Güncellemeler
+1 yıl
Eşim telefonunun ekranını saklıyordu ama kadının birinden "nasılsın aşkım?"mesajı geldiğini yakaladım. Özetle, aldatıyormuş... Biri sizden özel olarak telefonunu saklıyorsa bilin ki pis işler dönüyor. Saklayacak şeyi olmayan bunu yapmaz.
Ben değil, eşim kaybetti, ona internetteki kızlarla mutluluklar. Ben bebeğimi kendim büyüteceğim.
Ben değil, eşim kaybetti, ona internetteki kızlarla mutluluklar. Ben bebeğimi kendim büyüteceğim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Puhahahaha. Ulan be kardeşim bu türk kadını kadar aptal bir varlık daha hayatım da görmedim ulaaa
Zaten sıkıntım var, insan gibi yorum yapacaksan yap.
Ya pardon da kadın, karşımdaki aptalın teki. neden insan takliti yapayım? Kandırılıyorsun işte :D
Yaptığının aynısı yaparım burdan başla yapmaya derim
o zaman bende aynısını yaparım sana göstermem dersin
kesinlikle yanlış şeyler dönüyor
Umarım affetmezsin
Hayır, zaten seni sevmiyorum da dedi.
niye evlenip buncazaman kandırmış seni has-pam
Bilmiyorum. Hiç yetişkin bir erkek gibi davranmıyor şu an. İnternette ona aşkım diyen kızlar gözlerini boyamış, sanırsın ergen... Onu seven, değer veren karısına bunu yaptı. Ki eşimin de bir kuruşunu yemişliğim yok, maddi durumu çok iyi olmadığı için onu zorlamamak adına babamdan aldığım paralarla ihtiyaçlarımı karşıladım hep. Ben erkek olsam bana bunu yapmazdım. Belki de istediği kadar güzel değilim çünkü aklıma başka hiçbir şey gelmiyor benden böyle çocukça vazgeçtiği için.
Boş ver kendisi kaybetti sen evladını düşün
Bacım kesinlikle bilmelisin bence ben olsam bende aynısını ona yaparım
Dur ablacım hemen Karar vermişsim eşin ile konuştum mu
Cebine gelen mesajı okudum ve kabul etti, seni sevmiyorum da dedi.
Bu ne hız küfür etseydin
Bebek bekleyen yetişkin bir adam iki güzel kız görünce eşinden vazgeçecektiyse ne anladım ben evlilik olayından. Eşimi seviyordum ve değer veriyordum, hiçbir kusurum olmadı... Zaten bana "senden nefret etmiyorum sadece artık sevmiyorum" dedi. Nefret edeceği tek bir hareketim olmadı. Hep ona güzel sözler söyledim, maddi sıkıntısında yardımcı oldum. Ben biliyorum, beni yeterince güzel bulmuyor.
Dm iletişime gecer mısın
Ay 😑 Allah yardımcın olsun. Sonuna kadar haklisin
Mutluluk değil mi. Kaç yıllık evlisin
5 yıllık. Ben eşimle çok mutluyum, o da mutluyum diyordu ama dil öğrenme hevesi peydah oldu birden, o zamandan beri bir garip. Uygulamalardan birkaç arkadaş buldu, sürekli onlarla konuşuyor.
Keyif almış genç kızlardan demek ki. Kızlar da cikveli ise
Evet keyif almış, ona aşkım diyen kızın fotoğrafını gördüm, güzel bir kız... Bebek bekleyen yetişkin bir adam iki güzel kız görünce eşinden vazgeçecektiyse ne anladım ben evlilik olayından. Eşimi seviyordum ve değer veriyordum, hiçbir kusurum olmadı... Zaten bana "senden nefret etmiyorum sadece artık sevmiyorum" dedi. Nefret edeceği tek bir hareketim olmadı. Hep ona güzel sözler söyledim, maddi sıkıntısında yardımcı oldum. Ben biliyorum, beni yeterince güzel bulmuyor.
Yatak odasında mutlu değil misiniz
Aynı şeyi sen de ona yap. Empati kurmasını sağla
Yapmam, aramızdaki mesele iyice laçkalaşır. Eşimi seviyorum. Ama huzursuz etmeye başladı bu gizli internet arkadaşları.
Ben hiçbir erkekle bireysel olarak sohbet etmiyorum. Ve tüm teknolojik cihazlarımın da şifresi onda var, neye isterse istediği an bakabiliyor ama o kendi telefonuna şifre koydu.
Konuşmaktan anlamıyorsa empati yaptıracaksın. Yapma ama yapıyormuş gibi davran mesela.
Doğru bir karar
Hakkın ve aldatılıyorsun
evet aldatılıyorum
Dertleşmek ister misin
Bizde konusak gel
Sende onu kıskandır
İliski yok mu
Sende soruyon 😀🙄