AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
129Cevap
Ölümden başka birçok şeye çare olan şu hayatta sevdiklerini kaybedenlere sabır versin Allah ve yaralarını sarmalarına maddi manevi yardım etsin.
Allah tekrarını yaşatmasın güçlü durmak çok zor Allah sevenlerine sabır vefat edenlere rahmet eylesin
Çok acıydı gördüğümüz her haber canımız yandı dua ettik ağladık Allah kimseye bir daha yaşatmasın
bir şey demeye dilim varmıyor ki, üzülüyorum hemde çok... Hatay'da depremi yaşadım hala atlatamıyorum o psikolojiyi...
Başımız sağ olsun Allah rahmet eylesin hepsinin mekânı cennet olsun huzur içinde uyusunlar inşallah
Gerçekten 1 yıl mı geçmiş inanamıyorum ya sanki dün gibi zamanı tutamıyoruz unutumamalı gerçekten de
Buğday ekeceğimiz tarlalara insan ektik, kimse bu acıyı anlayamaz depremde insan değil insanlık öldü, katillerimizi tanıyoruz.
Bir gün adaletin yerini bulup, gerçeklerin ortaya çıkmasını ve kayıp insanların bulunmasını diliyorum. Başımız sağ olsun.
Gerçekten hepimiz için çok büyük bir travma idi 😔
Allah bizlere böyle büyük depremler afetler göstermesin bir daha 🙏
Allah bir dha göstermesin ve ailelere sabr diliyrm başka ne desem ki sözler kifayet etmiyo bu duruma
Vefat eden herkese Allah rahmet eylesin, Allah Bir daha yaşatmasın..❤️🩹
Bu dünyadan geçenlere Allah rahmet eylesin hepsine
Yaşayanlar anmak istemiyor, yaşamayanlar içinse anmak çok basit.
Depremi yaşayanlardanım çok kötü bir durumdu Allah bir daha yaşatmasın.
Nice hayatlar aileler söndü tekrarının yaşanmamasını dilemekten başka ne söylenebilir ki...
Bir şeyler demeye kelimeler yetersiz kalır.
Kimse ağlamasın.
Her toplum, aklı, ahlakı ölçüsünde bir şekilde hak ettiğini yaşıyor.
Ailelere sabır diliyorum, umarım her şey yoluna girer
bir kayıp yaşamadım ama yaşayanlar için diyebileceğim tek şey başınız sağolsun
Yarın mübarek Miraç kandili bol bol dua edelim
Söylenecek çok şey varda konuşacak kimse kalmadı diye bi duvar yazısı yazılmıştı
#Acıyaman
Rabbım bir daha o acıyı yasatmasin. Ölenlere Allah'tan rahmet , kalanlara sabırlar diliyorum. Herkesin kandili mübarek olsun. Dualarımızı eksik etmeyelim
O depremde Arkadaşım öldü. Arkadaşın tanıdıkları da deprem de aynı şekilde. Büyük geçmiş olsun. Çok kayıp oldu. Doğal Afetler de, Dünyamızın gerçekleri. Temkinli ve Dikkatli olunmalı Deprem ve benzeri durumlar için.
Benim de çok tanıdığım vardı ve öldü.
depremde hem kocamı hem de kızımı kaybettim ne diyebilirim ki buna sebep olanlar hala tutuklanmadı hakkımı helal etmiyorum !
Başkalarının acıları sadece korkularımız olarak kaldı :(
Ölenleri rahmet ve minnetle anıyorum. Kandiliniz mübarek olsun.
Ölenlere Allah rahmet eylesin 🥺 Allah bir daha bu acıyı yaşatmasın
Hayırlı kandiller, Allah depremde ölen bütün vatandaşlarımıza rahmet eylesin.
Allah düşmanıma vermesin ama neden van depremi bu kadar konuşulmadı gerçekten çok merak ediyorum
Yaşananlar insanlık dışıydı Allah bir daha yaşatmasın zor günler di yaşamayan anlamaz
acının tarifi yok ne söylersem boş akıllanmaz milletiz
Onlarca tanıdığımı kaybetmek çok ağırdı. Bir dada böyle afet umarım olmaz.
