bütün yorumları okudum ve sırf sana yazmak için siteye üye oldum. şimdi bir yorumda yaş muhabbeti yapmışsın erkek büyük diye illa beynide büyük olacak diye bişey yok çünkü kadınlar erkeklerden bu tür konularda özellikle daha olgundur. şayet sana sevmiyorum dediyse gerçekten şu an sevmiyordur "çok sevgiden bahsettin çok boğdun" gibi cümlelerde aslında bahanesi birini sevmekten bu sebeplerden dolayı vazgeçmezsin, seni sevmemiştir ama farketmesi zaman almıştır seninle alakalı ufak tefek güzellikler (seni diğer kadınlardan ayıran) seni sevmesine yöneltmiştir. bir çok yorumda arama yazma denmiş evet arama yazma nasılsın bile deme ama sana ulaşabileceği şeyler facebook vs. açık kalsın ne yaptığını görsün ama yazmadığın içinde meraklansın dışarı çık hayatını yaşa illa bir erkekle berabermişsin gibi gözüne sokmana gerek yok hayatını yaşamaya başladığın an bensiz varolabiliyor diyecek ve bu bir tarafı kalkan bir erkek için hoş değil :) misal şu an hala yaşamakta olduğum bir durumdan örnek bana gelen mesaj : "yazmıyorsun merak ettim nasılsın?" bu mesajı alırsan şayet sonraki aşamaları "seni özlüyorum ama, bişey var evet, tahmin ediyorsun biliyorum" tadında senin ona zamanında devamlı söylediğin şeyleri
söyletmeye sebep olacak şeylerden bahsedecek sakın söyleme gün gelecek senin verdiğin değeri kimsede bulamayınca anlayacak ve geri dönecek ve şuna inan o döndüğünde sen onu sevmiyor olacaksın ama hala seviyor olursanda mutlu olun ^^121 Yorumla- +1 yıl
O kadar zaman boyunca sevdiğini söyleyen hissettiren bir erkeğin birden bunu demesi normal mi gerçekten sevdiğini hissetmiştim ve ortada hiç bir sebep yoktu
En İyi Cevaplar
+1 yılBende ayni durumdayim bizim uzunca bir birlikteligimiz oldu yaklasik on gundur ayriyiz bes alti senedir beraberdik beni aldatti ve o aldattigi kisiyi sevdigini soyledi beni hic sevmemis onca sene oyun oynamis ama cok inanmistim bana bakarken gozleri doluyordu seni o kadar cok seviyorum ki kaybedecem diye korkuyorum doyordu ama terk edildim ne haber var ne ses nede gordum cok aci cekiyorum oluyorum resmen
44 Yorumla- 1 yıl
5 6 sene kimse sevmedigi ile olamaz ama uzun sureli iliski sıķılmıstır niye bu kadar sene iliski yasiyosunuz evlilik olmadan ki? baskasini seviyorum demis aldatmis uzatmayin ihaneti labul edeceksiniz yani aldatmis sevse ne olur sevmese kabul ederseniz omur boyu pisman olur ozdegeriniz gider mutlu olamaz kendinizi cirkin hissedee depresyon icinde yasarsiniz yine aldatilcaksiniz birde hepsi kabulse birde pesinden kosup sevgi dilenip pespaye olmaya devam layiginiz bu mu?
ya bunu erkek ya da kız diye sınırlandırmayın.kimse kimsenin içini bilemez.sözle de olmaz zaten bunlar.nasıl ki yalan yeminlerle seviyorum denebiliyosa sevmiyorum da denebilir.bunu hareketlerinden tavırlarından bakışlarından anlarsın anca.don't forget: eyes don't lie ...
90 Yorumla
Sevsede bu seni bırakmayacağı anlamına gelmiyor, mesela ben şekil A, ne kadar çok sevsemde sıkıldım artık bitti dediğimde sevmiyorum dediğimde arkama bakmadan gittim. Ama bu orantı sizin ne kadar süredir birlikte olduğunuzla alakalı. Çok mu üstüne düşen birisin ?
