Eşim bazen annesi ve kardeşiyle benden gizli özel bir şeyler konuşuyor. Evlenince böyle olması normal mi?

Birkaç aylık evliyiz. Uzun süredir ilişkimiz vardı. Bazen eşim annesiyle ya da abisiyle benden gizli şeyler konuşabiliyor. Bana bunları hiç söylemiyor. Hatta özel konuşuyoruz bile demek istemiyor. Bu durum bana beni benimsememiş gibi hissettiriyor. İnsan eşine her şeyi anlatmaz mı? Arkadaşlarıyla ilgili de bunu yapıyor mesela.

Annemle babam her şeyi birbirine söyleyip kimseye söyleme aramızda falan derdi. Ama eşimle aramda bu durum pek yok. Bi ara eşimle tartıştım meğerse abisi özel bi şey ona anlatıyormuş. Ben o an farklı bi şey sandım diye tartıştım ama ona rağmen abim özel bi şey anlatıyor demedi bile. Eşim çok ketum geliyor böyle konularda. Bu normal mi bilmiyorum

Bana da diyor sen de annenle illaki özel şeyler konuşabilirsin ama bu biz de oek olmuyor mesela. Olsa bile özel bi şey derim eşimde o da yok. Mesajları silebiliyor falan

Eşim bazen annesi ve kardeşiyle benden gizli özel bir şeyler konuşuyor. Evlenince böyle olması normal mi?