor hiçkimse halkımızı.
Allah vefat edenlere rahmet eylesin.
Zamanın iyi gelmediği ender şeylerden biri de maalesef ki yüzlerce, binlerce insanın yakınını kaybetmesi. Ben kimseyi kaybetmedim bu depremde fakat yakınlarını kaybeden ailelere tekrar baş sağlığı diliyorum. Allah sabır versin.
Tarihin en uzun, en acı gecesiydi... Depremde vefat eden masumlara Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun 🤲🏻 Ama asıl sormamız gereken sorular var, Kaç can öldü? Kaç çocuk kayboldu? Bunların suçlusu, mühendisi ve binalara onay veren yetkililerin kaçı yakalandı? Kaçı yargılandı? Biz sağlam bina çalmadan çırpmadan yapamicak ülkemiyiz? O kadar insan betonların altında sıkıştı, o kadar anne baba yavrusuz, bi o kadar evlatda annesiz babasız kaldı. Çok acı çok... Allah bir daha yaşatmasın 🙏🏻
Allah rahmet eylesin büyük yara açtı bu deprem hepimizde. Orada değildik belki ama o acıyı iliklerimize kadar hissettik. O an hepimiz kepçe olmak istedik o enkazları kaldırıp altından bir canı kurtarmak için. Sıcak yatakta uyumak yemek yemek ağır geldi. Günlerce uyumadık elimizden gelen yardımları yaptık ama ne çare binlerce insanımız gitti. Binaların göçüğünün altında kalmadi o insanlar rantın seref yoksunu müteahitlerin sahtekarlıklarının altında kaldı. Allah bir daha böyle acı yasatmasın.
Deprem öncesi bu siteden tanıştığım bir arkadaşım vardı. O İskenderun'da yaşıyordu. Deprem sonrası haber alamadım. Çünkü numarasını silmiştim kavga ettiğimiz için. Şimdi düşünüyorum bir sene geçti ama hep aklımda. Gece uyumadan önce hep aklımda. Acaba nerede diyorum kendi kendime. Ne halde ne yapıyor şu an. Depremi ilk ogrendigimde o kadar pişman oldum ki onu kirdigim için. Sen hala burdaysan yorum yap. Senin ismini vermeyeceğim sen kendini biliyorsun bebek yüzlüm. Nokta koy yorumuma😞
Ben memnun musunuz Hatay Maraş 1 yil geçti yapılanlar dan nasıl oralar yaralarınızı sardı mı hükümet Maraş’ta arkadaş var bayaa güzel yapılıyor diyor yeni şehir kuruluyor hepinize tekrardan geçmiş olsun
Yurt içinden yurtdışından milyonlarca yardımlar yapıldı hakkınızı almıssınızdır umarım
Üniversite arkadaşımı kaybettim. Tam bir sene önce bu gece ölümünü rüyamda görüyordum. Bir nur alıp gitmişti. Seslendim duymamıştı, gitmeye çalıştım görünmez bir duvar vardı. Aşamamıştım o duvarı, bir gözümü açtım ki deprem olmuş. Ne çabuk geçti bir sene arıyorum özlüyorum. Umarım hemen o anda ölmüştür soğuğa hiç dayanamazdı çünkü.
Ben de o günü tek başıma ailemden uzak bir şekilde yaşadım maalesef. Görev için bulunduğum yere gitmiştim o gece valizimi bile acmamistim henüz depremden sonra o valizi alıp terk ettim o şehri. Yaşadıklarım travma oldu bazı geceler o saatte uyanıyorum ölen insanları ve yaşanan kıyameti hatırlayıp üzülüyorum çünkü yaşayan bilir tam bir kıyametti 🥺
Haberi ilk aldığımda şiddetin bu denli yüksek olacağı aklıma gelmemişti. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın. 🙏🏻 Beni en çok etkileyen enkaz altında WhatsApp'tan sesli mesaj gönderen kızdı.
Kendileri ettiler kendileri buldular bir yerde de yani imar afları kolon kesmeler Deniz kumları yani 17 Ağustos'tan kimse bir ders almadı rın İstanbul öteki gününde İzmir depreminde gene aynı şeyleri yaşayacak Türkiye
Çok büyük bir acı. İstanbul'daki üniversitemden tam 15 kişi bu felakette hayatını kaybetti. Bu kadar uzak bir noktada bile bu kadar büyük bir yansıması oluyorsa ne kadar acı bir olay yaşadığımızın anlaşılması lazım.
⭐Milletçe kenetlenmeli ve Atatürk' ün ufkundan, tarihimizden ilham alarak ailecek, başta kendimiz ve evlatlarımız ile hayatımızda ilim, bilim, kültür, sanat ve spora maksimum düzeyde yer vermeliyiz. Üzülmek yetmez, yenilenmek şart⭐
Ateş düştüğü yeri yaktı geçti.. Toprak aldığını geri vermiyor.. Nice insanın mezarı oldu o zeminsiz binalar. Bir çok kişinin de vebali.. Kimse acı yaşamasın artık. Tüm felaketler başımızdan def olup gitsin inşallah. Bugün onlar yarın biz ne olacağımız belli değil.. Allah ölümünde hayırlısını versin... Söz bitti.