38 Yorumla
Soran+1 yılçok üstüne düştüm.bunaldım boğdun artık dedi.sana birisi sürekli sevgiden bahsetse sevebilir misin dedi
- +1 yıl
Ye kendini bitir vur duvarlara uyku hapı iç bilmem ne yap ne yaparsan yap ama o kadar sessiz kal ki merak edip dönecektir %100 ve kesin taktiktir. Sana ulaşılabielcek herşeyi kapat face hesabını bilmem neyini. Merak etmesse yüzüme tükür. Ama sen çok üstüne düştüğün için bazı kozlarını kaybetmişte olabilirsin. Emin ol arayıp sormassan bu dakikadan itibaren üstüne düşmezsen merak edecektir. Etmesede koy gitsin, gün gelir devran döner horoz domalır tavuk gömer.
Soran+1 yılevet şu an çok kötü olduğumu ondan haber beklediğimi biliyor.o çok rahat ama ben ölüyorum her gün.bıktım artık yaşamak bile zevk vermiyor.bu dediğini yapsam kesin döner mi?inanır mı ki?
- +1 yıl
Arayıp mesaj atıp onu takip edip bilmem ne yapman , bunların hiç birini yapmayıp sessiz kalmandan daha kötü bıktırır ve dönme şansını azaltır. O rahatsa sen daha rahat ol, git etiketle kendini orda burda, gezip tozar gibi yap sinir et onu sinir manyağı yap bak nasıl geliyor. O ne kadar zıtsa sende zıt ol, ama cesur ol. Ama bunu uyguladıktan sonra, geri dönüş yapma. Artık eskidendi o tamamen sevmeler asla ayrılmamalar. Artık herşey taktik üzerine kurulu. Üstüne düşersen hiç gelmez.
- +1 yıl
Erkek Arkadaşım 1 Hafta Önce Beni Seni Çok Seviyorum Olmuyor Deyip Bıraktı 3 Gün Yalvardım Açmıyor Cevap Vermiyordu Sonra Yazmayı Bıraktım Kuzenleri Sürekli Beni Arayıp Nerdesin Diyorlar 1 Hafta Sonra Ilk Defa Dün Aradı Seni Sevdiğimi Sanma Karaktersizsin 3 Gün Önce Yalvarıyordun Ne Değistı Dedi Birdaha Aramadı Ne Yapmalıyım Sence Beni Sevmiyormu Yani
- 1 yıl
Mesajlarinizdan utaniyorum bayan olarak hep ayni hep ayni agladim donermi onsuz yapamiyorum donermi buyu yapsam donermi ihanet etti donermi sevmiyorum dedi donermi? yerlerde surunuyosunuz erkekler icin pespaye olmussunuz simarrtikca simarrtiniz bu nedir ya donmesin bacim bulunmaz hint kumasimi bu hayatinizin merkezine koymayin sunlari kitap okuyun geziye cikin dil ogrenin. erkekler bayanlarin binde biri pespaye olmuyor kadinligin bir agirligi vardir ya olculu sevin elalemin adamini ya disarda tonla erkek var ama beyynn onuu şeviyoyum onşuz olamiyoooyum bokunda boncuk mu buldunuz?
- 1 yıl
@mervemera adam manyak simarttikca. simartmissin 3 gun aradin yalvardin mi yazik sana tuh tuh. Kendine aci biraz bir bayan erkege yalvarirmi kizim ya agir youmlari sizi silkelemek icin yapiyorum ya degerinizi bilin tepene cikarmissin adami birak o simarik manyagi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Üstüne çok düşersen kendine daha çok güveni gelir nede olsa peşimde mantığı olur. İnce derinden mesajlar atçaksın. Seni özledim hatalıysan özür dile. Ama ağladığını veya zor durumda olduğunu belli edecek şeyler söyleme.
211 Yorumla
Soran+1 yılözür diledim.tamam artık kendini üzme lütfen yazmış.ben de ölmek istiyorum yazdım bişi yazmadı
- +1 yıl
Olur öyle şeyler geçerli sebepleri vardır. Şu durumda eğer mesaj atmazsan oda atmaz. Hergün her saat değil ama arada bi anlamlı mesajlar yollıcaksın. Mesajına cevap vermesi için bekle. Aksama kadar yada yarına kadar bekle bişey yazma. Ondan sonra tekrar bi mesaj atarsın. Belkide gerçekten ilişkiden sıkılmıştır başka biri vardır.