Kaybettiklerimizin mekanı cennet olsun hayatta kalanlara sabır diliyorum. Allah bidaha yaşatmasın
Tövbe edin Allah şüphesiz çok affeden çok yardım edendir Allah yardım edenlerin en hayırlısıdır
Allah bir daha böyle bir facia yaşatmasın şehit olan kardeşlerimizin mekanı cennet olsun
Şehitleri Rahmetle anıyoruz, yaralılara acil Şifa temenni ediyoruz. Desteğe devam.
Deprem bölgesinde akrabalarım ve arkadaşlarım var geçen sene bugün endişeli günler yaşadığımı hatırlıyorum korkunçtu Allah bir daha yaşatmasın başımız sağolsun🥺🥀
Mekanları Cennet olsun
Rabbim böyle olayları yaşatmasın bir daha
Allah düşmanıma bile böyle bir acı yaşatmasın inşAllah
"Nerede bu devlet?" Sorusunun vücut bulmuş halini gördük.
Bugün tam 1 yıl oldu ama sanki dün gibi.. Unatmadık, Unutmayacağız!
Bunu yaşamayan kimse bilemez rabbim mekanlarını cennet eylesin inşallah
Ne soylesek. yetersiz ates dustugu yerleri yakti kaybimiz buyuk
Allahim gani gani rahmet eylesin. mekanlqri cennet olsun rabbim bidaha yaşatmasin
Başımız sağ olsun, Rabbim geriye kalanlara sabır 😥 versin. :(
Tüm tüm deprem zedeler mize geçmiş olsun diliyorum
İki kardeşimi aldı benden o deprem ne desek az ne desek boş Allah'tan sabır diliyoruz, mekanları cennet olsun😔🤍
14 saat sonunda enkazdan kurtulan biri olarak hala içimde bir telaş bir korku var. İyileşmedik. Bütün ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum.
Ne diyecegimi bilemiyorum. Çok cok geçmiş olsun. Biz burdan elimizden geldiği kadar yardimlar edip dualar etsek de sizin korkunuzu acinizi dindiremeyiz maalesef. Dualarimiz hala sizinle.🙏
Deprem bir hayat gerçeği, bu yüzden herkes işini en iyi şekilde yapsın ki, bugünden sonra canlar yanmasın.
Azerbaycanlı biri olarak acınızı paylaşıyor, başınız sağolsun diyorum🙏🏻
Acınız acımızdır kardeş ülkem❤️
Depremde hayatini yitirenlere Allahtan rahmet dilerim, böyle felaketlerin olmaması dileğiyle...🙏🏻😞
Eski is arkadaslarim ogrencilerini, yakinlarini kaybettiler. Hem onlar icin hem diger vefat edenler icin cok uzgunum. Mekanlari cennet olsun. Allah yakinlarina sabir versin
Depremdeki şehitlerimizi rahmetle anıyoruz! Bu yüzden evinizde 1 dakikalık saygı duruşu yapmanızı şiddetle öneriyoruz!!! Bugün Yas'dayız
Çok kişi sevdiklerin kayıp etti 6 Şubat 'ı unutumayacağım unuturmayağım.
İçimizi yaktı geçti. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasın. Çok zor
Allah ölenlere rahmet eylesin ve kalanlara yardım erdin! Çok zor bir durum. İnşallah bir daha yaşanmaz böyle büyük bir acı.
Depremler hayatımızın ansızın beklenmedik bir afeti. Türkiye'de 8 şiddetinde deprem bile Edirneden Hakkariye kadar sallantı demek
Allah böyle bir acı yaşatmasın demekten başka diyecek bişeyimiz yok.
Allah bir daha ülkemize benzer acılar yaşatmasın...
14/28 Mayıs cumhurbaşkanlığı seçimleri diyor ve susuyorum.