Yaşadım o anı... Allah kimseye yaşatmasın... Çok şey var belki söylenecek ama bazen konuşamıyor insan, kelimelerin kifayetsiz kalacağını bildiği için...
Acısı geçmeyecek hiçbir zaman, benim memleketim yok oldu, Hatay bitti. Sevdiklerini kaybeden herkese sabır diliyorum. Umarım bir daha yaşanmaz böyle bir felaket. Bugün hissettiklerim acı. Geçen sene bugünü düşünüp duruyorum..
Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah
Geride kalanlara sabır selamet diliyorum Rabbim sabırlar ihsan eylesin inşallah
Bu vesiyleyle şu mübarek kandil geceniz mübarek olsun Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin
Acısı geçmeyecek hiçbir zaman, benim memleketim yok oldu, Hatay bitti. Sevdiklerini kaybeden herkese sabır diliyorum. Umarım bir daha yaşanmaz böyle bir felaket. Bugün hissettiklerim acı. Geçen sene bugünü düşünüp duruyorum..
Öncelikle hayırlı kandiller! Daha dün gibiydi o dayanılmaz acı günün üzerinden ne ara 1 yıl geçti. Ben de bir Malatyalı olarak o depremde ölen herkese Allah'tan rahmet, kalanlara ise sağlık, afiyet ve sabrı cemil diliyorum.
Allah mekanlarını cennet eylesin yakınlarına başsağlığı dilerim sağ kalanlara Allah uzun ömürler versin
https://www.youtube.com/embed/R15HPkmk6UsRabbim Ülkeme bir daha böylesine bir acı yaşatmasın inşallah vefat edenlere rahmet eylesin rabbim inşallah kalanlara ise büyük sabırlar diliyorum bu güzel Miraç kandili yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin
Günler geçtikten sonra gelen yardımın hiçbir faydası olmadı. Ölen öldü giden gitti. Burada sağ veya solu eleştirmiyorum ama kimse sahipsiz Adıyaman’a sahip çıkmadı o gün, insanlar acı içinde kıvranarak öldüler.
Ateş düştüğü yeri yaksa da uzaktan kalbimiz dağlandı. O dönem nefes alamadık. Allah bir daha böyle zor günleri yaşaymason. Vefat edenlerin mekanları cennet, kalanların başı sağolsun…İzleri taşıyan herkese Allah yardım etsin…
1 sene olmuş dile kolay sanki daha dün. 11 illerde yaşandığı gibi biz de hissettik gerçekten zor bir sınavdı. Allah ölenlere rahmet, yakınlarına sabır versin. Çadırlarda yaşayan insanlarımıza da yardım eylesin.
Zaman herşeyin ilacı değilmiş her6 Şubat 'ta depremsiz de olsa tekrar yıkılıcaz
Hayatını kaybedenlere rahmet diliyorum. Kayıplarını bulamayanlara sabır diliyorum. Allah ım bir daha yaşatmasın ülkemize bu felaketi..
Amin insallah 😔
@pirpirella000 😕
İşi ehline bırakınız der Allah.
İşin ehli olmayanın tek derdi cebini doldurmak, hesabı sorulmalı. İş bilmeyenlerin cehaleti malum 8 şiddetinden daha bûyük.
Dün başladı acılarımız kaynamaya, depremin en etki li oldu ğu yerdeyim.
Bunu ne kadar anlatsak , yaşama yan anlayamaz bizim duygularımızı,
Çok çok geçmiş olsun. Duygularınizi ve korkularinizi asla anlayamayiz ama kalbimiz aklımız dualarımız hep sizinle. Ne kadar zaman geçerse de geçsin bu böyle olacak. Allah bir daha boyle bir seyi yasatmasın inşallah
En çok ölü ve etkilenen yer Hatay oldu tüm ölenlere Allah rahmet eylesin
@ölümlüdünya31 Hayat islahiye nurdağ. 3 yer
@Yks20223 Evet teşekkür ediyorum.
Ben bu güne uyandığımda her şey normalmiş gibi kalktım televizyonda kahvaltı karşısına gelince gözlerim de ki uyku bile yok oldu Allah bir daha yaşatmasın inşAllah böyle bir acıyı 🤲🥺
İş yerinden aynı anda 30 kişiyi memleketlerine gönderdik. Kiminin eşi çocukları kiminin annesi babası kardeşleri depremde zarar görmüştü. Çok kötü bir gündü. Allah rahmet eylesin.
Sabah tv de bakarken yaşanılanlar özeti geçti ağladım yine çok zor Rabbim ölenlerimize rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Allah rahmet eylesin
Sözler kifayetsiz ne söylesem bu acıyı tarif edemez Rabbim birdaha yaşatmasın 🤲
Depremde hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet dilerim ki hepsinin mekanı cennet olsun. Bu arada depremde ağır hasarlı boş evleri çalanları da unutmadık bir de 50 TL’lik kefeni 500 TL’ye satanları da asla unutmayacağım.
Allah yardımcıları olsun inşallah can kaybı olmaz inşallah bir daha Allah yaşatmasın bu depremi onlara okadarını yaşa masamda onlar için çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın inşallah
Vefat edenlerin mekanı cennet olsun inşallah. Yakınları ve tüm Türkiye'nin başı sağ olsun.
İnşallah sorumlular her iki dünyada en ağır şekilde hesap verir.
Hiç bir zaman unutmayacağız kesinlikle. Aklımızın ve kalbimizin bir köşesinde her daim var olacaklar. Rahmetle hep anacağız tüm kayıplarımızı. ❤ Onlara destek, bizlerin bir görevi daima..
Diyecek söz bulamıyorum 😥 çok üzücü acı bir olay Rabbim masumların mekanını cennet eylesin Sevenlerine sabır diliyorum vay be tam 1 yıl geçti bugün 6 Şubat depremi den
Unutamam özellikle ben unutamam İskenderun’da Sunn İnn Hotel 407 numara da o falekati bizzat yaşadım unutmam imkansız. Ölen vatandaşlarımızı Allah cenneti ile mükafatlandırsın yaralı kurtulanlara edâ nasip eylesin inşallah.
Herkes unuttu gülüp eğleniyor ama yaşayanlar hiç unutmadı unutamadık.
Allah'ım bir daha yaşatmasın zor çok zor hele ki o insanlar için biz ekran karşısında göz yaşlarımızı tutamiyorsak o insanları düşünemiyorum bile o acıyı aklım almiyor
Rabbim onların yar ve yardımcısı olsun , şu bizim 30-40 yıllık evlere de bir el atsalar yıkıldı yıkılacak Allah'a emanetiz Rabbim koruyor.. hepimizin Miraç kandili mübarek olsun
50.000e yakın belki de daha fazla insan hayatını kaybetmişti o insanların hayalleri vardı hepsi toprağın altında kaldı depremde hayatını kaybeden herkesin allah mekanını cennet etsin
Kelimeler yetersiz kaldığı ( Acının ) düştüğü yeri yaktığı 6 Şubat Depremini unutmayın ! Daha şağlam güvenilir yapıları yaparak önce kendinizi sonra çevreniz hayata devam ediyor !!
Çaresizlik.. kalabalık çaresizlik.. eksiklik.. ruhani boşluk.. kayıp.. çokça kayıp.. yarım kalan hayatlar, hayaller.. burukluk..
Cümle kurmak zor eksik çok şey var yutkunamıyoruz..
Daha dün gibi aradan ne ara 1 yıl geçti Rabbim vefat edenlerin mekanlarını cennet etsin yakınlarına da sabırlar versin her aklıma geldikçe içim bi cız ediyor 😞
İnsanları deprem öldürmüyor; rant, siyasilerin ucuz oyunları ile yapılan yolsuzluğun sonuçlarıdır bu.
Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın beterinden korusun. Vefat edenlere baş sağlığı diliyor kalanlara selamet diliyorum hayırlı kandiller 🌸
Vefat eden tüm insanlarımızın mekanı cennet olsun geride kalanlara da Allah sabır ve kalplerine ferahlık versin
Ben ne diyim oradakiler cb seciminde dedi diyecegini (elbistanliyim)
Hepimizin başı sağolsun demekten başka bir şey diyemeyeceğim.
Ne yaparsak yapalım, unutamiyoruz. Sadece alışmaya çalışıyoruz. Bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum. Tek dileğim bir daha böyle bir şeyi yasamamak
Allah sabır versin kolaylık versin
@sk0634 amin, insallah
Söyleyecek bir şey bulamıyorum zor bir durum Allah mekanlarını cennet olsun inşallah kalanlar da sabır versin 🤲😔
Belki konu dışı olabilir bilmiyorum ama bazıları 6 Şubat unutmadık unutturmayacağız demiş depremi insanlar yapmış gibi sanki doğal yollar ile kendisi oldu diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin ve herkesin başı sağolsun
Rabbim bu Miraç 🌃 gecesinde ölülerimize gani gani rahmet ettirsin... Ölenleri rahmet ve dua ile anıyorum...
Söylenecek çok şey yok içimiz yanıyor ve bu depremde ihmali olan kim varsa hepsinin Allah belasını versin
Allah rahmet eylesin. Üzülüyorum bu vurdumduymazlığa sahte gözyaşlarına. Allah bunun da hesabını sorar ya neyse...
Bu kadar il insanlara mezar oldu. Siyasi yetkili ve sorumluluardan kimse istifa etmedi! Gerisi boş! Ölenler öldü gitti.
En mühim olanı unutma ! ...