Soran+1 yılsanırım en iyisi hiçbişi yazmamak.peşinden koşar moda girmek istemiyorum.bana sevmiyorum dedi ben hala mesaj atarsam gurursuz demiycek mi?
- +1 yıl
Beni gerçekten seviyo diyecek. Bidaha beni bu kadar seven birini bulabilir miyim acaba diyecek. Erkekler belki farkında olmazsınız ama böyle şeylere önem verir. Gözündeki değerini arttıracaksın. Ama tabi herkes iyi niyetli değil. Oh peşimden koşsun biraz sürünsün bakalım. Barışıncada yapacağımı bilirim ben. Bunun gibi şeylerde düşünebilir. O yüzden fazla üstelememek lazım.
Soran+1 yılbilmiyorum ki tersini diyen erkekler de var.peşinden koşma unutmuş gibi yap diyenler de var.arayıp sorarsan hi dönmez diyenelr de var
- +1 yıl
Sen direk beni dinle çünkü ben yaşıyorum böyle şeyleri. 10-11 ay çıktım bi sevgilimle defalarca ayrıldık barıştık. Peşimden koşan o olmuştu. Tabi bende seviyodum. Bugün eski sevgilimle yıldönümümüz. Haftalardır konuşmuyoduk bana mesaj attı 00:00 da sayfalarca mesaj. İnan hiçbirini okumadan sildim. Biz onla çok ayrıldık barıştık. Senin olduğun yerde benim eski sevgilim vardı işte. O yüzden yazacağın mesajlar ve davranışlarla eski sevgilinin nasıl tepki verceğini tahmin edebiliyorum.
Soran+1 yılsen 19 yaşındasın bu adam senden 10 yaş büyük .sen duygusalsın o değil
- 1 yıl
@şakirabi aynen cevap bile vermemis disarda milyarlarca kiz var hatun bu laflarla adami komple kaybetmis olmek istiyirum deyince. bu kiz manyak basima bela olur ilerde hic ayrilamam mektup yazar intihar eder basim belaya girer gucsuz zavalli biri demistir evet kizlarda bunu diyen erkeklee icin boyle dusunuyor cunki.
Sevmiyorum diyorsa sevmiyordur, seviyorum diyorsa seviyordur, önce sevmiyorum deyip sona seviyorum diyorsa yav...ktır..
70 YorumlaPehh takma sen onu ben ne ayrılıklar gördüm sevmiyorum deyipte deliler gibi aşık olmak insanoğlu ne kadar tuhaf dimi. SEVİYODUUR.! sıkma canını barışırsınız yakında.
73 Yorumla
Soran+1 yılsevmiyorum diyipte deli gibi aşık olmak derken nasıl oldu yani?
- +1 yıl
çok açık elbiseler giyiyordu bende bundan rahatsız oluyodum. Birgün gene böyle giyinmişti buna bir sürü bağırdım çağırdım hatta o sinirle bi tokat bile attım sonra seni artık hiç sevmiyorum dedim çıktım gittim ama aslında deli gibi seviyodum sadece açık giyinmesine kızmıştım sonra barışmıştık ama bi kaç defa daha böyle olaylar oldu en sonunda ayıldım zamanla unuttum...
- 1 yıl
Bir kiz acik giyindi diye bu nasil bir sinir tokat aticak bu hakka sahipmisiniz ya siz siddet siddettir. ne oluyo acik giyinince millet bakti diyelim ne olur yani dunya mi batar sizin maliniz tabi kadin? avrupada hic boyle seyler yok sizmi erkeksiniz bir tek bu cografyadakilermi erkek? kiyafet yuzunden iliski mi bitirilir ofke kiskanclik kontrolu probleminiz var ! kiz iyi kurtulmus yarin daha beter siddet uygularsiniz o sinirle? yasadim o tokat oldurmeye kadar gidiyor kizlar. bilsin. cok netim
Erkek böyle şeyler de kadınlar gibi gereksiz yalan dolan içine girmez sevmiyorum diyorsa sevmiyordur kendi kendine yok gözleri şunu diyordu burnu böyle demiyordu gibi triplere girme bence.
25 Yorumla
Soran+1 yıl:((( ben çok seviyorum.sevmiyorsa neden yanımdaydı neden gözlerini gözlerimden ayırmıyordu.buna ne diyceksin?
Soran+1 yılonun biyerlerini çok kaldırmışım o zaman.öyle gibime geliyor.onu geri nasıl döndürebilirim?
- 1 yıl
Ay tabi bunda netsiniz bir tek degilmi acimasizlik olsunda orada netlik var boyle bir genelleme yapilamaz alinmistir demistir kafasinda bitirmistir demistir sen nerden bilecen ya beynini acip baktinmi?
+1 yılsen erkeği üdüysen kırdıysan veya senin onu sevmediğin hissini verdiysen sevdii halde sevmiyorum dmeiş olabilir
20 YorumlaErkek genelde svmiyosa sevmiyoru mder ama gözler gözler
03 Yorumla
Soran+1 yılgözler?
Soran+1 yılçok acı çekiyorum bittim artık
+1 yılbişey yapma sevmiyorum diyosa ve seviyosa seni üzdüğünü düşünüp peşinden gelmesi gerekir.eğer uğraşmıyorsa gerçekten sevmiyordur.
22 Yorumla
Soran+1 yılben seviyorum ama neden seviyorum bilmiyorum.bişi yapmasına gerek yok seviyorum.çok canım acıyor yaşamaktan bıktım.
- +1 yıl
anlıyorum seni,ama geçicek merak etme.
sen gözlerinden kendi kafandan çıkardın anlamdansa, ağzından duyduklarına göre davransan diyorum...
11 YorumlaÖfkeyle söylemiştir biraz suların durulmasını bekle.
31 Yorumla- +1 yıl
Ben evliyim esimi kovdum defalarca git dedim gitti gel dedim geldi ama artik napsam gelmiyo yorulmuş otur evinde zamana bırak diyo çok seyrek ararsam güzel konuşuyor biraz fazla arayınca bagiriyo tersliyo herkez su aka aka durulur diyo anlamıyorum bu fikri söyler misin
+1 yılkadın derse doğrudur ama erkekleregüvenemdim şu anda :)
20 Yorumla
+1 yılÜç farklı zamanda aynı şeyi söylerse doğrudur...Şu an yalan söylüyor..
00 Yorumlaerkekler düz mantıktır. sevmiyorum diyorsa sevmiyordur
22 Yorumla- 1 yıl
He cok biliyosun sen tum erkekleri. test mi ettin yavaslayin az
- 1 yıl
Ay iki laf ogrenmisler irkekler duz mantik sekerim 😁
+1 yılBende ayni durumda sayilirim. Üstelikbaskasini sevdigin soyluyor :((
21 Yorumlaerkeğin kalbine giden yol midesinden geçer :))))
00 Yorumlasözleri söylerken gözlerine bak bunu hissedersin
19 Yorumla- +1 yıl
Ben bir yildir gorusuyordum Sabah gozunu acar acmaz Ben uyumadan Ben surekli kiskaniyordu hic biyere gidemezdim hastayken yanimda ihtiyacim oldugunda yine yanimdaydi bir gun baska kiza bakmadi aldatmadi beni yemek yerken bile gozunu ayirmaZdi benden bir ailesi lie sorunlari vardi beni 2 gun goredi diye kafayi yedi beni tatile goturdu sirf gonlumu almak icin ama cok huzursuzdu kucucuk biseyden tatristik eve Geri donduk sonra 1 hafta konusmadik Ben ona mesaj attim bir hafta sonra seni bir hafta bekledim ama hatani anlayip aramadin tamam bitsin dedim oda Ben artik seni sevmiyorum dedi yalwardim gel gozume bakarak soyle diye saaatlerce sonra geldi seni sevmiyorum artik dedi gozumeme baka Baka inanmadim sonra bir kac biseyi vardi bende gel al dedim geldi son defa bak gozume soyle dedim seni sevmiyorum dedi insan olarak seviyorum cunku mukemmel bir insansin ama asik degilim artik dedi ve bende bak gozume dedim gozleri dolmustu ben seni seviyorum ama bunu asla unutmicam dedim ve arabama gecerken
- +1 yıl
Sonra arkamdan oyle bakti kiyafetime bakti cunku hep bakardi onsuz biyere giderken kouafetlerime karisirdi koskanclik yapardi yine oyle bakmosti sonra bir kacgun Facebook sayfama bakip sonra engelliyordu simdi 3 gun oldu
- +1 yıl
Artik bakmoyor tamamen engelledi beni aklim almiyor Ben ilk defa gercek ask sandin oda oyle diyordu herseyimsin cansin omrum sun hayatimdaki tel gercek askim derdi Ben multi olayim diye hersey yapardi yalanmis hersey
- +1 yıl
@Loveishurts barıştınız mı ya da sen nasıl atlattın bu durumu bana akıl versin biri su an yaşadıklarını yaşıyorum
- +1 yıl
@independent ben de aynen, 2 gün önce hayaller kuran adam artık sevmiyorum diyor😔
- +1 yıl
@Loveishurts ayy bende ayni durumdayim sonuc?
- +1 yıl
@Loveishurts dediklerinin aynısını yaşadım, son durumun nedir acaba
- 1 yıl
@Loveishurts artik iliskiler boyle insanlar hayattan bezmis hicbirseyide cekemiyolar na kapris kavga trip gecti onlar kadin ve erkeklere bir cok platformlardan cabuk ulasilip baskalari kolay bulunuyor sizde oyle yapin Siradaki!!
- 1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılDöndü mü? Pişman oldu mu
11 Yorumla- 1 yıl
Cok onemli seyler kizlar. icin onur gurur var cunku ego var O erkek donecek illa pisman olacak olmali oldurmali.. sonra 7 tas su ile erkek hamamda yikanmali tekrar. kola takilmali bir erkegin pisman olup donmesi kizlar icin ne gurur oksayici ne ego tatmin edici birseydir o kimki beni terkedecek benim gibi harikulade bir bayani ozelim ben herkesten farkliyim anlayacak degerimi cunku ben farkliyim degilmi bayanlar yazik yazik zamaniniza gidene kapi kapanir bir daha acilmaz pismanlik yok siz oyuncak olmussunuz sizin gibi enayisini bulamamis gelmis sokun o kafaniza saci uzun akli kisa diyorlar. iste bize bu safliktan
+1 yılbılmem cok zor bı soru olmus bnce :)
00 Yorumlaanlamak çok zor bence
10 Yorumlaolabilir...sevmeme ıhtımali vardr
00 YorumlaYapabileceğin birşey yok :/ :S
00 Yorumlaolur arada öyle barısırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevmiyodur. bişi yapaman. giremen. olamaz.
06 Yorumla
Soran+1 yılok.diyelim ki sevmiyor gerçekten.bu bişi değiştirmiyor ki ben yine seviyorum.buna çözüm arıyorum anladın mı?
- +1 yıl
çözüm gözlerinden tezat anlamlar çıkarmala mı oluyor soran? çözüm istiyorsan arama sorma muhattap olma sakinleş uzak dur bişilerle ilgilen yani önüne bak.. tamam seviyorum ama, geçer de.. o beni neden sevmiyor diye de düşünme tam manasıyla önüne bak onun gözleri de sözleride arkanda kalsın..
Soran+1 yıltamam dostum haklısın.sen aşk yaşadın mı peki hiç?terkedilme yaşadın mı?
Soran+1 yılpeki o zamanlar ne yaptın?şimdi ilişkin var mı mutlumusun peki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılne diyorsa odur erkek sonuçta
11 Yorumla
Soran+1 yılbir erkeğin kalbine nasıl girilir?
+1 yılsevmiyordur.
07 Yorumla
Soran+1 yılbu bişi değiştirmiyo ki ben yine seviyorum
- +1 yıl
sevmek, sevilmek için yeterli bi sebep değil.
Soran+1 yılondan vazgeçemem ki...o çok başka ben çok acı çektim onu bulmuşken kaybedemem ki..
- +1 yıl
öf zorla sev mi diycen.olmuyorsa olmuyordur.
Soran+1 yılsen hiç bişi bilmiyosun
- +1 yıl
ok.
- 1 yıl
Yapis yapis daha cok hatta zamkla falan yapis adama gidip ay cikcam siteden feyk olsun bu yorumlar bu kadar yerlerde surunen bayanlar gormek istemiom aciyorum
diyorsa öyledir.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne